Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Valorant Battle Pass Nedir & Nasıl Satın Alınır

Valorant Battle Pass Nedir & Nasıl Satın Alınır

VALORANT oyununu oynadığınız sürece savaş biletinde ilerleme kat edebilirsiniz, bu ilerlemeyle ödüller kazanabilirsiniz.

Valorant Battle Pass

Riot Games’in ürünü olan VALORANT oyununda Battle Pass aktifleştirdiğinizde oyun oynadığınız süre boyunca savaş biletinizide geliştirmiş olacaksınız.

Savaş biletiniz geliştikçe sizin için birbirinden güzel içerikleri hediye olarak alabileceksiniz.

Valorant Battle Pass Nedir & Nasıl Satın Alınır

Ayrıca Savaş Biletinin seçkin versiyonunu aktifleştirdiğinizde kazanacağınız içerikler daha fazla olacaktır.

Savaş biletinizde 50 tane aşama bulunmakta ve 10 farklı parçadan oluşmaktadır. Her bir parçada 5 tane seçkin aşama bulunuyor.

Bu parçalar tamamlandıklarında bedelsiz bir parça tamamlama ödülü kazandırıyor, 5 seçkin aşamanın hepsi yeterli XP toplandığında bir parçada tamamen bitmiş sayılıyor.

Seçkin Savaş biletini satın almadan da 10 parçayı tamamlayabilirsiniz, fakat bu durumda seçkin aşamalarındaki 5 içeriğe erişiminiz olamayacaktır. Daha sonra seçkin savaş bileti satın alırsanız geçmişteki parçalarda seçkin ödülleri bedelsiz olarak toplayabilirsiniz.

Oyun yöneticilerinin açıklamalarına göre savaş bileti ödülleri o bilete özel olarak tasarlanmakta. Bu yüzden biletlerden kazandığınız eşyalar aslında birer nadir parçalara dönüşüyor.

Valorant Battle Pass Nedir & Nasıl Satın Alınır

Valorant Battle Pass Satın Al

Yukarıda belirtmiş olduğumuz gibi seçkin savaş biletini satın almadan kazanabileceğiniz ödüller bulunuyor fakat seçkin savaş biletini aldığınızda çok nadir ve çok özel ödüller kazanabileceksiniz.

Bu ödüller neleri içeriyor diye soracak olursanız Silah kaplamaları, oyuncu kartları, silah uğurları, spreyler ve ünvanlar savaş bileti ödülleri arsında yer alıyor.

Tüm savaş biletini tamamladığınızda çok nadir özel bir eşyayıda kazanmış olacaksınız.

Hemen Valorant Battle Pass Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.