Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Riot Games'in Dövüş Oyunu Project L'den Yeni Video

Riot Games'in Dövüş Oyunu Project L'den Yeni Video

Bu haberimizde Riot Games'in yeni oyunu olan Dövüş oyunu Project L'in yeni videosu paylaşıldı detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

Riot Games'in sessiz sedasız duyurduğu Project L yani Dövüş oyunu uzun zamandır hakkında bir haber verilmemişti. Riot Games'in 10. yıl etkinliğinin ardından yeni oyunu Project L çok kısa bir süreç içerisinde unutulmaya ve haber alınamamaya başlandı. Riot Games geçtiğimiz Arcane etkinliğinde nihayet Dövüş oyunu olan Project L'ye dair bir fragman paylaşıldı ve oyuncular iyice heyecanlanmaya başladı. Riot Games şimdilerde Dövüş oyunun gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor ve eğer bu şekilde devam edilirse ortaya başarılı bir oyun çıkacak gibi. 

Riot Games

Dövüş Oyunundan Yeni Video

Geçen süreç sonucu Riot Games önceki yılın sonlarına doğru bir video paylaşmıştı ve bu videoda Project L'ye dair nelerin olacağından bahsetmişlerdi. Videoda bahsedilene göre iki şampiyon seçebileceksiniz ve üst düzey kombolarınızla rakiplerinizi alt etme ve saf dışı bırakma yönünden ilerleyecekti. Oyunun Free to Play yani Ücretsiz bir oyun olacağı geliştiriciler tarafından açıklandı. Şimdi ise bu yılın sonunda paylaşılan yeni video içeriğinde oynanışa dair ufak detaylar verilmeye başlandı. 

Videoda gözüktüğü üzere ilk karakterlerimiz Jinx, Ekko, Ahri ve Darius olmak üzere dört adet şampiyon önümüze sunuluyor ve gelecekte Illaoi gibi yeni şampiyonlarda bu oynanışa dahil olacaktır. Videoda temel, farklı veya ustalaşmanız gereken bir çok yetenek ve alan bulunuyor. Kombolarınızı yanınızdaki şampiyon ile birleştirerek ortaya güzel işler çıkartabilir ve rakiplerinizi alt edebilirsiniz. Dövüş oyunları genellikle uzman oyuncuların bileceği kombo sıralamasıyla oynanmaktadır ve bu yeni oyun Dövüş oyunları için yeni bir çağı başlatacağını göstermektedir. Riot Games şimdilik oynanış tarafıyla bizlere duyuran Dövüş oyunu Project L'den yakın zamanda yine bir video veya içerik paylaşılabilir. Hazır olduklarında ise oyunu tamamen Global dünyaya sunacaklar. 

Project L Ne zaman Çıkacak?

Henüz çıkış tarihi veya hangi zamanda çıkacağı belirtilmemiştir. Yine de Riot Games bu oyun için iyi bir masraf ve Dövüş oyunları adına büyük bir katkı sağlanacağı gözlenmektedir. Geçen duyurunun ardından bu sefer Riot Games diğer oyunlara da odaklanacağı net bir şekilde anlaşılıyor. Project L ise sadece kod ismi olmakla birlikte oyunun çıkış tarihine yakın tam ismi de bizlere sunulabilir daha ismi belirtilmemiştir.

Riot Games


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?