Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
PUBG Unknown Cash Nedir ? Nasıl Alınır ?

PUBG Unknown Cash Nedir ? Nasıl Alınır ?

PUBG Oyununda kullanılan para birimi unknown cash hakkında sizleri bilgilendirecek bir rehber hazırladık. Keyifli okumalar dileriz.

Player Unknown's Battlegrounds (PUBG) Nedir?

Player Unknown's Battlegrounds bilinen adı ile PUBG oyunu farklı modlara sahip tek başınıza, bir arkadaşınız ile birlikte veya arkadaş grubunuz ile oynayabildiğiniz çevrim içi ve çok oyunculu bir hayatta kalma oyunudur. PUBG oyununun amacı zaman geçtikçe daralan bir alanda hayatta kalan son oyuncu olmaktır. Oyuna bir helikopterden atlayarak başladıktan sonra çevredeki yapı veya harabelerden, küçük kulübelerden ve erişilebilen her türlü alandan random denk gelen silah, ekipman veya yükseltmeleri bularak daralan oyun alanı içerisinde rakiplerinizi oyun dışı bırakmanız gerekmektedir. Son kullanıcı veya son grup kalana kadar belirli aralıklarla daralmaya devam eden oyun alanı rekabeti attırmakla birlikte alan dışarısında kalan kullanıcıların yavaş yavaş can kaybetmesine sebep olmaktadır. Bu eğlence ve rekabet dolu oyunda helikopterden atlarken çok daha güzel bir paraşüt görünümü veya kullandığınız araca ait farklı kaplamalar birbirinden mükemmel silah desenlerine sahip olmak için PUBG UC ile birlikte sandık veya kaplamaları satın almalısınız. Peki nedir bu PUBG UC?

PUBG Unknown Cash Nedir ? Nasıl Alınır ?

PUBG UC Nedir?

PUBG Mobile Unknown Cash veya PUBG UC, PUBG'ın oyun içi para birimidir. Silah kaplamaları, giysiler, paraşütler, sandıklar, araç kaplamaları, karakterler ve daha pek çok oyun içi öğeyi satın almak için kullanılır. Satın aldığınız bu kaplamalar ile diğer kullanıcılardan daha farklı silahlar, göz kamaştırıcı giysiler, eğlenceli araç kaplamaları ve oldukça fazla olan paraşüt seçeneklerini kullanmak için PUBG UC satın alarak oyun içerisinden dilediğiniz kutu veya kaplamayı seçerek birbirinden güzel kaplama çeşit çeşit desen ve birbirinden şık giysilere erişebilirsiniz.

PUBG Unknown Cash Nedir ? Nasıl Alınır ?

PUBG UC Nasıl alınır?

PUBG UC satın almak düşündüğünüzden çok daha kolay ve çok daha hızlı bir işlemdir. Birbirinden şık ve güzel silah desenleri, araç kaplamaları, paraşüt seçenekleri, kıyafetler ve daha bir sürü oyun içi içeriklerine sahip olmak için uygun fiyatlı ve indirimli olarak PUBG UC satın almanız gerekmektedir. PUBG UC satın almak için sitemize buradan kayıt olmanız yeterli olacaktır. Sitemize kayıt olup hesabınıza satın almayı düşündüğünüz PUBG UC miktarı kadar bakiye yüklemeniz gerekli. Bakiye yüklemek için buraya tıklamanız yeterli olacaktır. Ödeme seçenekleri olarak banka kartları, kredi kartları, ininal kartı, papara kartı, tosla kartı ve internet üzerinden alışverişe açık olan diğer kartları kullanabilirsiniz.

Yeterli miktarda bakiyeyi hesabınıza yükledikten sonra https://www.itempazar.com/urunler/pubg-uc adresinden indirimli ve uygun fiyatlı PUBG UC satın alabilirsiniz.

PUBG UC Nasıl yüklenir?

İtemPazar.com adresinden satın aldığınız uygun fiyatlı ve indirimli PUBG UC'nizi satın aldıktan sonra siparişlerim sayfasında satın aldığım ürünler kısmına gelecek olan PUBG UC EPİN kodunu https://www.midasbuy.com/midasbuy/tr/redeem/pubgm bu linkten resimde belirtilen yerlere oyundaki id'niz ile birlikte girdikten sonra OK butonuna tıklayarak anında hesabınıza yükleyebilirsiniz.

Razer Gold kodları ile PUBG UC nasıl yüklenir?

https://www.midasbuy.com/midasbuy/tr/buy/pubgm Yandaki linke tıklayıp adrese giriş yapın.

  • Kırmızı okla gösterilen alana oyuncu ID'nizi girin.Ardından aşağıdaki ödeme seçeneklerinden "Razer Gold Pin"i seçin.En aşağıdaki "şimdi öde" butonuna tıkladıktan sonra "siparişlerim" sayfasından, satın aldığınız Razer Gold kodunu buraya yazın.İşlem bu kadar. Onay verdikten sonra UC hesabınıza otomatik olarak yüklenir.