Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Valorant Hesap Alım Satım Hakkında Her Şey

Valorant Hesap Alım Satım Hakkında Her Şey

Bugün siz değerli üyelerimize Valorant oyununda hesap alım, satım ve tüm bilinmeyenlere değinerek sizleri bilgilendireceğiz.


Valorant Hakkında

Valorant oyunu herkesin bildiği gibi bir Riot Games ürünüdür. Bu oyun 2019 yılının ortalarına doğru FPS dalında oyun severlerin karşısına çıkmıştır. Oyun yayınlandığı günden bugüne kadar oldukça başarılı olarak oyuncu kitlesini günden güne katlayarak arttırmayı başarmıştır. Riot Games daha önceki oyunlardan da bildiğimiz gibi oyun yapma konusunda usta bir şirket olduğunu Valornt oyunu ile kanıtlamış oldu desek yeridir. Oyuna gelecek olursak oyun içerisinde çeşitli ajanlar mevcut. Bu ajanların her birinin birbirlerinden farklı çeşitli yetenekleri bulunuyor. Bu yeteneklerle birlikte oyun içerisindeki strateji oynanış, hamleler karakterlerin yetenek dizilimlerine ve özelliklerine göre şekilleniyor. Oyun içerisindeki sistem raunt üstüne kurulu. 13 raunt kazanan oyunu kazanmış oluyor. Oyunu kazanmak için ise girmiş olduğunuz moda bağlı değişkenlik göstermekle beraber. Saldırganlar tarafındaysanız oyun içerisinde SPİKE olarak adlandırılan bir çeşit bombayı kurmayı çalışıyorsunuz. Savunma takımında olanlar ise size bu bombayı kurdurtmama ve saldırganların tamamını yok etmeye çalışıyor. Eğer bombayı kurup, patlamasını sağlarsanız raunt sizin lehinize oluyor ve kazanmış sayılıyorsunuz. Ancak kazanmak için SPİKE adlı bombayı kurmanız şart değil rakibi tamamen yok etmeniz de RAUNT' u kazanmanızı sağlıyor. Oyun, Riot Games şirketinin bir diğer oyunu olan League of Legends oyunu içerisinde bulunan lig sistemi gibi bir dereceli sistemi barındırıyor. Bu sistemde oyuncular dereceli oyunlara girerek seviyelerini yükseltmeye çalışıyor.

Valorant Hesap Alım Satım Hakkında Her Şey

Valorant Hesap Aç

Valorant hakkında oyunun oluşma evresi ve içeriği hakkında kısaca bilgileri yukarıda verdik. Şimdi adım adım oyun içerisinde nasıl oynayacağımıza hesabımızı nasıl oluşturabileceğimize veya oluşturduğumuz ve uzun süre boyunca güzel yerlere getirip, para harcadığımız hesabı nasıl satacağımıza. Yada hazır yüksek kostümlü, yüksek lige sahip hesapları nasıl satın alacağınıza dair tüm detayları sizlerle paylaşacağız.

Öncelikle Valorant oyununu indirmek için https://playvalorant.com/tr-tr/ adresine giriş yapıyoruz. Daha sonra karşımıza çıkan sayfanın tam ortasında bulunan Ücretsiz Oyna butonuna basarak hesabınız var ise hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Hesabınız yoksa hesap oluştur butonundan hesap oluşturma sayfasına gidiyorsunuz. Hesabınıza giriş yaptığınızda karşınıza yükleme seçenekleri çıkacaktır buradan istediğiniz gibi oyunu indirebilirsiniz.

