Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Valorant Points (VP) Nedir? Nasıl Alınır?

Valorant Points (VP) Nedir? Nasıl Alınır?

Bugünkü haberimizde sizlere Riot Games'in oyunu olan Valorant'ta bulunan Valorant Points'in ne olduğuna dair bilgi vereceğiz.

Valorant Points veya kısaca VP, Riot Games’in çok oyunculu FPS video oyunu olan Valorant'a ait para birimidir. Valorant Points oyun içi mağazada yer alan ajan, silah uğurları ve benzeri pek çok ürüne sahip olmak için kullanılmaktadır. Mağazadaki ürünlerin yanı sıra VALORANT Points ile Savaş Bileti alabilir ve oyun keyfini artıracak ödülleri kazanabilirsiniz.

VALORANT Points Ne İşe Yarar?

VALORANT oyununa ait para birimlerinden biri olan Valorant Points ile oyun içi mağazadaki Teklifler ve Vitrin bölümlerinde yer alan ürünlere sahip olabilirsiniz. VALORANT Points ile alabileceğin oyun içi ürünler, karakterlerini veya silahlarını kozmetik açıdan geliştirebilmeni sağlar. Ayrıca, VALORANT Points ile pek çok oyun içi avantaj sunan Savaş Bileti (Battle Pass) ve Radyanit Puanı alabilirsiniz.

Savaş Biletleri, görev ve karşılaşmalardan kazandığın XP’ye bağlı olarak ve oyunda daha fazla vakit geçirdikçe ilerliyor. VALORANT’ta Savaş Bileti ve Ücretsiz Savaş Bileti olarak iki türden oluşan Savaş Bileti bulunuyor. Ücretsiz Savaş Bileti oyundaki her oyuncuya başlangıçta verilir. Savaş Bileti ise yalnızca VALORANT Points ile alınır. Savaş Biletini sezon boyunca satın alabilir ve Ücretsiz Battle Pass aşamana kadar olan tüm ödüllere sahip olabilirsiniz.

Radyanit Puanı ajanların seviyelerini ve diğer çeşitli özelliklerin kilidini açmak için kullanılıyor. Ayrıca, silahlarının ateş gücünü arttırmak için Radyanit Puanı ile silahlarını geliştirebilir ve aksesuar yükseltmelerini yapabilirsiniz. Oyun içi görevler ile toplayabileceğin Radyanit Puanı sınırlı sayıdadır. Daha fazla Radyanit Puanına ihtiyacın olduğu durumlarda ise VALORANT Points ile anında satın alabilirsiniz.

VALORANT Points Nasıl Satın Alınır?

VALORANT Points ile silah kaplamaları, ajan seviyeleri gibi oyun içi birçok avantajı elde edebilmek için buradan sitemize kayıt olmanız yeterli olacaktır. Kayıt olduktan sonra bu bağlantı üzerinden uygun Valornat Points’leri görüntüleyebilir ve size uygun olanı satın alabilrisiniz.

VALORANT Points Nasıl Yüklenir?

İtemPazar.com adresinden satın aldığınız VP’nizi oyun hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda bulunan VP’ sembolüne tıklayarak ödeme yöntemleri kısmına gidebilirsiniz.

Ödeme yöntemlerinden de ‘’Riot PIN ve Kodlar’’ seçeneğini tıklayıp sitemizden satın aldığınız kodu buraya yapıştırmanız yeterli olacaktır.

Valorant Points (VP) Nedir? Nasıl Alınır?

Valorant Points (VP) Nedir? Nasıl Alınır?