Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Marvel's Spider-Man 2 çıkış tarihi ve fiyatı duyuruldu

Marvel's Spider-Man 2 çıkış tarihi ve fiyatı duyuruldu

PlayStation 5'e özel olarak yayınlanacak olan oyun 2 karakter arasında geçiş sağlanacak, çıkış tarihi ve fiyatı için detaylar makalemizde.

Marvel Universe dünyasının en popüler kahramanı ve çocukların hayranı olduğu Spider-Man karakterinin oyunu olan Marvel's Spider-Man 2 için çıkış tarihi duyurulmuştur. Game Fast 2023'te bir kaç açıklama duyuran Insomaniac Games, oyunun PS5 özel olacağını açıkladı ve fiyatını duyurdu.

Marvel's Spider-Man 2, 20 Ekim tarihinde PS5'e geliyor. Oyun severlerin merakla beklediği Summer Game Fast 2023 başladı bu programda duyurulan oyunlar Prince of Persia: The Lost Crown, Mortal Kombat 1 gibi oyunlar oldu. Bunlara ek olarak oyunun yapımcı firması olan Insomniac Games ve PS5'ten Marvel's Spider-Man 2 açıklaması bulundu.

Marvel

Oyunun çıkış tarihi duyuruldu ve ardından fiyatı ve ne zaman ön sipariş başlayacak bunun gibi bilgiler için de birkaç duyuru sağlandı. Oyunun Standart sürüm fiyatı 69.99 Dolar olacak bir diğer sürüm olan Digital Deluxe ise 79.99 Dolar olacak ön siparişe ek olarak 10 adet kostüm ve ekstra çıkartmalar içerektir.

Insomaniac tarafından geliştirilen oyun aslında devam olarak yayınlanacaktır, Peter Parker olarak oynamak isterseniz siyah kostüm giyiyor ve daha güçlü ve agresif bir yapıya sahip oluyor, Bu durum ise Peter Parker ve Miles Morales tarafından canlandırılan iki karakterin kavga edebileceği anlamına geliyor.

Oynanış videosundan anlaşıldığı üzere Peter Parker ve Miles Morales'in arasında değişiklik yapabileceğiz. Buna ek olarak oyuna Kraven ve Lizard gibi popüler karekterlerde eklendi.

Siz neler düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında düşüncelerinizi bize yorum olarak belirtmeyi unutmayınız..


En son yorumlar
UcuzStore1
UcuzStore1
Oyun PC ye çıksa da biraz ekmek yesek