Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Valorant Chamber Oynanış Rehberi

Valorant Chamber Oynanış Rehberi

Bugünkü rehberimizde Valorant oyununda bulunan Chamber karakterinin oynanış bilgilerini sizlerle paylaşacağız.

Rolü: Gözcü

Köken: Fransa

''Artık Ölü Sayılır.'' - Chamber

Her daim şık ve tam teçhizat dolaşan Fransız silah tasarımcısı Chamber, ölümcül isabetliliğiyle rakipleri ortadan kaldırıyor. Özel yeteneklerini kullanarak görüş mesafesi sağlar, uzaktaki rakipleri avlar ve her plana mükemmel bir şekilde uyum sağlar.


C- Kartvizit

Düşmanlar için etrafı tarayan bir tuzak YERLEŞTİR. Görünen düşmanlar tuzağın menzili içine girdiğinde, tuzak geri sayıma başlar. Tuzak devreye girdiğinde etki alanını stabil olmayan bir hale getirerek içinde bulunan düşmanları yavaşlatır.

Valorant Chamber Oynanış Rehberi

Düşmanları tarayacak bir tuzak yerleştirir. Görünür olan bir düşman tuzağın menziline girdiğinde tuzak geri sayıma girer ve ardından etrafındaki zemini sarsarak düşmanları yavaşlatır.

Bu yeteneğinizi gideceğiniz bölgeyi kararlaştırdıktan sonra arkanıza yerleştirerek kendinizi güvenceye alabilir ve yakalanan kullanıcılara sürpriz yapabilirsiniz.

Q- Kelle Avcısı

Ağır bir tabanca kuşanmak için ETKİNLEŞTİR. Tabancanın ALTERNATİF ATIŞI nişan almanı sağlar.

Valorant Chamber Oynanış Rehberi

Chamber, bu yetenekle birlikte büyük bir tabanca kuşanır. Toplamda 8 adet mermi satın alabildiğiniz ve oyundaki çoğu silahtan güçlü olan bir tabancıya sahip olursunuz. Ek olarak Sağ Tıkla dürbünü açabilir ve uzaktaki kullanıcıları daha rahat görebilirsiniz.

Tabanca rauntlarında çok büyük etkisi olan bu yetenek ile düşmanları geri püskürtebilir ve tabanca rauntunu kazanabilirsiniz.

E - Buluşma

İki tane IŞINLAYICI yerleştir. Işınlayıcılardan birinin menzilinde ve yerde dururken, TEKRAR ETKİNLEŞTİREREK hızlıca diğer ışınlayıcıya ışınlan. Işınlayıcıları TEKRAR YERLEŞTİRMEK üzere bıraktığın yerden alabilirsin.

Valorant Chamber Oynanış Rehberi

İki ışınlanma noktası yerleştirip menzil içine yerleştirerek anlık yer değişikliği sağlayabileceğiniz bir yetenektir. Oyun esnasında rakiplerinizi şaşırtabilir, aklını karıştırabilir ve üstünlük sağlayabilirsiniz.

X- Keskin Tarz

Doğrudan isabet ettiği düşmanları anında öldüren güçlü ve özel bir keskin nişancı tüfeği kuşanmak için ETKİNLEŞTİR. Düşmanı öldürdüğün yerde, içine giren düşmanları yavaşlatan bir etki alanı oluşur.

Valorant Chamber Oynanış Rehberi

Oyunda keskin nişancı tüfeği olan Operatör silahına benzer bir şekilde Dürbünlü özel bir keskin nişancı tüfeğidir. Rakiplerine korku salabileceğiniz ve her vuruşta tek atabileceğiniz bir silahtır.

Riot Games her ne kadar ulti yeteneklerinin %100 öldürücü olmadığından bahsetse de aiminiz ile birleşince oldukça ölümcül bir yeteneğe dönüşecektir.

Ulti yeteneğinizi Eco rauntlarda veya silah satın alamadığınız rauntlarda kullanmanız sizin için hem oyun içi gelirinizi dengede tutacaktır hem de düşmanlarınızı gafil avlamanıza olanak sağlayacaktır.

Jett karakterine gelen son güncellemelerden sonra takımların keskin nişancısı rolünde olan bütün oyuncular bu karakteri tercih etmektedirler.

Anlık olarak yer değiştirilebildiğiniz için riskli pozisyonlardan adamlara ultiniz ile devirebilir ve E yeteneğiniz ile anlık olarak güvenli bölgeye ışınlanabilirsiniz.