Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Crysis Oyunu Hakkında Bazı Bilgiler

Crysis Oyunu Hakkında Bazı Bilgiler

Zamana meydan okuyan döneminin en beğenilen ve sonucunda devamı olarak 2 oyun daha çıkarılan CRYSIS rehberimizin bu günkü konuğu.

Crysis Nedir ?

Crysis, Crytek tarafından geliştirilen ve Microsoft Windows için Electronic Arts tarafından yayınlanan ve Kasım 2007'de piyasaya sürülen birinci şahıs nişancı video oyunudur. Crysis serisinin ilk oyunudur. Crysis piyasaya sürüldüğü zaman ve yıllar sonra bile, oyun dünyası içerisinde grafik tasarımdaki kilometre taşlarından birisi olarak bilinmektedir.

Crysis Oyunu Hakkında Bazı Bilgiler

Crysis 1 Nasıl bir oyun?

Oyun, doğu Filipinler kıyılarına yakın, kurgusal Lingshan Adaları'ndaki bir dağın içine gömülü, uzaylıların inşa ettiği devasa bir yapının keşfedildiği bir gelecekte geçiyor. Tek oyunculu bu oyunda oyuncular Nomad tarafından belirtilen ABD Ordusu Delta Kuvvetleri deneyimli askeri Jake Dunn karakterini canlandırmaktadır.

Nomad, çeşitli fütüristik silahlar ve ekipmanlarla donanmıştır, özellikle de Future Force Warrior'ın gerçek hayattaki askeri konseptinden ilham alan bir "Nanosuit". Crysis'te oyuncu, adada ve çevresinde çeşitli ortamlarda hem Kuzey Koreli hem de dünya dışı düşmanlarla savaşır. Crysis Remastered adlı oyunun yeniden düzenlenmiş bir versiyonu 2020'de Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için piyasaya sürüldü ve ayrıca Crysis Remastered Trilogy derlemesinin bir parçası olarak tekrar satışa sunulmuştur.

Crysis 1 Oynanışı İle İlgili Detaylar

Crytek'in önceki oyunu Far Cry gibi, Crysis de hedeflere ulaşmanın birçok yolu olan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyuncu, Nomad kod adlı bir özel kuvvet askerini kontrol ediyor. Oyuncunun silahları, örneğin ateşleme modlarını değiştirme, dürbün değiştirme veya ses bastırıcı ekleme gibi zamanın akışını durdurmadan özelleştirilebilir.

Crysis Oyunu Hakkında Bazı Bilgiler

Özel Kostüm Nanosuit

Oyuncu ayrıca Nomad'ın askeri "Nanosuit"inde kostümün enerjisinden güç alan çeşitli modları seçebilir. Kostümün enerjisi tükendiğinde, hiçbir mod kullanılamaz ve oyuncu, giysi yeniden dolmadan hasara karşı daha savunmasız hale gelir. Dört moddan biri seçilebilir: Zırh, hasarı saptırır ve giysinin enerjisini daha hızlı doldurur; Güç, daha güçlü göğüs göğüse çarpışmaya, nesneleri ve düşmanları ölümcül kuvvetle fırlatma, daha yüksek atlamalar, daha istikrarlı nişan alma ve daha düşük silah geri tepme yeteneği sağlar; Hız, koşu ve yüzme hızını ve ayrıca silahları yeniden doldurmak gibi diğer hareket biçimlerini artırır; ve Nomad'ı neredeyse tamamen görünmez kılan ve hareket gürültüsünü bastıran Cloak. Takımın bütünleşik yüz maskesi, taktik harita, sağlık, mevcut enerji seviyeleri ve silah bilgileri dahil olmak üzere tipik verileri gösteren kendi HUD'sine sahiptir. Görüntü, doğada elektroniktir ve anormal çalışma sırasında önyükleme okuması ve görsel bozulma gibi şeyler aracılığıyla oyun içinde gösterilir. Özellikle yararlı bir yardımcı program, oyuncunun uzaktan düşmanları ve araçları yakınlaştırmasına ve elektronik olarak etiketlemesine ve böylece taktik ekranda hareketlerini takip etmesine izin veren dürbün işlevidir.

Oyuncu, düşmanları çeşitli şekillerde meşgul edebilir; gizli veya saldırgan, mermi veya öldürücü olmayan sakinleştiriciler, menzilli tüfekler veya kısa menzilli silahlar bunlardan sadece bazıları. Düşman askerleri taktik manevralar yapar ve mangalar halinde çalışır. Tüm askerler, takviye çağırmak için işaret fişeği kullanmak da dahil olmak üzere, oyuncunun neden olduğu gürültüye tepki verecektir. Oyuncu bölgede tespit edilmemişse, düşmanlar rahat bir davranış sergileyecek, ancak oyuncunun farkındaysa silah çekecek ve her san savaşa hazır olacaklardır.

Crysis Oyunu Hakkında Bazı Bilgiler

Online Oyunların İtem, Gold ve Hesap Alım Satım Platformu | itempazar

Tüm Online oyun oyuncularının ihtiyaç duyduğu hızlı ve güvenli işlem yapabilecekleri portal olmaktan gurur duyuyoruz. Sizde hemen itempazar.com üyesi olun ve ilan oluşturun. Metin2, Knight Online, PUBG Mobile, Discord, Sosyal Medya, Mobil oyunlar ve benzeri 100'lerce kategoride satış yapın. Üstelik üye olmak ve ilan oluşturmak tamamen ücretsiz.

Oluşturduğumuz oyuncu pazarına 7/24 ilan ekleyebilir ve işlem yapabilirsiniz. Düşük komisyon oranlarımız, sektöre yıllarını vermiş uzman destek ekibimiz ve güvenli ödeme alt yapımız ile tüm işlemlerinizi hızlıca gerçekleştirin.