Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
VALORANT Yeni Ajan GEKKO'nun Tanıtım Videosu Paylaşıldı

VALORANT Yeni Ajan GEKKO'nun Tanıtım Videosu Paylaşıldı

VALORANT yeni sezona günler kalmışken beklenen tanıtımı paylaştı yeni ajan tanıtıldı gelin beraber inceleyelim.

Yeni ajan sezonun sıfırlanmasına yakın zamanda paylaşıldı tanıtım videosunda ajanımızın görüntüsü ve yetenekleri hakkında bilgi sahibi olduk, ajanımızın en ilginç yönü ise yeteneklerinden biri ile Spike çözebilmek ve kurabilmek peki bunu nasıl yapıyor? Ajanımızın 3 adet sevimli dostu bulunmaktadır bunların yardımı ile kendine özel yeteneklere sahip.

Ajanımızın yetenekleri nelerdir?

  • MOSH PIT: Ajanımız bu yeteneği kullandığında bir alana Viper'ın Asit havuzu yeteneğine benzer bir alan oluşturuyor buna ek olarak KAY/O'nun Parça/Tesirli yeteneği gibi patlama özelliğine de sahip bu ikisinin karışımı olmuş gibi sanki.
  • WINGMAN: Bu yeteneği kullandığınızda Wingman rakibi gördüğünde patlıyor ve sarsıyor, bu yeteneğin bir diğer özelliği ise Spike kurmak ve imha etmektir.
  • DIZZY: Bu yetenek ise bir alana gönderdiğinizde gördüğü rakibin görüşünü engelleme yeteneğine sahip.
  • THRASH: Bu yetenek ise Skye'ın Av Peşinde yeteneği ile Killjoy'un Ulti yeteneğinin karışımı gibi bu yetenek ile rakiplerinizin üzerine giderek onların hareket etme özelliğini engelleyebilirsiniz.

Yeni ajan GEKKO ne zaman oyuna dahil olacak?

Bu tanıtım videosu ve sızıntılar üzerine aklımızda tek soru var ajan ne zaman oyuna dahil olacak? Biz yeni ajan Gekko ile ne zaman maçlarda boy gösterebileceğiz? Bu soruların yanıtı ise ajanımız yeni kısım ile birlikte gelecektir. Yeni kısım tarihi ise 8 Mart 2023 tarihinde gelecek olan güncelleme ile gelecektir.

Ajanımızın ve dostlarının görüntülerini ve ajanımızın tanıtım videosunu sizler ile paylaşmak istedik;

VALORANT Yeni Ajan GEKKO

Tanıtım videosu;

Sizde bu içeriğe uygun fiyatlara sahip olmak isterseniz BURADAN 7/24 anında teslimat ve itempazar.com güvencesi ile Valorant Points satın alabilirsiniz.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?