Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Valorant Ajan Hikayeleri: Phoenix Kimdir?

Valorant Ajan Hikayeleri: Phoenix Kimdir?

Valorant ajan hikayelerinde bugün sizlerle Phoenix var.

Valorant Ajan Hikayeleri: Phoenix Kimdir?

Kökeni: Birleşik Krallık

Sınıfı: Işıldayan

Cinsiyeti: Erkek

Bağlantıları: Valorant Protokolü

Aramıza Birleşik Krallık’tan katılan ve yıldızlardan aldığı gücü dövüş stilinin her noktasına yansıtan Phoenix, savaş alanını alevlerle ve patlamalarla aydınlatır. Arkasında destek olsun olmasın, bildiği gibi savaşmak için ileri atılacağından şüpheniz olmasın.

Ateşli İngiliz, savaş alanını esasen uygun gördüğü şekilde yeniden şekillendirmek için alevin gücünü kullanabilir. Düşmanlara hasar veren ve onu iyileştiren patlayan ateş topları, görüşü engelleyen bir ateş duvarı ve kör edici bir ateş patlamasıyla Phoenix, maçın akışını manipüle etmede harikadır. Ulti gücü, süresi boyunca öldürülürse ona yeniden doğma yeteneği verir ve onu başka türlü yapmayacağı cesur hamleler yapması için harekete geçirir. Ayrıca Phoenix kendi ateşinde durarak kendini iyileştirebilir. Phoenix küstah, düşünmeden hareket eden ve kendine çok güvenen birisidir.

Valorant Ajan Hikayeleri: Phoenix Kimdir?

Dış Görünüş Nasıldır?

Phoenix, beyaz ceketinin altında siyah uzun kollu bir gömlek giyen koyu tenli, Afro-İngiliz kökenli genç, uzun boylu bir adamdır. Koyu renkli bol pantolon ve beyaz tabanlı turuncu bağcıklı bir çift siyah spor ayakkabı giyer. Jett ayrıca ona ‘tatlı çocuk’ diyor, bu da çekici olabileceğini gösteriyor. Bununla birlikte, yüz hatları hiç şüphesiz keskindir, çıkık elmacık kemikleri ile güçlü bir çene çizgisine sahip. Phoenix ayrıca altın küpeler ve ceketinin sağ omzundaki yamayla eşleşen taç amblemli bir yüzükle aksesuarları vardır.

Phoenix Oynanış ve Yetenekleri Nelerdir?

Rol: Düellocu

Temel Yeteneler - Ateşten Duvar (C)

Ateşten Duvar, Phoenix’in kullanımdan önce kuşanması gereken bir Görüş Engelleyici yeteneğidir . Kullanım üzerine, yatay zemin boyunca ilerleyen bir alev çizgisi oluşturur. Alev hattı iki şekilde etkilenebilir; aktivasyon tuşu basılı tutularak ve nişangahınızı çizginin bükülmesini istediğiniz yöne hareket ettirerek bir yönde kıvrılabilir ve dökümde baktığınız açıyı değiştirerek uzunluğu azaltılabilir.

Alev hattı hedef mesafesine ulaştığında veya dikey araziyle çarpıştığında, Phoenix’in konumundan bir alev duvarı yükselmeye başlar ve maksimum mesafeye ulaşana kadar hattın uzunluğu boyunca yayılır. Alev duvarı üzerinde durdukları bir alana ulaşır ulaşmaz ajanlar hasar almaya başlayacaklardır. Duvar, ajanlara her zaman aynı oranda hasar verir, ancak ajanlar, Phoenix’in kullanım yerine daha yakınsa, daha uzaktaki bir oyuncuya kıyasla, yeteneğin tam süresi boyunca daha fazla toplam hasar alır. Duvar maksimum uzunluğuna ulaştığında, süresi dolana kadar dokunduğu herhangi bir oyuncuya zarar vermeye devam edecek ve bu noktada tüm duvar hızla düşecektir.

Phoenix duvarla temas ederse onun yerine kendini iyileştirecektir.

Falso (Q)

Falso, Phoenix’in kullanmadan önce kuşanması gereken bir Flash yeteneğidir. Kullandıktan sonra, belirli bir süre sonra patlayan bir parlama küresi fırlatır. Phoenix, küre eğrilerinin yönünü kontrol etmek için Birincil ve Alt Ateşi kullanabilir; Birincil Ateş, küreyi sola doğru, Alt Ateş ise küreyi sağa doğru büker.

Falso‘nun patlama efektleri diğer flaşlar gibi çalışır; görüş alanındaki her şeyi kör eder ve etkilenmiş varlığın baktığı yöne veya mesafeye göre süresini kısaltabilir.

İmza Yeteneği - Yakar Top (E)

Yakar Top, esasen Phoenix’in kullanmadan önce donatması gereken bir caydırıcılık yeteneğidir. Kullandıktan sonra, yatay araziyle temas eder etmez patlayan bir ateş topu fırlatır. Phoenix, atışın uzunluğunu kontrol etmek için Birincil ve Alt Ateş’i kullanabilir; Birincil Ateş, ateş topunu uzun menzile, Alt Ateş ise kısa menzile atar. Araziye çarpana kadar fırlatıldıklarında havada doğal olarak kavis çizen çoğu fırlatılan merminin aksine, Yakar Top‘un ayarlanmış bir zamanlayıcısı vardır. Bu süreden sonra ateş topu hala havadaysa, yatay araziye çarpana kadar hemen dikey olarak düşecektir.

Patlama üzerine, ateş topu dairesel bir etki alanında patlama noktasından hızla yayılan zarar veren bir bölge yaratır. Ajanlar, bölge üzerinde durdukları bir alana yayılır yayılmaz hasar almaya başlarlar. Bölge, ajanlara her zaman aynı oranda hasar verir ancak ajanlar patlama sırasında bölgenin merkezindeyse, bölgenin kenarına daha yakın olan bir oyuncuya kıyasla, yeteneğin tam süresi boyunca daha fazla toplam hasar alır. Bölge maksimum yarıçapına ulaştığında, süresi dolana kadar dokunduğu herhangi bir oyuncuya zarar vermeye devam eder ve bu noktada son bulur.

Phoenix bölgeyle temas ederse, onun yerine kendini iyileştirecektir.

Ulti Yeteneği - Yakardöner (X)

Ulti Puanı: 6

Yakardöner, Phoenix’in anında kullanabileceği bir ulti yeteneğidir. Bunu yaptıktan sonra mevcut konumuna bir işaret koyar ve vücudu alevlerle çevrelenir.

Phoenix, yeteneğin süresi boyunca veya süre sona erdikten sonra öldürülürse, bunun yerine Phoenix’in vücudu dağılır. Daha sonra tam HP ile işaretçinin bulunduğu yerde canlanır. Kalkanları yenilenmez. Phoenix canlanırken, yeteneği ilk kullandığında baktığı yöne döner. Yeniden doğma, tüm silahlarını otomatik olarak yeniden yükler.

https://www.itempazar.com/urunler/valorant-vp-satin-al linkinden İndirimli Valorant Vp Satın alın ve birbirinden özel silah kaplamalarına sahip olun. Ayrıca sitemizden Valorant Hesap Satış yaparak para kazanabilir veya kendinize yeni bir Valorant Hesap Satın alabilirsiniz.