Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
VALORANT Yeni Koleksiyon Yüksek İrtifa Oyunda

VALORANT Yeni Koleksiyon Yüksek İrtifa Oyunda

VALORANT oyununda duyurulan yeni silah seti Yüksek İrtifa hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için makalemizi inceleyebilirsiniz.

Oyuna 30 Mart 2023 tarihinde gelen güncelleme ile dahil olan yeni silah seti Yüksek İrtifa kullanıcılar tarafından çok farklı bir ilgiyle karşılaştı, yeni koleksiyonda silahlar eski tip pervaneli uçaklara benzetilmiş ve silahın üst kısmında her silaha özel ajan bulunmaktadır. Vandal'da Sova, Odin'de Phoenix, Sheriff'te Viper ve Buck'de Raze bulunmaktadır.

Valorant, bu tarz kostümleri geçiş olarak çıkarıyor duyurulan kostümün fazla bir özelliği ve değeri bulunmamaktadır. Sizce bundan sonra çıkaracakları kostüm ne tarz olacak tahminlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz.

Koleksiyon Kaç VP?

VALORANT Yeni Koleksiyon Yüksek İrtifa Oyunda

Koleksiyonu paket halinde satın alırsanız 5100 VP tutarındadır. Eğer sadece silahları alırsanız silahların tanesi 1275 VP tutarındadır. Bıçak paketle ücretsiz olarak gelmektedir ama sadece bıçak alırsanız 2500 VP tutarındadır.

Daha fazla Valorant içeriği için blog sayfamızı takipte kalmanızı tavsiye ederiz keyifli oyunlar dileriz.

Siz değerli üyelerimiz için en uygun fiyatlara bu koleksiyona sahip olabilmeniz bizlerin öncelikli hedefidir. İndirimli Valorant Points satın almak için bu link üzerinden bakiye yükleyebilir.

7/24 anında teslimat ve itempazar.com güvencesi ile %20 İndirimli Valorant Points satın alabilmek için buraya tıklayınız.

Düzeli olarak yapılan çekilişlerimize katılarak VP çekilişi olduğunda herhangi bir katılım şartı olmadan sadece size ilettiğimiz sayfadan sitemize üye iseniz katıl butonuna tıklayarak VP kazanabilirsiniz.

Her hafta İtempazar yönetimi tarafından düzenlenen ücretsiz çekilişler sayfamıza buradan erişebilirsiniz.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?