Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Alım İlanı Nedir?

Alım İlanı Nedir?

Merhaba değerli itempazar üyeleri bugün sizlere yeni hayata geçirmiş olduğumuz Alım kategorisi hakkında bilgiler vererek nasıl kullanabileceğiniz hakkında bilgiler vereceğiz;

Öncelikle Alım kategorisi nedir? diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Hemen anlatalım; İnternet üzerinde ihtiyaç duyduğunuz genellikle oyun odaklı fakat çeşitli içerikler için hizmet, ürün yada farklı içerikler satın almanıza olanak sağlayan sitelerden en güvenilir olan itempazar adresine giriş yapıyorsunuz. Arından aklınızda bulunan ürünü, hizmeti yada aradığınız şeyleri site üzerindeki satıcıların oluşturmuş olduğu ilanlara göz atarak bulmaya çalışıyorsunuz. Satılığa konulan ilanlar arasında almak istediğiniz hizmet veya ürünü bulamadığınız durumlar için geliştirilen bu sistemde. Çok kolay bir şekilde istediğiniz Ürün, hesap, oyun içeriği, üyelik hizmeti gibi binlerce kategori arasından Alım ilanı oluşturarak sitemizde yayınlayabiliyorsunuz. Ardından sitemizi ziyaret kullanıcılar yada hali hazırda sitemizi kullanan satıcı veya alıcı, kullanıcılarımız alım ilanınızı görüp tarafınıza almak istediğiniz hizmet ile ilgili mesaj gönderip sizlere bunu temin etmek için çalışacaklardır. Anlaşmanız durumunda kişiye özel açılabilen ilan ile sitemizin sloganı halinde gelmiş güvenli alışveriş ticaret sistemi sayesinde hızlı ve güvenli olarak başarılı bir şekilde alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Nasıl Alım İlanı Oluşturabilirim?

Alım ilanı oluşturmak oldukça kolay. Yapmanız gerekenler sitemize üye olmak ve ardından sitemizde sağ üst kısımda bulunan ilan ekle butonuna basarak karşınıza çıkan ilan ekleme sayfasında alım ilanı açmak istediğiniz kategoriyi seçmeniz gerekmektedir. Kategorini ve kategori tipini seçtikten sonra ilan başlığı bölümünün üst kısmında yer alan Alım İlanı seçeneğine basmanız yeterli olacaktır. Geri kalan bilgileri doldurup doping seçeneklerinden uygun olanı seçtikten sonra yayınlayarak alım ilanlarınızı site kullanıcılarımız ile kolay bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Alım İlanı Nedir?

Alım ilanı oluşturabileceğiniz kategorileri alım ilanı açma sayfasına giriş yaparak görebilir ve istediğiniz özellikleri girerek istediğiniz ürünün alım ilanını açabilirsiniz. Üstelik alım ilanlarınızın daha çok kullanıcı tarafından gözükmesini ve aradığınız ürünün hemen temin edilmesini isterseniz Alım İlanı Dopinglerine göz atabilir ve ilanınızı öne çıkartabilirsiniz. Alım İlanları sayfasına bu linkten ulaşabilirsiniz.