Valorant Hesap açma için ise Ücretsiz Oyna butonuna bastıktan sonra Hesap Oluştur sayfasına geçiş yapmamız gerekiyor. Ardından oyun bizden mail adresi istiyor mail adresimizi girdikten sonraki sayfada yalnızca kendimizin bildiği güçlü bir şifre oluşturmamız gerekiyor. Şifremizi de oluşturduktan sonra hesabımız açılmış oluyor. Hesabınızı aktif hale getirmek için kayıt olduğunuz mail adresinize giden doğrulama linkine giriş yaparak hesabınızı mail adresinizle eşleştirip doğruluyorsunuz. Hesap açma işlemimiz bu kadar. Daha sonrasında oyuna giriş yaparak oyun oynayabilirsiniz. Unutmayın hesap güvenliğiniz kendinize aittir Valorant bu durum için çift doğrulamalı güvenlik sistemleri geliştirmiştir. Bunları açarak hesap güvenliğinizi arttırmanız son derece önemlidir.

Valorant İsim Değiştirme

Oyuna nasıl kayıt olacağımızı öğrendik, ardından oyunu indirdik ve oynamaya başladık. Oyun içerisinde uzun zamanlar geçirdikten sonra ligimizi yükseltmeyi başardık. Artık hesabınızı ilk açtığınızda belirlediğiniz isminizi değiştirmek istiyorsunuz. Çünkü isminiz ileride Espor dünyasında yer alacak kadar uygun değil veya isminizden çok sıkıldınız. Bu durum herkesin başına gelebilir. Genelde tüm oyunlarda oyuna kayıt olurken ilk oluşturulan isim geçici olarak hemen hesap açma amacıyla konuluyor. Bazı oyunlarda daha sonrasında isim değiştirmek mümkün olmasa da Valorant bizlere bunun mümkün olabildiğini ve basit bir yolla Valorant isim değiştirme seçeneğini karşımıza çıkartıyor.

Valorant isim değiştirmek için https://playvalorant.com/tr-tr/ adresinden hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonra sağ üst kısımda bulunan isminizin yazdığı yere tıklayarak açılan seçenekler arasında ayarlar kısmına giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra sol tarafta bulunan RIOT ID kısmına tıklıyoruz.

Valorant Hesap Alım Satım Hakkında Her Şey

RIOT ID kısmına girdikten sonra karşımıza sayfanın sağ tarafında isim değiştirme kısmı geliyor. Bu kısımda bulunan RIOT ID oyunda gözükecek olan adımızı temsil etmektedir. Bu alana yeni isminizi yazarak değiştirme işlemini yapabilirsiniz. Hemen yan tarafında bulunan etiket kısmına ise oyunda gözükecek olan adınızın yanın çeşitli süsleme veya kısaltmalarla güzel gözükmesini sağlayabilir ve isminizi herkesin bilmesini sağlayabilirsiniz. Değiştirmiş olduğunuz isminizi 30 gün boyunca bir daha değiştirme şansınız bulunmuyor oyun bu konuda kullanıcılara isim değiştirme olarak 30 gün süre belirlemektedir. Ayrıca oluşturabileceğiniz isim 16 karakterden fazla olmamaktadır.

Valorant Hesap Alım Satım Hakkında Her Şey

Eğer yapmak istediğiniz alındıysa etiket kısmından belirli yazılar, sayılar veya işaretler koyarak isminizin benzerliğini ortadan kaldırabilir ve isminizin değişik bir versiyonunu kullanabilirsiniz.

Valorant Hesap Satın Al

Valorant oyunu hakkında en önemli, can alıcı bilgileri verdik. Hesap açmayı ve isim değiştirmeyi de gösterdik. Gelelim oyun içerisinde bulunan hesaplara. Bu noktada aktif olarak oynadığınız herhangi bir hesabınız bulunabilir, bu hesabınızda oyun oynayarak gelişemediğinizi yada kötü oyuncular yüzünden belirli bir lig düzeyinde takılı kaldığınızı fark ettiniz. Bir diğer senaryo olarak istediğiniz kostümler mevcut değil veya istediğiniz liglere ulaşamıyorsunuz, gibi bir çok sebep sayabiliriz. Bunun neticesinde hesap satın almak istediniz. Bunun yolu oldukça basit fakat önemli detayları da mevcut. Şuanda internet ortamında birçok site Valorant Hesap Satışı yapmakta fakat hesap almak için tercih edeceğiniz sitenin güvenilir olması bu işlerle yıllarca ve profesyonel bilgili bir ekiple hizmet veriyor olması çok önemlidir. Çünkü satın almış olduğunuz hesaba verdiğiniz tutar ve arından yaşanabilecek olan problemlerle ilgili destek almanız gerekebilir. Ama merak etmeyin bu noktada bu saydığım maddelerin hepsini barındıran bu konuda oldukça hakim bir site biliyoruz. Evet sizin de tahmin edebileceğiniz üzere www.itempazar.com.

