Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Apex Legends Mobile Erişime Açılıyor

Apex Legends Mobile Erişime Açılıyor

FPS oyunlarındaki rekabet devam ederken duyurulan Apex Legends Mobile, 10 ülkede erişime açılacağını oyuncularına bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde Respawn Entertainment içerisinde dönen ve adeta oyun dünyasına damgasına vuran dedikodular gerçek oldu. Şuanda açıklanana göre bünyesinde bulunun adeta firmanın amiral gemisi, fps dünyasına bomba gibi düşen fps dünyasındaki pazar yarışını had safhaya taşıyan Apex Legends Mobile 10 ülkeye erişime açılacağını duyurdu. Bu haber erişime açılacak olan ülkelerdeki oyuncularını sevindirse de bizim için biraz üzücü. Çünkü Türkiye bu erişime açılacak 10 ülke içerisinde maalesef bulunmuyor. Gelin haberin detaylarını beraber inceleyelim;

Apex Legends Mobile 2021 yılının nisan ayında bildiğimiz üzere kapalı beta olarak sunulan 2 ülke vardı. Bunlar Filipinler ve Hindistan olarak açıklanmıştı. Yaklaşık 10 - 11 aylık denemenin ardından tüm dünyaya yavaş yavaş erişime açılma kararı alarak dünyanın dört bir yanındaki oyuncularıyla buluşmayı hedefliyor. Bildiğiniz üzere halihazırda Avusturalya, Sİngapur, Filipinler, Malezya, Endonezya, Meksika, Kolombiya, Arjantin, Yeni Zelanda ve Peru' da Android cihazlarda test ediliyordu. Bu sabah duyurulana göre Android ve İOS cihazlara ve birçok ülkeye açılacağı açıklaması bütün dünyadaki oyuncularını heyecanlandırdı. Pek oyunun açılacağı bu ülkeler hangileri;

İlk önce 10 ülkede sınırlı bir erişimin ardından tüm dünyaya açılmayı planladıklarını söyledikleri için şimdilik, Avusturalya, Yeni Zelanda, Kolombiya, Arjantin, Peru, Meksika, Endonezya, Filipinler, Singapur ve Malezya'da Android ve ios cihazlar için çıkış yapacak. Ve bunun sonucunda hedefledikleri küresel çıkışını gerçekleştirecek. Türkiye' de erişime açılmaması da bu yüzden oyun hala tüm dünyada oynanmadığı veya tüm dünyaya açılacak kadar sorunsuz altyapıya sahip olmadığı için sınırlı ülkelere erişim vererek oyunu daha da geliştirip global halde getirmeyi amaçlıyorlar. Bu globalleşme gerçekleştiğinde Türkiye içinde açılacaktır. Şu anda Google Play üzerinden ön kayıt oluşturarak sıraya girebilirsiniz. Beklentiyi yüksek tutarak oyuncuları heyecanlandıran Respawn Entertainment dileriz beklentiyi karşılayabilir ve oyun zevkini en yüksek noktaya taşıyabilir.

Bugün ki haberimizde sizlerle Apex Legends Mobile oyunu hakkındaki haberler ve duyuruları paylaştık. Diğer haber ve makalelerimize sitemizden ulaşabilir, dilerseniz sitemiz üzerinden Apex Legends hesap satışı yapabilir veya satın alabilirsiniz.