Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Valorant'ta Yeni Ajan Nasıl Açılır?

Valorant'ta Yeni Ajan Nasıl Açılır?

Bu haberimizde Valorant oyununda bulunan Ajanların nasıl açılacağına dair sizleri bilgilendireceğiz.

Son zamanlarda tüm dünyada oldukça ilgi gören Riot Games ‘in çıkarttığı oynaması ücretsiz FPS oyunu Valorant kapalı betadan çıktıktan sonra tüm oyuncularla buluştu ve kısa zamanda büyük bir kitleye sahip oldu. Oyuna girdiğinizde ilk başta sadece 5 ajan açık olmasına rağmen oyunu oynayarak diğer ajanları da açabilirsiniz. Valorant ajan açma nasıl oluyor? Bu yazımızda sizlere Valorant ajanları nasıl açacağınızı anlatacağız.

Valorant’ta Nasıl Ajan Açılır?

Oyunda toplamda 5 adet ajan sizlere açık bir şekilde geliyor ve geriye açılmamış 15 adet karakter kalıyor şuan oyunda toplamda 20 adet ajan bulunmaktadır. Oyun oynadıkça Tecrübe Puanı (XP) kazanıyorsunuz ve kazandığınız XP’lerle seçmiş olduğunuz ajanın kontratını tamamlayarak ajanı kullanıma açabilir ve o ajanla yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Oyuna girdiğiniz zaman ‘’Ajanlar’’ kısmından istediğiniz ajanın kontratını aktifleştirebilirsiniz. Ajanı tamamen aktifleştirebilmek için toplamda 5 tane görev tamamlamanız gerekmektedir.

Bir ajana ulaşmak için toplamda 200.000 XP toplamanız gerekmektedir ve görevleri yapmaya devam ederek toplam 10 görev sonrasında ajana ait bir silah kostümünü açabilirsiniz.

Bu kadar XP’yi nasıl kazanacağız diye düşünmeyin çünkü Valorant oyunu sizlere daha hızlı XP kazanabilmeniz için ‘’günlük’’ ve ‘’haftalık’’ görevler vermektedir.

Oyuna giriş yaptığınızda sağ üst köşede bulanan Günlük ve haftalık görevleri tamamlayarak daha hızlı bir şekilde XP kazanabilir ve istediğiniz ajanı aktifleştirebilirsiniz.

Valorant

Valorant'ta Bulunan Ajanlar

Valorant oyununda toplamda 20 adet ajan bulunmakta ve her geçen gün yeni ajanlar oyuna gelmektedir. Oyuna yeni başladığımızda bu 20 ajandan sadece 5 tanesi açık geri kalan 15 tanesi kapalı olarak geliyor. Oyunda bulunan ajanlar şu şekildedir:

-Brimstone

-Sage 

-Phoenix 

-Omen

-Reyna

-Jett

-Harbor

-Viper

-Neon

-Sova

-Yoru

-Skye

-Killjoy

-Kay/o

-Fade

-Cypher

-Chamber

-Breach

-Astra

-Raze

Toplam 20 ajan arasından sadece Phoenix, Jett, Sage, Brimstone ve Sova ajanları otomatik olarak açıktır. İlginizi çeken veya tam benlik dediğiniz ajanı açarak hemen oyunda yeteneklerini gösterebilir ve üst sıralara ulaşabilirsin.