Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Crysis 3 Hakkında

Crysis 3 Hakkında

Efsane oyun olan Crysis'in devam oyunlarından olan Crysis 3 ile ilgili bilgileri ve yenilikleri sizin için hazırladık.

Crysis 3 Hakkında

Nisan 2012'de resmi olarak duyurulan oyun, Şubat 2013'te Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Bir Wii U bağlantı noktası geliştirme aşamasındaydı, ancak Nintendo ile EA arasındaki ilişki sorunları nedeniyle kapatıldı. Oyun yayınlandıktan sonra olumlu eleştiriler aldı. Silah seçimi ve özelleştirme, menüler, görseller ve çok oyunculuya övgü yöneltilirken, hikayesi, seviye tasarımı, uzunluğu ve öncekilere kıyasla modası geçmiş mekanikleri nedeniyle eleştirildi. 66 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olan oyun, ilk ayında 205.000 kopya sattı ve Electronic Arts için ticari bir başarısızlık oldu. Oyun daha sonra Şubat 2014'te yayınlanan bir derleme olan Crysis Trilogy'ye dahil edildi. Crysis 3 Remastered adlı ve Crysis 2 Remastered adımlarını izleyen yeniden düzenlenmiş bir sürüm, 2021'de Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için yayınlandı. ve ayrıca Crysis Remastered Trilogy derlemesinin bir parçası olarak paketlenmiştir.

Crysis 3 Hakkında

Crysis 3 Oyun İçi Bilgiler ve Oynanış

Crysis serisindeki önceki oyunlara benzer şekilde, Crysis 3 birinci şahıs nişancıdır. Oyuncular, teknolojik olarak gelişmiş bir uzaylı ırkı olan Ceph'i yenmek için New York'ta ilerlerken Prophet'in kontrolünü ele geçirir. Oyun boyunca oyuncular kayabilir, koşabilir, zıplayabilir ve çömelebilir. Oyuncular, düşmanlarla karşılaştıklarında silahlar veya bileşik yay kullanarak, el bombaları ve C4 gibi patlayıcılar kullanarak veya yakın dövüş saldırısı gerçekleştirerek düşmanları yenebilir. Belirli hareketleri gerçekleştirmek, Peygamber'in giydiği zırh olan Nanosuit'ten enerji alır. Nanosuit'in enerjisi çok düşükse bazı yetenekler oyuncuların gerçekleştirmesi veya kullanması için mevcut değildir; enerji yeniden dolana kadar beklemeleri gerekir. Sonuç olarak, oyuncular enerjinin kullanımını yönetmekle görevlendirilir. Oyunun yapay zekası, düşmanların oyuncuların saldırılarına daha hızlı tepki vermesini sağlayacak şekilde güncellendi. Düşmanlar saldırıya uğradığında siper alabilir ve saldırılara karşı birbirlerine yardım etmek ve destek olmak için strateji kullanabilirler.

Crysis 3 Çok Oyunculu Mod'u

Çok oyunculu modu oynarken oynanış benzer kalır. Tek oyunculu kampanyanın aksine, oyuncular çok oyunculu modlarda depar attığında veya zırhlarını güçlendirdiğinde, herhangi bir nanosuit enerjisi kullanmaz. Oynanabilecek toplam 12 harita ile 8 farklı mod vardır. Bunlar Team Deathmatch, Deathmatch, Crash Site / Spears, Capture the Relay / Extraction, Hunter, Assault, Cell Vs Rebel, Developers Choice, Maximum Team Deathmatch ve Maximum Deathmatch. Her haritaya dağılmış olan, cephanesi az olan ve oyuncular tarafından alınabilen özel uzaylı silahlarıdır. Oyuncular ayrıca, düşman oyuncular için engeller ve kendileri için taktiksel avantajlar yaratmak üzere çevresel nesnelerle etkileşime girdikleri, Parçala ve Fırlat adlı yeni bir pasif yeteneğe de sahiptir. Çevreyle etkileşime girme yeteneği, ekibe yayıncıları EA tarafından büyük ölçüde dayatıldı. Crysis 3'te, oyuncuların künyelerini toplarken aynı anda düşman oyuncuları öldürerek ödüller kazanmasına olanak tanıyan rafine bir öldürme serisi sistemi tanıtıldı. Bu geliştirilmiş öldürme sistemi, öldürüldüğünde düşman oyuncular tarafından bırakılan künyelerin toplanmasını içerir. Bundan kazanılan avantajlar haritadan haritaya değişir. Bunlar Maximum Radar, Swarmer, Gamma Burst, EMP ve mini haritada düşman oyuncuların konumlarını gösteren Maximum Nanosuit'tir

Crysis 3 Hakkında

Crysis 3 Remastered

Crysis Remastered adımlarını izleyen yeniden düzenlenmiş bir sürüm 21 Mayıs 2021'de duyuruldu. Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows için 15 Ekim 2021'de Crysis Remastered ve Crysis ile birlikte bir paket olarak piyasaya sürüldü. 2 Remastered, başlıklı Crysis Remastered Trilogy ve ayrı ayrı. Oyunun bu sürümü, Sabre Interactive ile birlikte geliştirildi ve Crytek tarafından yayınlandı. Oyunun bu sürümü herhangi bir çok oyunculu mod içermiyor.

Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 or Windows 8.
  • İşlemci: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo / 2.7 GHz AMD Athlon 64X2.
  • Bellek: 3 GB RAM.
  • Ekran Kartı: 1 GB Video RAM or better / NVidia GTS 450 or AMD Radeon HD5770.
  • DirectX: Sürüm 11.
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 17 GB kullanılabilir alan.

Online Oyunların İtem, Gold ve Hesap Alım Satım Platformu | itempazar

Tüm Online oyun oyuncularının ihtiyaç duyduğu hızlı ve güvenli işlem yapabilecekleri portal olmaktan gurur duyuyoruz. Sizde hemen www.itempazar.com üyesi olun ve ilan oluşturun. Metin2, Knight Online, PUBG Mobile, Discord, Sosyal Medya, Mobil oyunlar ve benzeri 100'lerce kategoride satış yapın. Üstelik üye olmak ve ilan oluşturmak tamamen ücretsiz.

Oluşturduğumuz oyuncu pazarına 7/24 ilan ekleyebilir ve işlem yapabilirsiniz. Düşük komisyon oranlarımız, sektöre yıllarını vermiş uzman destek ekibimiz ve güvenli ödeme alt yapımız ile tüm işlemlerinizi hızlıca gerçekleştirin.