Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Roblox Hakkında Tüm Bilgiler

Roblox Hakkında Tüm Bilgiler

Bugün değerli okurlarımıza Roblox oyununa nasıl giriş yapılacağını nasıl oynanacağını ve tüm bilgileri kısaca anlatacağız.


Roblox Oyunu

Roblox oyuncularının kendi içerisinde hayal gücüne dayanarak kendi oyunlarını oluşturup, oyunlarını programlayabildiği ve bu oluşturdukları oyun sistemlerini diğer kullanıcılarla paylaşarak onların da bu oluşturmuş olduğu oyunu oynamasına imkan sağlar. 2006 yılında yayına alınan bu oyun. Yayına alındığı tarihten bugüne kadar oyuncu sayısını sürekli arttırmış ve bu artışı göz önünde bulunarak oyunu ilk çıktığı halinden çok ileri götürerek geliştirmişlerdir. Roblox oyunu herkesin oynayabileceği ve ücret talep edilmeyen bir oyun türüdür. Tamamen ücretsiz bir şekilde oyunu tüm kullanıcılara sunmaktadır. Dünya üzerinde en çok Amerika Birleşik Devletlerinde oynanmaktadır. Aylık 200 milyondan fazla kullanıcı olan bu oyun 16 yaşından küçük her 4 çocuktan 2 si bu oyunu bilmekte ve oynamaktadır.

Roblox Eşyaları ve Robux

Roblox konsept olarak tüm içeriğini oyunu oynayan kullanıcılarına sunmaktadır. Bu sebeple oyun içerisinde birbirinden farklı tasarımda eşya bulunmaktadır. Bu eşyalar Roblox platformunda oyunlara giriş yapmakta kullandığınız avatar adı verilen karakterlerini kendi zevklerine göre sanal öğeler satın alarak oluşturmaya yardımcı olmaktadır. Oyun içerisinde kıyafetlere tüm oyuncular ulaşabilmektedir. Fakat kıyafet satışını yalnızca premium üyeler yapabilmektedir. Özel olarak çıkartılan bazı eşyalar ise yalnızca premium kullanıcılar arasında takas edilebilmektedir.

Robux, Roblox oyunu içerisindeki eşyalar ve çeşitli öğeleri satın almanıza olanak tanıyan yalnızca oyun içerisinde harcanabilen sanal paradır. Roblox kullanıcıları Robux sanal parasını gerçek parayla satın alabilir ve bu satın aldığı Robux ile premium üyelik satın alabilirler. Premium üyelik sahibi kullanıcılara maaş sistemi gibi düzenli bir şekilde Robux verilmektedir. Robux kazanmanın 2 yolu daha mevcut. Bu yollardan ilki, oyun içerisinde kendinize özgü içerikler üretmek. Ürettiğiniz bu içerikleri kullanıcılara Robux karşılığında satabilir veya takas edebilirsiniz. 2. yolu ise ürettiğiniz bu içerikleri gerçek para karşılığında satıp farklı satıcılardan oyun içerisinde geçerli olan Robux satın almak.

Roblox Giriş

  • Roblox oyununa kayıt olmak ve giriş yapmak aslında oldukça kolay bir işlem. Bu işlemi sırasıyla anlatmak gerekirse;
  • İlk olarak Roblox'un resmi internet sitesi olan www.roblox.com adresine giriş yapıyoruz.
  • Siteye giriş sağladığımızda eğer kaydımız yok ise kayıt sekmesi direkt karşımıza geliyor.
  • Karşımıza gelen bu sekmede bizden istenilen bilgiler sırasıyla doğduğunuz ay, doğdunuz gün ve doğdunuz yıl. Bu bilgileri girmenin ardından oyun içerisinde ve oyuna giriş yaparken kullanacağınız kullanıcı adınızı belirliyorsunuz. Kullanıcı adınızı da belirledikten sonra sizden güçlü bir parola oluşturmanız istenecektir. Güçlü bir parola oluşturmanın arından cinsiyetinizi seçip kayıt ol butonuna basabilirsiniz.
  • Üyeliğiniz artık hazır. Roblox giriş yaparak sayısız içeriğe erişim sağlayabilir ve dilediğiniz gibi eğlenebilirsiniz.
Roblox Oyna

Roblox oyunu oyna dediğimiz zaman hemen aklımıza Roblox dünyasındaki FPS, RPG gibi oyunlar gelmektedir. Fakat platform içerisinde sınırsız oyun türü bulunmaktadır. Bu oyun türlerinden en çok tercih edilenler yarış oyunları olarak karşımıza çıkıyor. Roblox yapısı gereği sadece oyun değil oyun içerisinde kurduğunuz iletişim sayesinde sosyal hayatınızı da etkilemektedir. Bu platformun bize sunduğu avantajlardan biri de arkadaş edinmek. Oyun içi sohbet kısmından diğer oyuncular ile iletişim kurarak kendimize oyun arkadaşı veya gerçek hayatta arkadaş edinebiliriz. Arkadaşlarınız ile birbirinize Robux gönderebilir veya Robux satın al kısmından Robux satın alabilirsiniz.

Roblox platformunda hesap alışverişi yaparak para kazanmak veya en uygun fiyatla Robux satın almak için www.itempazar.com adresini tercih edebilirsiniz. Siteye giriş yaptıktan sonra Roblox bağlantısına tıklayarak yada Roblox kategorisine giriş yaparak Roblox hesap, pet, robux alışverişlerine göz atabilir, binlerce ilan arasından kendinize uygun olan ilanı kolay ve güvenle satın alabilirsiniz.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?