Siteye kolay bir şekilde üye olduktan sonra ana sayfada hikayeler kısmında veya üst menüde karşımıza çıkan Valorant Hesap kategorisine giriş yapıyoruz.

Valorant Hesap Alım Satım Hakkında Her Şey

Karşımıza çıkan pencerede satıcıların oluşturmuş olduğu tüm satılık hesaplar karşımıza çıkacaktır. Karşımıza çıkan bu hesaplar arasında istediğimiz kriterlere veya özelliklere göre filtre yaparak hesap araması yapabiliyoruz. Yada direkt olarak arama yerinden istediğim şeyleri arayabiliyoruz.

Valorant Hesap Alım Satım Hakkında Her Şey

Aklımızda herhangi bir hesap çeşidi belirlemediysek ve göz atarken karar verme ihtimalimiz var ise öncelik olarak karşımıza çıkan seçeneklerden, güvenli bir şekilde sorunsuz alışveriş deneyimi yaşamak için En Başarılı Satıcı butonuna basarak karşımıza çıkan sıralamadan aşağı doğru gitmekte fayda var. Almak istediğiniz hesaba karar verdiniz fakat bakiye yüklemeniz gerekiyor. Bu noktada da Türkiye' de bulunan bir çok siteden önde olduğumuzu belirtmek isteriz. Sayısız bakiye yükleme seçenekleri arasından kolayca yükleme yapabileceğiniz bir sistem sağlıyoruz. Bakiye yükleme işlemini de tamamladıktan sonra ilanı satın almak için ilan görselinin içerisine giriş yapıyoruz. Dilerseniz aklınızdakileri sormak için sohbet butonuna basarak satıcıya aklınızda bulunan tüm soruları sorabilirsiniz yada ilan pahalı geldiyse beğenerek fiyat takibini sağlayabilirsiniz. Fakat şuanda satın alacağınızı farz ederek karar verdiğiniz hesabı satın almak için Satın Al butonuna basmanız yeterli.

Satıcı ilanın satıldığı anda başlayan 24 saat süre içerisinde hesabı teslim etmek zorundadır. Teslim edilmediği takdirde teslim edilmedi olarak işaretleyerek tutarınızı geri alabilirsiniz. Satıcı size hesabı teslim sağladığında ve anlaşmış olduğunuz tüm bilgileri ile teslim aldıktan sonra siparişi onaylayarak paranın satıcıya geçmesini sağlayabilirsiniz. Ardından satıcıya yorum yaparak diğer kullanıcıların da satıcı hakkında bilgi sahibi olmasına yardımcı olabilirsiniz.

Valorant Hesap Satışı

Evet gelelim oluşturmuş olduğumuz hesabı satmaya. Bu aşamada oynadığınız Valorant hesabını çeşitli nedenlerle satmak isteyebilirsiniz. Mesela sınav zamanınız gelmiştir veya artık oynamıyorsunuzdur, yada vakit ayıramıyorsunuzdur. Bu durum gibi birçok sebeple hesabınızı paraya çevirmek istiyorsanız, bunun çözümü basit. yukarıda da belirttiğimiz gibi www.itempazar.com adresine üye olarak hemen ilan oluşturarak satış yapmaya başlayabilirsiniz.

Valorant Hesap Alım Satım Hakkında Her Şey

Görselde bulunan, aynı zamanda sayfanın sağ üst kısmında bulunan ilan ekle butonuna basarak ilan ekleme sayfasını açmanız yeterli olacaktır.

