Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Prime Gaming Nedir, Prime LoL'den Nasıl Faydalanılır?

Prime Gaming Nedir, Prime LoL'den Nasıl Faydalanılır?

Bu haberimizde Amazonun çokça konuşulan sitesinden bahsedeceğiz. Prime Gaming hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki açıklamalara ulaşabilirsiniz.

Amazon Prime Gaming Nedir?

Amazon Prime üzerindeki üyeler için yapılmış bir kaç avantajla birlikte gelen ve kullanıcılar için en uygun hale getirilen site Prime Gaming'tir. Amazon Prime üyeleri için yapılmış bu site aylık abonelikleri ile ek ücret ödemeden oyun içi ganimetlere, ücretsiz oyunlara hatta daha fazlasına erişebilirler. Bu tekliflerden yararlanmak için zorunda olmasanız da, sizin için uygun olduklarını anlayabilirsiniz. Amazon Prime Gaming hakkında bilmeniz gereken her şeye ve kullanmaya değer olup olmadığını sizlere bu haberimizde anlatacağız.

Prime Gaming, her Amazon Prime üyeliği ile birlikte gelmektedir ve oyun deneyiminizi güçlendirmek için bir hizmet görevi görmektedir. Amazon ve Twitch hesaplarınızı bağlamanız gerekebilir. Üyeler için her ay özel oyun içi ganimetlere, ücretsiz oyunlara ve ücretsiz Twitch aboneliğine erişebilirsiniz. Prime Gaming'in tek yaptığı size ekstra güzellikler ve oynamanız için bir kaç ücretsiz oyun vermektedir.

Bununla birlikte Prime Gaming üyeleri her ay indirebilecekleri ve sonsuza kadar saklayabilecekleri bir kaç ücretsiz PC oyunu alırlar. Örnek olarak Haziran 2022'de oyunlar arasında Far Cry 4, Across the Grooves, Escape from Monkey Island, Calico, WRC 8 FIA World Rally Championship ve Astrologaster yer alabilmektedir. Bazı oyunlar yalnızca Windows 10 üzerindeki Amazon Games uygulaması ve onun aracılığıyla kullanılabilirken, diğerleri yerel mağazalarından indirilebilmektedir. Örnek olarak Far Cry 4 sadece Ubisoft Connect aracılığıyla indirilebilir.

Prime LoL Avantajları?

League of Legends üzerinden ücretsiz oyun içi öğeler kazanabilirsiniz. Her ay gelen ganimetler aracılığı ile bu ödülleri kendi hesabınıza talep edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken League of Legends'i Prime Gaming üzerinden aratmak. Prime LoL içeriklerinin barındırdığı ganimetler ve kostüm hesabınızda anında yer edinebiliyor.

Prime LoL içeriğinde şunlar dahildir:

  • 350 RP
  • 5 İhtişamlı Öz
  • 1350 RP Kalıcı Kostüm
  • 200 Turuncu Öz
  • 1 adet Şampiyon
  • 1. Seri Ebediler
  • 30 Günlük XP Takviyesi

Prime Gaming LoL Ücreti?

Genel olarak League of Legends'ta dahil olan bir çok oyunun ganimetine erişmek için aylık olarak az bir miktarda ücret verebilirsiniz. Türkiye'de Amazon aylık olarak 7.90₺ karşılığında alabileceğiniz Prime Gaming'ten süresince ücretsiz bir şekilde erişebilecekleri oyunlar açıklanıyor ve her ay istediğiniz şekilde bunlara erişebilmektesiniz.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?