Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 Yang (Won) Kasma Taktikleri Metin2 Para nasıl kasılır?

Metin2 Yang (Won) Kasma Taktikleri Metin2 Para nasıl kasılır?

Metin2'de yang nasıl kasılır, Nasıl won kasarım, nasıl para kasarım ve gelişirim gibi sorularınızın cevapları bu makalemizde mevcut.

 Metin2 Yang (Won) Kasma Taktikleri ve Para nasıl kasılır ?

 Metin2 Yang (Won) kasmanın birçok yolu mevcut. Bu yazımızda size nasıl yang (won) kasarım sorusunun cevabını vereceğiz. Başlangıç ve ilerisi için yapabileceğiniz temel metin2 para kasma taktiklerinden bahsedeceğiz. Oyuna 0 yangla başlayacağınızı göz önüne aldığımızda önceliğiniz çöpçülük olacak. Peki nedir bu çöpçülük? Çöpçülük yaparak Metin2 Yang (Won) kasma taktikleri işe yarar mı? Yeni açılan Arkadaşlar ve Dayanışma sunucusu hariç bütün sunucularda oyuncular gereksiz gördükleri eşyaları yere atarlar. Siz bu itemleri toplayarak pazarda 1m 2m gibi fiyatlardan satarak won kasabilirsiniz.

Metin Kesmek

 Oyuna yeni başladığınızda yapabileceğiniz şeyler çok kısıtlı olduğundan dolayı metin kesmek başlangıç için çok karlı olacaktır. Ama bunu yapmadan önce sitemizden Metin2 Ejderha Parası satın alarak kendinize nesne marketten bir binek almalısınız çünkü bineksiz metin aramak sizi çok yoracaktır ve vaktinizi alacaktır. Metin kırarak Metin2 Yang (Won) kasmak size iyi para kazandıracak. 1. Ve 2. Köy metinlerinden çıkan hava kılıcı, büyülü keskinlik gibi pahalı beceri kitaplarının yanı sıra +0 +4 arası taşları da satarak karakterinizi geliştirebilirsiniz.

Metin2 Yang (Won) Kasma Taktikleri Metin2 Para nasıl kasılır?

Etkinlikler

 Ayışığı define sandığı, futbol topu, altıgen hediye paketi gibi etkinlikleri sakın kaçırmayın. Oyunda düzenlenen bütün etkinliklere katılım sağlayarak yüksek miktarda Metin2 Yang (Won) kasabilirsiniz.

+ Basma

 Biraz riskli olsa da en çok Metin2 Yang (Won) kasmanızı sağlayacak taktiklerden biri bu taktik. Abanoz küpe, gümüş bilezik, cennetin gözü bilezik, kolye, şahin kalkanı gibi itemlere + basarak iyi paralar kazanabilirsiniz. Eğer bu işi ileri seviyede yapıp çok daha fazla won kasmak istiyorsanız en az 4 karakterinizle birlikte şeytan kulesi 7.kat demirciye çıkmanız gerekiyor çünkü şeytan kulesi demircisi + basarken yükseltme eşyası istemez. Bu sayede çok daha az masraf yaparak ekstra kar yapmış olursunuz.

Metin2 Yang (Won) Kasma Taktikleri Metin2 Para nasıl kasılır?

Ticaret

 Gelelim en zevkli ve en çok Metin2 Yang (Won) kasmanızı sağlayacak taktiğe. Ticaret Metin2 oyunun bel kemiğidir. Sürekli değişen fiyatları takip ederek ve oynadığınız sunucunun piyasasına tam olarak hakim olduktan sonra hemen ticarete başlamanız gerek. Metin2 de çok fazla oyun sonu atan, piyasa altı toplu şekilde item satan oyuncular mevcut. Hemen harekete geçiyoruz ve sohbetten piyasa altı item alınır diyoruz. Bu süreçte pazarları gezerek piyasa altı itemleri tespit ediyoruz. Örneğin +9 Dolunay kılıcının piyasası normalde 45m Yang ama pazarda 35m’e gördünüz hemen bunu alıyorsunuz kendi pazarınıza 45m’den koyuyorsunuz. Hop hiç bir şey yapmadan 10m kazanmış oluyorsunuz. Bu şekilde paraları katladıktan sonra artık wonlarla oynamaya başlayacaksınız ve serverin en zengini olacaksınız.

Ayrıca kazandığınız bu wonları biriktirerek diğer oyunculara gerçek para karşılığında satabileceğinizi biliyor muydunuz? Nasıl olduğunu hemen anlatalım. Kazandığınız wonları satmak için hemen www.itempazar.com adresine girerek kolay bir şekilde üye oluyorsunuz ardından sağ üst kısımda bulunan ilan ekle butonuna girerek oynadığınız Metin2 serverını seçerek satmak istediğiniz won miktarını ve fiyatını belirliyorsunuz. İşte bu kadar, ilanınızı oluşturduktan sonra alıcılar ilanınıza göz atarak satın alıyor. Bu sayede oyundan kazandığınız oyun içi parayla gelir elde etmiş oluyorsunuz.

Evet arkadaşlar bu makalemizde size nasıl Metin2 Yang (Won) Kasarım, Metin2 hızlı para kasma taktiklerinden bahsettik. Umarım işinize yaramıştır.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?