Valorant Hesap Alım Satım Hakkında Her Şey

Açtığımız sayfada ilk yapmamız gereken işlem satış yapağımız oyunun kategorisini seçmek. Bu aşamada biz Valorant hesabı satacağımız için Valorant seçeneğini seçiyoruz.

Valorant Hesap Alım Satım Hakkında Her Şey

Arından ilan bilgilerini istediğimiz bir başlıkla giriyoruz. Fakat ilan başlığı dikkat çekmesi için güzel bir açıklama yapmak gerekiyor. Açıklama kısmına ise hesaba dair bilgileri birebir olarak doğru girmek son derece önemli.

Valorant Hesap Alım Satım Hakkında Her Şey

Bilgileri ve başlığımızı oluşturduktan sonra ilan detaylarını ayarlıyoruz. Burada ilanımızın ne kadar süre aktif olacağı ve sizin teslimatı kaç saat içerisinde gerçekleştirebileceğinizi belirliyor ve arından fiyatlandırmayı gerçekleştiriyorsunuz. Sitemizin aldığı komisyon dahil fiyatı hesaplayarak karşınıza çıkarmaktayız. Alt kısımda bulunan görsel yükleme yerinden ilana dair görselleri yükleyerek tüm bilgileri tamamlamış oluyoruz. Eğer ilanımızın çok hızlı bir şekilde satılmasını istiyorsak. Sayfanın alt kısmında bulunan doping seçeneklerine göz gözdirebilirsiniz.

Valorant Hesap Alım Satım Hakkında Her Şey

Bu doping çeşitleri ilanınızın ana sayfa ve oyuncu pazarı kısmında ilanınızın diğer ilanların önüne geçirerek daha fazla kullanıcının karşısına çıkmasını sağlıyor. Bir diğer doping çeşitleri ise;

Valorant Hesap Alım Satım Hakkında Her Şey

İlanını öne çıkar ve sohbet & bildirim dopingi, bu dopingler diğer dopinglere göre daha uygun fiyat fakat biraz daha gösterim oranı kategori bazlı olduğu için en çok tercih edilenler arasında.

Doping işlemlerini de gerçekleştirdikten sonra artık ilanınızı yayınlayabilirsiniz. İlanınız yayınlandıktan sonra ve alıcınızı bulup anlaştıktan sonra hesabı alıcıya teslim ederek video çekmeniz son derece önemli. Hesabı teslim ettikten sonra teslim ettim butonuna basarak işleme devam edip geriye alıcının onayını beklemek kalıyor. Alıcı da hesabı teslim aldığını onayladığında tutar tarafınıza geçmiş olacaktır. Kazanmış olduğunuz bu tutarı. Sitemizde bulunan güvenli ödeme araçları ile hesabınıza çekebilir yada site içerisindeki tüm ürünlerde bakiyenizi kullanabilirsiniz.

Valorant VP Satın Al

Valorant oyunu içerisinde genelde hesapların değerlerini belirleyen en temel özelliklerden bir tanesi oyun içerisinde bulunan silah karakter kostüm ve renklendirmeleridir. Bu kostümlere, renklendirmelere veya çeşitli şeylere oyunun içerisinde sadece Valorant dünyasına geçerli olan para birimi olan VP yani Valorant Points geçmektedir. Bu para birimini sadece gerçek parayla satın alabiliyorsunuz. Durum bu şekilde olduğundan dolayı güvenli sitelerde en ucuz VP fiyatlarını araştırarak satın almak çok önemli bir konu haline geliyor.

Merak etmeyin sizi bu araştırmadan ve zaman kaybından kurtarıyoruz. Valorant VP satın alma konusunda bizden uygun fiyata ve güvenli VP satan başka bir site yok. Her zaman en uygun fiyatıyla kullanıcılarımızı mutlu etmeyi amaçlayarak sizlerin oyun zevkini en üst düzeye çıkmasına yardımcı olmak için çalışıyoruz. En ucuz VP fiyatlarına bakıp Valorant Points satın almak için https://www.itempazar.com/urunler/valorant-vp-satin-al adresine giriş yapmanız yeterli.