Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Valorant Hesap Satış İşlemleri

Valorant Hesap Satış İşlemleri

Değerli itempazar üyeleri bugün sizlerle Valorant hesap alım ve satımı ile ilgili önemli detaylara göz gezdireceğiz.

Valorant Hesapları satın alırken, oyuncuların aradığı iki ana faktör vardır. İyi fiyat ve güvenli satın alma süreci.

Güvenli Satın Alma Süreci

Valorant Hesap ilanını satmadan önce tüm satıcılardan kimlik bilgilerini doğrulamaları talep ederek alıcılarımıza çok daha güvenilir bir alışveriş ortamı sağlamaktayız. Bu sayede satıcıların bilgilerini toplayarak olası bir aksi durumda satıcıya her yoldan ulaşarak oluşan sorunu çözmek amacıyla adımlar atılmaktadır. Ulaşamadığımız durumlarda ise yasal yollardan kişiye kolayca ulaşabilmekteyiz. Bu durum hem alıcı açısından güvenli alışveriş ortamı yaratmak, hem de satıcı tarafından sağlıklı bir ticaret, alışveriş sistemi kurmak amacıyla önemlidir. Ayrıca 'Valorant Random Hesap' kategorisi için geçerli olmak üzere 7 günlük bir garanti süresini de siz değerli kullanıcılarımıza sunmaktayız. Bu süreçte yaşadığınız her problem için satıcılar veya yöneticilerimiz ile iletişime geçerek sorununuzu kısa süre içerisinde çözümleyebilirsiniz. 

Nasıl Hesap Alıp Satabilirim ?

  • Size ait olan hesabı satmak istediğinizde itempazar.com adresine üye olmanız ve bilgilerinizi girmeniz ilk adım için yeterli olacaktır. Daha sonrasında sağ üst kısımda bulunan ilan ekle butonuna basarak Valorant Hesap Sat kategorisini seçip sizden istenen bilgileri doğru ve eksiksiz biçimde girerek ilanınızı oluşturabilirsiniz. İlanınızı hızlı bir şekilde satmak için doping seçeneklerine göz atmayı unutmayın. İlanınızı oluşturduktan sonra oluşturduğunuz ilan Oyuncu Pazarı ve Valorant Hesap sayfalarında alıcı karşısına çıkacaktır. Hesabınızı beğenen bir alıcıya satış yaptıktan sonra kazanmış olduğunuz bakiyeyi papara, ininal veya banka üzerinden hesabınıza çekebilir veya site içerisinde bulunan binlerce üründe harcayabilirsiniz.
  • Peki hesap satma işlemi değil de hesap alımı gerçekleştirmek istiyorsanız süreç yine çok basit diğer kullanıcıların sattığı ve ilginizi çeken hesapları görmek için Valorant Hesap Satın Al kategorisine giriş yaparak istediğiniz ilanı bulabilirsiniz. Aklınıza yatan, beğendiniz hesap hakkında satıcıya mesaj göndererek tüm soruların yanıtlarını alabilir ve satıcı ile anlaştıktan sonra sitemizde bulunan sayısız güvenli ödeme yöntemi arasından kendinize uygun olanı seçip yükleme yapabilirsiniz. Yapmış olduğunuz yükleme sonucunda hesabı satın alabilirsiniz. Bu aşamada size bir uyarıda bulunmak isteriz. Sizler için geliştirmiş olduğumuz güvenli ticaret sistemi kuralları gereğince hesaba giriş yapıp üstünüze almadan onaylama işlemi yapmamanız gerekir. Hesabı satın aldığınızda bilgiler yanlış veya satıcı sorun çıkartıyorsa siparişi 24 saat içerisinde reddedebilirsiniz, fakat unutmayın 24 saat içerisinde hiçbir işlem yapılmaması durumunda sipariş otomatik olarak onaylanır. Türkiye'nin en gelişmiş oyuncu pazar yeri sitesine hoş geldiniz. İyi alışverişler dileriz. 

Hangi Hesabı Almalıyım ?

Hesap satın almak için öncelikle satın almak istediğiniz kategoriye karar vermelisiniz. Denemeyi çok istediğiniz bir skin için mi yoksa yüksek elolarda kıran kırana mücadale için mi oynamak istiyorsunuz. Birbirinden harika desenli hesaplar için Valorant random hesap kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. Aynı şekilde tamamen size ait olacak bir hesap için Valorant hesap satışı kategorisini ziyaret edebilirsiniz. Satın almaya karar verdiğiniz hesabı satıcı ile iletişime geçerek teslimat ile ilgili anlaştıktan sonra üyeliğinize yeterli bakiyeyi yükleyerek işleminizi tamamlayabilir ve oyunun keyfini doyasıya çıkartabilirsiniz. Satın aldığınız ilan otomatik teslimat ise hesap bilgilerine bildirimler sekmesinden ulaşabilirsiniz.