Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 Oyunu Nedir?

Metin2 Oyunu Nedir?

Yıllardır MMORPG oyun piyasasında konumunu koruyan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Metin2 oyunu hakkında bazı bilgileri sizinle paylaşmak istedik.

Metin2 oyunu 2003 yılında ilk olarak Kore Ülkesinde ortaya çıkmış daha sonra Çin’de yayılmaya başlamış çok oyunculu bir platforma hizmet veren işlemci oyun türüdür. 2005 yılında oyunun haklarını YMİR Entertainment satın almasının üzerinden bir yıl sona Gameforge tarafından oyun hakları satın alındı bu hakların Gameforge şirketine devri ile oyun dünya çapında sunuculara aktarılmış, 17 dilde hizmet vermesi ile daha geniş bir kitle tarafından oynanmaya başlanmış oldu.

 Metin 2 Oyununun İçeriği

 Metin2 oyunu 3 imparatorluk savaşını konu alan bir yapıya sahiptir. Oyuncular oyuna kayıt olduktan sonra ilk olarak 3 krallık olan Jinno, Jinno Shinsoo ve Chunjo'dan birinin seçerek oyuna başlarlar daha sonra beş ana karakter olan Savaşçı, Sura, Şaman, Ninja ve Lycan türleri arasından birini seçerek oyunu oynamaya başlar.

 Oyun seviye sistemi üzerine kurulu olarak oynanmaktadır, seviye aralığı 1-120'dir 120 seviye sonrası ise seviyeniz sıfırlanıyor ve şampiyonluk seviye sistemi gelmektedir, seviye sistemine bağlı olarak karakterin yükselmesine olanak sağlayacak birçok harita içermektedir, seviyesi sistemi aynı zamanda karakterin güçlenmesi ile orantılı zırh, silah, kalkan, bilezik, küpe, ayakkabı, kemer, kask, gibi iç itemleri karakterin kullanıma izin verir. Karakterin seviye alması ile statüleri artı puan kazanır ve karakter derecesi denen 0 ile 20000 arası olan arkadaşça, iyi, soylu, kahraman gibi unvanları elde etmiş olur, bu sistemin tersi de mevcuttur, başka bir oyuncuya düello sistemi dışında saldırmanız 0 ile -20000 arası puanlanmanız neden olur buradaki unvanlar agresif, hileli, kötü niyetli, zalim şeklindedir.

 Metin 2 Level Sistemi

 Oyunun başlangıcında her karakter 1. Seviye olmaktadır, her seviyenin bir görev listesi bulunur bu görevler daha hızlı ilerlemenize ve iç eşyaları ile oyun içi diğer eşyaların envanterinize gelmesini sağlar. Oyunun en son seviye 120. Seviyedir, bu seviyeden sonra Şampiyonluk görevi yaparak Şampiyonluk seviyesi kasabilirsiniz, bu kısımda seviyeler 1 ile 30 arasıdır. Oyun exp sistemi üzerine kuruludur. Her oyuncu seviye atlamak için 4 tüp denen 0 ile 99.99 arası exp kasarak seviyesini alır.

 Oyun ile ilgili daha detaylı bilgi almak isteyen kullanıcılar Metin 2 Wiki sayfasını ziyaret edebilir.

Metin 2 Sistem Gereksinimleri

Minimum

İşletim Sistemi: Windows 7

İşlemci: Intel / AMD Dual Core – 2.0 GHz

Bellek: 1 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GT 710 / AMD Radeon R5 230

VRAM: 512 MB VRAM

DirectX: Sürüm 9.0c

Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı

Depolama: 6 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu

Önerilen

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: Intel / AMD Quad Core – 3.0 GHz

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GT 730 / AMD Radeon R7 240

VRAM: 2 GB VRAM

DirectX: Sürüm 10

Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı

Depolama: 6 GB kullanılabilir alan

Ses Kartı: DirectX uyumlu

Metin2 TR item, yang ve hesap alışverişi yapmak için kategorimizi buradan ziyaret edebilirsiniz.

Uygun fiyatlara 7/24 anında otomatik teslimat ile Metin2 TR Ejderha Parası satın almak için bu linkteki sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?