Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Hediye Gönderme Aktif!

Hediye Gönderme Aktif!

Merhaba, değerli itempazar üyeleri, bugün sistemimize yeni dahil olan Hediye Gönder özelliği hakkında bilgilendirmede bulunacağız.


Hediye Gönder Nedir?

Sitemizde bulunan binlerce üründe aktifleştirdiğimiz Hediye Gönder özelliği ile site içerisinde veya site dışarısında bulunan arkadaşlarınıza, ailenize, yakınlarınıza sevgililer gününde, doğum günlerinde, yılbaşında ve birçok özel günde artık kolay bir şekilde hediye gönderebilirsiniz.

Yapmanız gerekenleri kısaca açıklamak gerekirse. Hediye göndermek istediğiniz ürününün detaylarına giriş yaparak, satın al butonunun altında bulunan "Hediye Gönder" seçeneğine tıklayarak hediye gönderme sayfasına giriş yapabilirsiniz. Arından karşınıza gelen sayfada hediyeyi aldığınız kişinin adını ve soyadını ve mail adresini girerek, alt kısımda bulunan hediye mesajınızla beraber hediyeyi sahibine gönderebilirsiniz. Üstelik sizler için hazırladığımız hazır hediye teması şablonlarından hediyenizi gönderme amacınıza göre görsel seçerek mesajınıza ekstra süslemeler yapabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız hazır şablonları da seçtikten sonra Hediye Olarak Gönder butonuna basmanız yeterli olacaktır.

  • Göndermiş olduğunuz hediyeniz anlık olarak girmiş olduğunuz mail adresine otomatik bir şekilde gönderilmektedir.
  • Göndermiş olduğunuz hediye iptal veya iade edilemez.
  • Göndermiş olduğunuz hediyeyi "Kontrol Merkezi" bölümünden takip edebilirsiniz.
  • Hediye gönderirken girdiğiniz bilgiler sizlerin sorumluluğunda olup, doğru bilgileri girmek son derece önemlidir.

Sevdiklerinize hediye göndererek onları mutlu etmek veya özel günlerde onları unutmadığınızı ve değer verdiğinizi hatırlatmak oldukça güzel bir duygudur. Sizler için geliştirdiğimiz bu sistemi, güvenilirlik ve hizmet temelleri altında oluşturduğumuz ve sizlere destek sağladığımız İtempazar adresine üye olarak kullanabilir ve birbirinden güvenli ödeme yöntemlerinden kendinize uygun olanı seçerek yüklediğiniz bakiye ile sevdiklerinize hediyeler gönderebilirsiniz.