Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Valorant Ajan Hikayeleri: Brimstone Kimdir?

Valorant Ajan Hikayeleri: Brimstone Kimdir?

Valorant ajan hikayelerine yeni eklenen karakterimiz Brimstone.

Valorant Ajan Hikayeleri: Brimstone Kimdir?

Valorant ajan hikayelerinde bugün karşınızda Brimstone var.

Takma Adı: Big Man

Kökeni: A.B.D

Sınıfı: İnsan

Cinsiyeti: Erkek

Bağlantıları: Valorant Protokolü

Amerika’dan gelen bu ajanımız, oyuna yeni başlayan herkesin ilk tercihlerinden biri olabilir. Kolay yetenekleri ve hafife alınmayacak gücü ile herkesi etkisi altına alabilecek bir ajan. Üzerinden yapılan özel deneyler ile yörüngemizdeki silahlara erişim sağlayabilen Brimstone, böylece gökyüzünden taktiksel saldırılar yapabiliyor. Zırhında göze çarpan bir K logosu var. Aynı logoyu ve logonun kime ait olduğunu Haven haritasının bombalama alanında görüyoruz. Böylece bir zamanlar parçası olduğu bu firmaya karşı intikam için dönen bir ajan olduğunu söyleyebiliriz. Öncü rolünü üstlenen bu ajan, geçmişte de bir komutandı. Brimstone, düşmanlara zarar vermek ve takım arkadaşlarını güçlendirmek için yangın çıkaran el bombaları, duman perdesi hava saldırıları ve hızlı ateş tetikleyici uyarı işaretleri kullanan güçlü bir komutandır. Etkileyici Uydu Saldırısı ulti yeteneği, yarıçaptan yeterince hızlı hareket etmeyen herkesi yok eden muazzam bir lazer çağırır. Brimstone’un hava araçları sayesinde takımı her zaman 1-0 öndedir. Gereken her türlü işlevselliği titizlikle ve güvenli bir mesafeden sağlaması, muharebe alanında bu kumandanı eşsiz kılar. Ayrıca Brimstone grubun en büyüğüdür ve ekibini her zaman teşvik eder. Kendinden inatçı olarak bahseder ve ekibini asla geride bırakmaz.

Valorant Ajan Hikayeleri: Brimstone Kimdir?

Dış Görünüşü Nasıldır?

Genellikle üzerinde göğüs plakası olan bir gömlek giyerken görülür. Turuncu bir şapka takar ve gri bıyığı, sakalı vardır. İki eline eldiven, sol bileğine de kol ateli takılıdır.

Brimstone Oynanış ve Yetenekleri:

Rol: Kontrol Uzmanı

Temel Yeteneler

Kuvvet İşareti (C)

Kuvvet İşareti, Brimstone‘un etkinleştirildiğinde anında ileri attığı bir Güçlendirme yeteneğidir. Yere indiğinde, işaretçi, içindeki tüm oyunculara güçlendirme veren ve oyuncunun atış hızını artıran bir alan yaratır. Buff, alan içinde kaldıkları sürece veya alandan ayrıldıktan veya işaretin süresi dolduktan sonra kısa bir süre için ajan üzerinde aktif kalır. İşaret yok edilemez ve düşman ajanları işaretin alanına girerlerse buff kazanamazlar.

Yakıcı (Q)

Yakıcı (Brimstone tarafından “molly” olarak da anılır) , Brimstone‘un kullanmadan önce donatması gereken bir caydırıcı yetenektir. Kullanılması üzerine, yüzeylere dört kez sıçrayan bir el bombası fırlatır. Bu noktadan sonra dikey yüzeylerden daha fazla sekebilir ancak yere değdiği anda infilak eder. El bombasının sekmesine ve hızına bağlı olarak daha erken patlaması mümkündür.

Patlama üzerine, el bombası, dairesel bir etki alanında patlama noktasından hızla yayılan hasar veren bir bölge yaratır. Ajanlar , bölge üzerinde durdukları bir alana yayılır yayılmaz hasar almaya başlarlar. Bölge, ajanlara her zaman aynı oranda hasar verir, ancak ajanlar patlama sırasında bölgenin merkezindeyse, bölgenin kenarına daha yakın olan bir oyuncuya kıyasla, yeteneğin tam süresi boyunca daha fazla toplam hasar alır. Bölge maksimum yarıçapına ulaştığında, süresi dolana kadar dokunduğu herhangi bir oyuncuya zarar vermeye devam eder ve sonrasında tüm bölge anında dağılır.

İmza Yeteneği - Dumanlı Hava Saldırısı (E)

Dumanlı Hava Saldırısı, Brimstone’un kullanmadan önce donatması gereken bir Görüş Engelleyici yeteneğidir. Bunu yaptığında, bulunduğu haritanın taktiksel bir görüntüsü görünür. Bu görüntü Brimstone’un konumuna göre ortalanır ve hareket ettikçe ayarlanır ancak maksimum yarıçapa sahiptir ve tüm haritayı göstermez. Ekran kurulduktan sonra Brimstone, dumanın nereye ineceğini ve en fazla ne kadarlık bir alanı kaplayacağını gösteren dairesel bir işaretleyici yerleştirmek için bir konum seçebilir.

Brimstone, dumanlarının yerlerini doğruladıktan sonra, kısa bir süre sonra gökten yayılmaya başlar. Bu süre boyunca, tüm oyuncular dumanın ineceği konumun görsel bir göstergesini görür ve bir sesli ipucu duyar. İniş üzerine, duman hızla genişler. Dumanın içindeki görüş bulanıktır. Süresi dolduğunda, duman anında dağılır.

Ulti Yeteneği - Uydu Saldırısı (X)

Ulti Puanı: 7

Uydu Saldırısı, Brimstone‘un kullanımdan önce donatması gereken caydırıcı bir yetenektir. Bunu yaptığında, bulunduğu haritanın taktiksel bir görüntüsü görünür. Bu görüntü Brimstone’un konumuna göre ortalanır ve hareket ettikçe ayarlanır ancak maksimum yarıçapa sahiptir ve tüm haritayı göstermez. Ekran kurulduğunda, Brimstone bir konum seçebilir ve yeteneği seçilen konuma anında aktarabilir.

Aktivasyon üzerine, lazer kısa bir süre için şarj olmaya başlar. Bu süre boyunca, tüm oyuncular lazerin kaplayacağı konumun görsel bir göstergesini görür ve lazerin sarıldığının sesli bir işaretini duyar. 

Bir kez şarj edildiğinde, lazer anında tüm hedeflenen alanı kaplar ve içindeki herkese hasar vermeye başlar. Süresinin sonuna doğru lazer kaybolur, maksimum yarıçapından merkeze doğru uzaklaşır ancak hala kapladığı herhangi bir alanda hasar vermeye devam eder. Lazer, ajanlara her zaman aynı oranda hasar verir, ancak geri çekilirken alanın kenarına daha yakın olan bir ajana kıyasla, merkezindeyseler, yeteneğin tam süresi boyunca daha fazla toplam hasar alırlar.

https://www.itempazar.com/urunler/valorant-vp-satin-al linkinden İndirimli Valorant Vp Satın alın ve birbirinden özel silah kaplamalarına sahip olun. Ayrıca sitemizden Valorant Hesap Satış yaparak para kazanabilir veya kendinize yeni bir Valorant Hesap Satın alabilirsiniz.