Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
LoL K'Sante'ye Karşı Nasıl Oynanılır?

LoL K'Sante'ye Karşı Nasıl Oynanılır?

Bu haberimizden League of Legends'te ki K'Sante karakterine karşı nasıl oynayabileceğinizden bahsedeceğiz detaylar aşağıda.

K'Sante Ne Zaman Piyasaya Sürüldü?

K'Sante 15 Eki 2022 tarihinde sihirdar vadisine gelmiştir. K'Sante üst koridor tankı olarak oldukça dayanıklı ve hızlı hareketleriyle rakibi alt edebilme potansiyeline sahiptir. Nazumah'ın Gururu K'Sante Ulti yeteneği sayesinde ekstra özellikler kazanan ve tank formundan çıkıp tam bir dövüşçü suikastçı karışımı formu ile düşmanlarını yenebilir. League of Legends K'Sante'ye karşı nasıl oynayabileceğinizden ve Counter şampiyonlarının hangileri olduğundan bahsedeceğiz. İlk başta Rakibimizi tanımalıyız.

Pasif Yeteneği:

K'Sante'nin yetenekleri, hedefleri işaretleyerek onların bir sonraki saldırısından daha fazla hasar almalarını sağlar.

Q Yeteneği:

Silahını yere vurarak kısa bir hat üstündeki tüm rakiplere hasar verir ve onları yavaşlatır. İsabet halinde birkaç saniyeliğine yük kazandırır. İki yük biriktiğinde bu yetenek rakipleri K'Sante'ye doğru çeken bir şok dalgası gönderir.

W Yeteneği:

K'Sante atılmadan önce güç toplar. Güç topladığı sırada durdurulamaz hale gelir ve daha az hasar alır. Atılmadan isabet alan tüm hedefler atılma menzilinin sonuna savrulur ve sersemler.

E Yeteneği:

K'Sante bir takım arkadaşına doğru atılır ve onunla birlikte kalkan kazanır. Hedeflenen yerde takım arkadaşı yoksa K'Sante o konuma doğru daha kısa mesafeli bir atılma gerçekleştirerek kalkan kazanır.

R Yeteneği:

K'Sante bir rakibi uzağa fırlatır. Rakibi bir duvara çarparsa daha fazla hasar alarak duvarın içinden geçer. Ardından K'Sante hedefin arkasında belirir ve savunma niteliklerini eksiltip hasarını arttırarak Hodri Meydan yeteneğini etkinleştirir.

K'Sante'ye Karşı En İyi Counter Şampiyonlar

  • Fiora
  • Olaf
  • Singed
  • Garen
  • Vayne
  • Dr. Mundo
  • Rengar
  • Kayle
  • Shen
  • Zac

K'Sante'ye Karşı En Kötü Counter Şampiyonlar

  • Yasuo
  • Sion
  • Akali
  • Tahm Kench
  • Malphite
  • Ornn
  • Gragas
  • Cho'Gath
  • Gnar
  • Vladimir

LoL K

Karşımızda K'Sante Varsa Nasıl Oynamalıyız?

K'sante bir üst koridor tankı olarak yeri geldiğinde rakiplerini alt etmeye hazır. K'Sante karşınızda oynarken sürekli hareketli pozisyonları kontrol etmeniz gerekebilir. İlk olarak tüm yeteneklerini değiştiren Ulti yeteneği ile başlamalıyız. K'Sante Ulti yeteneği ile seçtiği bir rakiple beraber ışınlanır ve silahlarını kırıp bıçaklara dönüştürme aşamasında tüm yetenekleri ilave özellikler kazanır. Eğer K'Sante ile yanınızda bir duvar bulunuyorsa K'Sante sizi duvarın üstünden geçirebilir bu yüzden kule altına veya arkasında durmamanız gerekir yoksa K'Sante sizi alıp kendi kulesinin altına götürebilir. K'Sante Q yeteneği sayesinde seçtiği bir alana doğru saldırır rakiplerini yavaşlatıp hasar vererek işaretler. K'Sante ile takasa gireceğiniz zaman tıpkı Yasuo Q'ları gibi kaçınmanız gerekir. K'Sante eğer bu yeteneğini 2 kere kullanırsa 3. kullanışında yere doğru vurarak toprak gönderir ve çarptığınız bu toprak sizi K'Sante'ye doğru geri göndererek sersemletir. Ultisi olmadan yetenekten kolayca sıyrılabilirsiniz ancak K'Sante Ulti atmışsa bu yeteneğini daha hızlı kullanabilir hale gelecektir.

K'Sante W yeteneği ile bir alanda yoğunlaşır ve kendine hasar azaltması uygularken seçtiği bir konuma doğru ileri hareket eder eğer önünde bir birim varsa K'Sante sizi ve birimleri geriye savurabilir bu yüzden öncesinde bu yetenekten kaçınmalısınız. K'Sante eğer Ulti formundaysa bu yetenekle ileri doğru atılabilir ve hasar verebilir. Her Ultiden sonra W yeteneğinin bekleme süresi azalmaktadır. K'Sante E yeteneği ile ileri doğru atılıp kalkan kazanır. Eğer yanında bir takım arkadaşı varsa bu yetenek sayesinde takım arkadaşlarına da kalkan kazandırabilir. Eğer Ulti yeteneğini kullanmışsa K'Sante duvarlardan bu yetenek sayesinde geçebilir. Bu yeteneği durdurmanın en iyi yolu kalkan kıran eşyaları tercih etmeniz gerekebilir.

K'Sante zorluklara rağmen sizi alt edebilir ancak yeteneklerinden kaçınırsanız artık sizin üstün olma zamanınız gelebilir duvarlara çok yaklaşmamak ve K'Sante'nin yeteneklerinden kaçınarak takım arkadaşlarınızla alt edip böylece zafere ulaşabilirsiniz.

K'Sante'nin Hikayesi

Cesur K'Sante, Shurima'nın kumlarındaki zenginlikleriyle düşmanları imrendiren bir vaha ve yuvası olan Nazumah'yı korumak için devasa canavarlara ve acımasız Yükselmişlere meydan okuyor. Eski yoldaşıyla arası açılınca şehrini yönetmeye layık bir savaşçı olabilmek için başarıdan başka bir şeyi gözetmeyen davranışlarına gem vurması gerektiğini fark ediyor. Yalnızca bu şekilde gururunun pençesinden kurtulabilir ve halkını tehdit eden vahşi canavarları yenmek için gereken bilgeliğe ulaşabilir.

En Ucuz RP Kimden Alınır?

Yeni bir Etkinlik, yeni şampiyon, yeni kostüm veya yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı League of Legends RP ise tabii ki İtempazar'dan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidiniz.

https://www.itempazar.com/urunler/lol-rp-satin-al