Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 Kutsama Küresi Nedir, Ne İşe Yarar

Metin2 Kutsama Küresi Nedir, Ne İşe Yarar

Metin2 kutsama küresi nedir, kutsama küresi ne işe yarar, nasıl kullanılır ve nereden elde edilir sorularınızın cevabı aşağıda.

Kutsama küresi nedir?

Kutsama küresi Metin2'de kılıç, zırh, kask, kalkan, bilezik, kolye ve küpe gibi eşyalarınıza 5. efsun eklemeye yarar. Arttırma kağıdı ile 4 efsuna ulaştıktan sonra kutsama küresini kullanarak eşyaya 5. efsun ekleme şansınız vardır. Her kullandığınız kutsama küresi başarılı olmayabilir, ve yeni sunucularda zor elde edildiğinden dolayı bu eşya çok değerlidir. Metin2 oyun içi nesne markette 59 Ejder Parası karşılığında satılmaktadır, İtempazar'dan Metin2 Ejder Parası satın alarak kutsama küresine sahip olabilirsiniz.

Metin2 Kutsama Küresi Nedir, Ne İşe Yarar

Nasıl kullanılır?

Kutsama küresini 5. efsun eklemek istediğiniz itemin üzerine sürükleyin, eğer şansınız varsa 5. efsun başarılı olarak eklenir. Dikkat, eğer iteminizde 4 efsun yoksa kutsama küresi kullanılamaz.

Kutsama küresi nasıl elde edilir?

Kutsama küresini satın almanın en kolay yolu nesne markettir. İtempazar'dan satın aldığınız Metin2 Ejderha Parası ile 59 EP karşılığında satın alım yapabilirsiniz.

Oyun içerisinde elde etmek istiyorsanız aşağıdaki sandıklardan kutsama küresi çıkma olasılığı vardır.

  • Ayışığı define sandığı: Ayışığı etkinliği düzenli olarak yapıldığı için, eğer güçlü bir karakterle etkinliğe katılırsanız size ömür boyu yetecek kadar kutsama küresi stoklayabilirsiniz.
  • Demir kutu
  • Cadılar bayramı sandığı
  • Krallar sandığı
  • Güç sandığı
  • Sonsuz kış sandığı
  • Altın futbol topu


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?