Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Valorant Ajan Hikayeleri: Jett Kimdir?

Valorant Ajan Hikayeleri: Jett Kimdir?

Valorant ajan hikayelerinde bugün karşınızda Jett var.

Valorant Ajan Hikayeleri: Jett Kimdir?

Valorant ajanlarından birisi olan Jett kimdir?

Gerçek ismi: Joon-Hee

Kökeni: Güney Kore

Sınıfı: Işıldayan

Cinsiyeti: Kadın

Bağlantıları: Valorant Protokolü

Anavatanı Güney Kore’yi temsil eden Jett’in çevik ve darbelerden kaçmaya dayalı dövüş tarzı, başkalarının alamadığı riskleri almasını sağlar. Her çatışmada üstünlüğünü belli eder ve rakipleri daha nerede olduğunu anlamadan onları kesip biçmeye başlar. Bu özelliğiyle eski dönem samuraylarına benzetilebilir. Tamamen Valorant evreni laboratuvarı ürünü olan bu ajan, rüzgarı manipüle edebilir, havada süzülebilir, kendini havadan hafif yapıp uçabilir. Bu yeteneklerin hepsi üzerinde yapılan deneyler sonrası, kendine verilen maddenin doğa ile etkileşimi sonucunda oluşuyor. Ustalaşması en zor ajanlardan biri olan Jett, başkalarının alamadığı riskleri alarak Düellocu rolünü üstleniyor.

Jett; Kore’den, hareketi her şeyden üstün tutan çevik bir savaşçıdır. Yetenekleri arasında ışınlanma tabanlı bir atılma ve daha yüksek çıkıntılara ulaşmasını sağlayan bir hava akımı yeteneği yer alır. Ayrıca görüş hatlarını engelleyen bir sis bombası yeteneğine ve orta-ağır hasar veren ve hareket halindeyken bile isabetliliğini koruyan güçlü bir Keskin Fırtına ultisine sahiptir. Ayrıca genel olarak kendine özgü, alaycı bir kişiliğe sahip agresif bir ajandır. Jett’in ayrıca arsız, çocuksu bir tavrı vardır, genellikle takımda yaptığı başarılar ile övündüğü, diğer Ajanlarla alay geçtiği görülüyor ve her zaman saf kibirini ortaya koyuyor. Takım arkadaşlarına karşı çok daha arkadaş canlısı bir kişilik gösteriyor. En samimi olduğu Ajan ise Phoenix!

Jett, pasif yeteneğe sahip birkaç ajandan biridir. Havadayken zıplama tuşunu basılı tutmak Jett’in inişini yavaşlatmasına izin verir.

Jett‘in ultisi, orta düzeyde hasar veren ve kafadan vuruşlarda öldüren birkaç fırlatma bıçağı kullanmasına izin veren bir ultidir. Öldürmek, bıçaklarınızı yeniler ve onları birer birer fırlatmayı veya kalan tüm bıçakları kısa menzilli bir patlamada atmayı seçebilirsiniz.

Oldukça hızlı ve çevik olan Jett haritanın her yerinde belli belirsiz karşınıza çıkabilir.

Dış Görünüşü Nasıldır?

Jett, Valorant ajanlarının en küçüğü olan açık tenli, kısa boylu bir kadındır. Arkasında bir topuzla bağladığı beyaz saçları vardır. Kahkülleri oldukça uzun ve sabit bir şekildedir. Gözleri mavinin bir tonu ve eyeliner sürmüş gibi görünüyor. Giysilerinin tümü, en koyu gölge yerleri de dahil olmak üzere, mavi tonlarındadır.

Valorant Ajan Hikayeleri: Jett Kimdir?

Oynanış ve Yetenekleri Nelerdir?

Rol: Düellocu

Pasif Yetenek - Süzülme

Süzülme, Jett‘in kendini yere düşeceği bir durumda bulduğunda anında kullanabileceği bir hareketlilik yeteneğidir. Yeteneği etkinleştirmek, düşme hızını azaltır ve onun yerine süzülmesini sağlar. Jett, düşme hasarı almadan büyük mesafelere güvenle düşmek için bunu kullanabilir. Jett, Süzülme‘yi kullanırken silahlarını ve diğer yeteneklerini kullanmaya devam edebilir.

Duman Bulutu (C)

Duman Bulutu bir görüş engelleyici yetenektir. Jett, yeteneğin hareket yönünü kontrol etmek için nişangahını hareket ettirebilir. Bir yüzeye çarptığında veya belirli bir süre havada kaldıktan sonra, yetenek genişleyerek bir duman oluşturur. Dumanın içindeki görüş bulanık olur. Süresi dolduğunda, duman anında dağılır.

Temel Yetenek - Rüzgar Gibi (E)

Jett'i hareket ettiği yönde hemen fırlar. Jett hareketsiz durursa ileriye doğru atılır.

Hafifle (Q)

Hafifle, Jett’in kullanabileceği bir hareketlilik yeteneğidir. Aktivasyon üzerine, Jett kendini yukarı doğru fırlatır. Bu çizginin yönü dikeydir ancak Updraft’ı kullanmadan önce veya sonra hareket komutları girilerek değiştirilebilir. Bir kere kullanıldığında düşme hasarı almazsınız fakat iki Hafifle birlikte kullanıldığında boşluk tuşuna basılı tutarak Süzülme‘i ektifleştirip düşme hasarından kurtulabilirsiniz. Yeteneği kaç kere kullanırsanız kullanın özellikle ultiniz açıkken Süzülme ile kombolamanız iyi olacaktır. Yüksek yerlere ve konumlara çıkmak için de bu yeteneği kullanabilirsiniz.

Ulti Yeteneği - Keskin Fırtına (X)

Ulti Puanı: 7

Keskin Fırtına, Jett’in anında kullanabileceği bir Güçlendirme yeteneğidir. Aktivasyon üzerine, bıçaklarını havalandırır ve atışa hazır hale getirir. Jett, Keskin Fırtına‘yı devre dışı bırakmadan diğer yetenekleri ve silahları kullanabilir; bıçakları kuşanma yeteneğini yeniden kullanabilir.

Keskin Fırtına, Tekli ve Ani olmak üzere iki ateşleme moduna sahiptir. Tekli Atış, bıçakları hasar düşüşü olmadan tek tek fırlatır ve Jett yürürken veya havadayken bile her zaman %100 isabetliliğe sahiptir. Ani Atış, Keskin Fırtına‘nın kalan tüm bıçaklarını fırlatır, ancak bu bazen yanlış olabilir, yakın mesafelerde kafaya daha az hasar verir ve hasar düşüşü vardır. Ayrıca hareket halindeyken isabetliliği düşer, yani kullanırken sabit kalmalısınız.

Jett, Keskin Fırtına ile bir düşmanı öldürürse, yetenek mühimmat sayısını tamamen yeniler.

https://www.itempazar.com/urunler/valorant-vp-satin-al linkinden İndirimli Valorant Vp Satın alın ve birbirinden özel silah kaplamalarına sahip olun. Ayrıca sitemizden Valorant Hesap Satış yaparak para kazanabilir veya kendinize yeni bir Valorant Hesap Satın alabilirsiniz.