Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 Yang, Won Alışverişi Yaparken Ban Riski Nasıl Azaltılır

Metin2 Yang, Won Alışverişi Yaparken Ban Riski Nasıl Azaltılır

Metin2 yang, won, item ve hesap alışverişi yaparken ban riskinin nasıl azaltılacağına dair ipuçlarını sizin için yayınladık, detaylar aşağıda.

Metin2 Yang, Won Alışverişi Yaparken Ban Riski Nasıl Azaltılır

Tüm Metin2 oyuncularının hayali 1. köydeki diğer oyuncuların kendi karakterine hayran şekilde bakmasıdır. Bunun için aylarını hatta yıllarını harcayan emekçiler mevcuttur. Her oyuncunun bu kadar vaktinin olmadığını da göz önünde bulundurursak, bazı kişiler Ejder Parası veya oyun için Yang&Won satın alarak hızlıca gelişimini sağlamak zorunda. Oyun için para satın alımında yasaklanma riskini en düşüğe indirmek için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir.

Ban riskini düşüren taktikler

  • Asla kendi karakterinizle alışveriş yapmayın.
  • Açacağınız 1. seviye boş bir çarla alışveriş yapın. Bu hesabın maili kesinlikle diğer hesabınız aynı olmasın. Mümkünse açtığınız boş hesaplarla 3’ten fazla alışveriş yapmayın. Sürekli hesap değişin.
  • Sabit ip kullanmayın. Sürekli ip adresinizi değiştirin. Böylelikle yöneticilerin sizi takibi zorlaşacak. Modeminizi aç kapat yaparak ip adresinizi değiştirebilirsiniz.
  • Alışveriş yaptığınız karakter ile kendi karakteriniz arasında sakın ticaret yapmayın. Ticaret geçmişi bırakmanız asıl hesabınızın da ban yemesine sebep olabilir.
  • Satın aldığınız Yang’ı direk kendi hesabınıza aktarmak yerine o yangla satın aldığınız eşyayı yere atarak kendi hesabınıza aktarın.

Bu önerilerimizi uygulayarak ban yeme riskinizi büyük oranda düşürebilirsiniz.

Metin2 yang satın alma, Metin2 won Satın alma işlemleriniz için güvenli adres İtempazar. Sitemiz üzerinden açılışa özel çok düşük komisyonlarla Metin2 alışverişi yapabilirsiniz.

Metin2 Yang, Won Alışverişi Yaparken Ban Riski Nasıl Azaltılır


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?