Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 Ejderha Taşı Simyası Nedir ve Nasıl Yapılır?

Metin2 Ejderha Taşı Simyası Nedir ve Nasıl Yapılır?

Bugünkü rehberimizde sizlere Ejderha Taşı Simyası nasıl, nerede yapılır ve hangi özellikleri verir sizinle paylaşacağım.

Metin2 Ejderha Taşı Simyası ne işe yarar?

Ejderha taşı simyası metin2 içerisinde bulunan oyuncuların oyuna başladığında oluşturduğu karakterlerin gelişimi güçlenmesi için kısaca karakterlere olumlu yönde etki etmesi için oluşturulmuş bir sistemdir. Oyun içerisinde envanterinizi açtığınızda yeşil altıgen, zümrüt görünümlü butona bastığınızda simya ekranı karşınıza gelecektir. Öncelikle simya yapmak için karakterinizi 30. seviyeye çıkartmanız gerekiyor. 30. seviye olduktan sonra Simyacıya gidip görevi alıp artık simya yapmaya başlayabilirsiniz. İlk olarak görevi aldıktan sonra oyun içerisinde seviye atlamak için kestiğiniz bütün yaratıklardan ejderha taşı parçası düşecektir. Ejderha taşı parçalarından 10 adet biriktirmeniz durumunda envanterinizde otomatik olarak Cor Draconis'e dönüşecektir. Her dönüştürme 10 adet ejderha taşı parçası (ETP) gerektirmektedir. Daha sonra Corları ister biriktirip ister dönüştüğü gibi sağ tık yaparak açıyorsunuz. Açtığınızda size 6 farklı özellikte ve renkte ejderha taşından bir tanesine sahip oluyorsunuz . Taşların renk ve özelliklerini aşağıdaki görselde sizinle paylaştık.

Metin2 Ejderha Taşı Simyası Nedir ve Nasıl Yapılır?

Ejderha taşında bulunan çeşitlilik aynı zamanda Cor Draconislerde de mevcut durumda aynı şekilde renk ve özelliklerini aşağıdaki görselde görebilirsiniz.

Metin2 Ejderha Taşı Simyası Nedir ve Nasıl Yapılır?


Ejderha Simyalarında bulunan özelliklerin ve bonusların etki ettiği yerler;

BUZA KARŞI DAYANIKLILIK BONUSU: Sürgün mağarası, Sohan dağındaki canavarlarda ve Karanlık Ejderha Kayasında işe yaramaktadır.

KARANLIK DİRENCİ BONUSU: Şeytani olan bütün canavar veya hayvanlara karşı yani Şeytan kulesi ve Katakomb da ki yerlerde işe yaramaktadır.

ŞİMŞEĞE KARŞI DAYANIKLILIK BONUSU: Setaou sınıfındaki canavarlar, Devler diyarındaki devler ve Ejderha kayasında etkili olmaktadır.

TOPRAK DİRENCİ BONUSU: Dev golemler, ormandaki canavarlar ve Ejderha kayasındaki yaratıklarda oldukça işe yaramaktadır.

RÜZGARA KARŞI DAYANIKLILIK BONUSU: Karanlık ejderha kayası ve Karanlık tapınak içerisinde bulunan hayvanlara etki etmektedir.

ATEŞE KARŞI DAYANIKLILIK BONUSU: Ateş ile ilgisi bulunan bütün hayvan, yaratık ve canavarlarda etkilidir genellikle Doyyumhwanda kullanışlıdır.

Sıra bütün aşamaları tamamlayıp yaptığımız Ejderha Taşı Simyasını kullanmaya geldi. Bu noktada en başta belirttiğim gibi ister envanterinizden butona basarak ister sağ alttan ikona basarak simya sayfasını açıyoruz. Daha sonrasında hangi seviye veya özellikte simyayı kullanacağımıza karar verip sağ tıklıyoruz ve karşımızda bir bildirim geliyor. Bu bildirim takılan ejderha taşı simyasının takıldıktan sonra çıkartırken yok olma olasılığı olduğunu ve buna rağmen takmak isteyip istemediğinizi soruyor. Takmak istediğinizde evet butonuna basıp artık Ejderha Taşı Simyanızı takıp sağ altta bulunan etkinleştir butonuna basıp kullanmaya başlayabilirsiniz.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?