Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 Skill Rehberi

Metin2 Skill Rehberi

Yeteneklerin toplamda 3 seviyesi vardır; Master, Grand Master ve Perfect. Beceri öğretmenlerden skilleri aldıktan sonra her seviye başına 1 puan kazanırsınız. 17-20 puan aralığında skilleriniz Master olmaktadır, bu şansa bağlıdır fakat önlemenin bir yolu vardır. 30. seviye olmadan önce Yaşlı Kadından yeteneklerinizi sıfırlayabilirsiniz, bu yüzden ilk yeteneğinizi kesinlikle bu yöntemle 17. puandayken Master yapınız. Sonrasında yapmanız gereken şey eğer bir skill 17. puanda Master olmadıysa o yeteneğin unutkanlık kitabını kullanmak. Unutkanlık kitabı sayesinde yetenek tekrardan 16 puana düşmektedir ve 17. puanda Master yapmak için bir şansınız daha olacaktır.

Master'dan sonra yeteneklerinizi Grand Master seviyesine ulaştırabilmek için beceri kitaplarına ihtiyacınız olacak. M1 seviyesindeyken 1 kitap okuduğunuzda M2 seviyesine yükselmektedir. M2'den M3'e geçerken 2 kitap ve bunun katları şekilde devam etmektedir. Beceri kitaplarını her gün okuduktan sonra M10 seviyesine gelip, son kitabi başarılı şekilde okuduğunuzda yeteneğiniz artık Grand Master olacaktır.

Grand Master seviyesinden Perfect seviyesine geçiş için ruh taşına ihtiyacınız olacak. Ruh taşlarıyla Grand 10 seviyesinden sonra başarılı olan ilk okumadan sonra yeteneğiniz Perfect seviyesine gelir. Perfect yetenek en gelişmiş versiyondur ve becerinin en yüksek güce ulaşması için Perfect olması şarttır.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?