Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
League of Legends Wild Rift Yeni Yaması 4.0 Tanıtıldı

League of Legends Wild Rift Yeni Yaması 4.0 Tanıtıldı

Bu haberimizde League of Legends Wild Rift'e gelecek olan yeni yama ile ilgili detaylar paylaşıldı. 4.0 yamasına dair detaylar açıklama kısmında bulunmaktadır.

Riot Games yıl bitmeden güzel sürprizlerle birlikte League of Legends: Wild Rift için 4.0 yaması tanıtıldı ve Wild Rift'e özel Zoe ve Zeri şampiyonlarının da eklenildiği duyuruldu. Gelen iki yeni şampiyonla beraber yama içeriğine dair diğer ayrıntılarıyla birlikte bizlere sunuldu.

League of Legends Wild Rift Yeni Yaması 4.0 Tanıtıldı

Wild Rift'e gelecek olan 4.0 yama notları sonunda PC League of Legends'ta popüler olan iki şampiyon Wild Rift versiyonuyla geleceği kesin bir şekilde doğrulandı. Zoe her ne kadar PC versiyonunda oynaması inanılmaz derecede eğlenceli olsa da yüksek hasarı ve bir orta koridor şampiyonu olmasından dolayı farklı konumlarda ve açılarda yeteneklerini tutturmak oldukça zor olabiliyordu. Wild Rift'e kontrol ederken nasıl oynanacağı henüz belli değilken tanıtımda bir kaç küçük detay görmüş oluyoruz. Ancak bunun yanında Zeri mobil kontrollere daha hakim oyuncular için uydurulması ve Wild Rift oynayanların daha eline oturtulması için gereken bir alt koridor nişancısı olarak değiştirildi.

League of Legends Wild Rift Yeni Yaması 4.0 Tanıtıldı

En başta olmak üzere yamanın bazı kısımlarında oldukça büyük oyun değişiklikleri olduğu gözükmektedir. Bununla beraber en dikkate değer olanı ise bir kule yok edildikten sonra belirli bir süre geçer ve sonrasında yeniden bir inhibitör ortaya çıkıyor. Bu League of Legends'ın PC versiyonundaki gibi daha uyumlu ve daha erken kaybetmenizi önleyecektir. Bir inhibitörü yok ettiğiniz zaman daha fazla geri dönüş şansı sunmak için Wild Rift'e eklendiği gözükmektedir.

Bir diğer büyük değişiklik ise oyunun en geç aşamalarında hala ayakta durmaya çalışan kulelerin otomatik olarak düşmeye başlayacak. Ne zaman haritada hiçbir şey yapamamanız ve hedefler alamamanız garip gelse de bu değişikliğin arkasındaki geliştiriciler oyuncuların haritanın kendi taraflarını güvenli olarak gitmek istedikleri için sadece oyuna odaklı olarak minyon ve diğer birimleri yapmak yerine daha fazla avantaja sahip olmalarını sağlamak gerektiriyor. Bu durumda oyunu bitirmelerini sağlamak için hızlı bir oynanışa tekrardan başlayacağız. Kazanan takım için kuleler düşmeye başlayacağı zaman bu hatanın rakibe bağlantılı olmasıyla doğrudan bir şans verebileceği açıklanmaktadır.

Bununla da birlikte Wild Rift'e yeni gelen itemler için ilk başta Dawnshroud adında yeni bir savunucu itemimiz bulunuyor. Dawnshroud, hareketsiz kaldığınızda yakındaki tüm şampiyonlara hasar verir ve onları görünür kılar. Bu da pek çok oyunda görünmeyen rakipler için avantajlı olabilir.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?