Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 TR ve Metin2 PvP Hesap Satış Sitesi

Metin2 TR ve Metin2 PvP Hesap Satış Sitesi

Metin2 TR ve Metin2 PvP sunucularında güvenli bir şekilde Hesap Satış yapabileceğiniz itempazar.com hizmetinizde.

Metin2 2005 yılında yayın hayatına başlayan bir MMORPG yani çok oyunculu rol yapma tarzında bir oyundur. Bu tür oyunları oynayan kişilerin amacı kendilerine has bir karakter oluşturmak ve bu karakterin gelişimine şahit olmak. Metin2'de gelişiminizi 5 farklı karakter ile yapabilirsiniz. Kolay bir şekilde üyelik açtıktan sonra bu oyunun kendine has dünyasına giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptığınız andan itibaren tehlikeli yaratıklarla ve sizi yok etmek isteyen diğer oyuncularla rekabete hazır olun! En iyisi olmak için çok fazla emek sarf etmeniz gerekmektedir, bu yüzden uzun zamanlarınızı Metin2'ye vermeye hazır olun.

Metin2 TR ve Metin2 PvP Hesap Satış Sitesi

Hesap geliştirme yolunda bu kadar zamanı olmayan fakat parası olan kişiler genelde Metin2 hesap satın alma yolunu tercih ederler. İtempazar güvenli ticaret sistemi sayesinde kolayca Metin2 hesabı satın alabilir, ve oyunda savaşmaya başlayabilirsiniz. Ya da oyuna artık ayıracak zamanınız kalmadıysa Metin2 hesabınızı sitemizde ilan oluşturarak satışa sunabilir, satış işlemi sonrasında para kazanabilirsiniz.

Aşağıdaki listede bu 5 karakterin özelliklerini ve bunlarla nasıl bir yol izlemeniz gerektiği hakkında bilgilendirme mevcuttur.

Metin2 Karakterlerin Özellikleri ve Gelişim Süreci

Savaşçı

Metin2 TR ve Metin2 PvP Hesap Satış Sitesi

Metin2 oyuncularının genelinin en çok sevdiği ve tercih ettiği karakterdir. Güçlü atakları ve defans özellikleri sayesinde hem canavarlara, hem de rakiplerinize karşı üstünlük sağlayacaksınız. Bedensel eğitim ve Zihinsel eğitim yolunu seçebilirsiniz. Bedensel eğitimi seçen savaşçılar Hava Kılıcı sayesinde ataklarını oldukça fazla güçlendirir. Öfke yeteneği ile saldırı hızı ve hareket hızı kazanarak haritada daha aktif olabilirsiniz. Kılıç çevirme yeteneği ile hesabınızı geliştirirken canavarlara toplu olarak hasar vererek daha hızlı seviye atlayabilirsiniz.

Zihinsel eğitim yolunda ilerlemeyi seçerseniz adeta bir tanka dönüşeceksiniz. Güçlü beden yeteneği sayesinde defans miktarınız çok fazla yükselecek ve canavarlar neredeyse size hasar veremeyecektir. Fakat atak gücünüz daha kısıtlı olacak ve canavarları daha yavaş keseceksiniz. Düello tarafında ise gerçekten güçlüdürler, ruh vuruşu ve şiddetli vuruş sayesinde zihinsel savaşçılar çok yüksek miktarlarda hasar çıkarmaktadır.

Sura

Metin2 TR ve Metin2 PvP Hesap Satış Sitesi

Savaşçıdan sonra en çok tercih edilen ve en güçlü olan karakter Sura'dır. Şeytanın tohumu olan bu karakterin Büyülü Silah ve Kara Büyü olmak üzere 2 adet farklı sınıfı vardır. Büyülü Silah eğitimi alan Suralar defans ve atak oranını aynı anda arttırabilen tek karakterdir. Bu yüzden canavarlara ve patronlara karşı çok avantajlıdır. Büyülü keskinlik yeteneği atak oranınızı ve can çalma oranınızı çok büyük ölçüde artırırken, dehşet ve büyülü zırh yeteneğiniz ile zırh değerinizi artırarak tank olabilirsiniz. Kara Büyü eğitimi alan Suralar canavarlara karşı çok zayıf durumdadırlar. Fakat bu karakter son seviyeye ulaştığında oyunun en tank çarı olmaktadır, ateş hayaleti yeteneği ile sürekli olarak hasar verirken karanlık koruma ile büyü hasarına karşı direnç sağlarsınız. Genel olarak tercih edilebilir ve hem canavarlara karşı hem düelloda güçlü durumdadır.

Ninja

Metin2 TR ve Metin2 PvP Hesap Satış Sitesi

Oyunun en asil ve seri çarı Ninjalar, yakın dövüş ve uzak dövüş silahlarını kullanabilmektedir. Canavarlara karşı çok az defansa sahip oldukları için zorlanırlar fakat çok seri atak yapabilirler. Düelloda ise uzak dövüş yeteneklerini kullanarak rakipleri çok uzaktan alt edebilirler.

Şaman

Metin2 TR ve Metin2 PvP Hesap Satış Sitesi

Oyundaki destek karakteri olarak bilinir, genellikle gruplara aranan karakterdir. Diğer karakterlere kritik, savunma, hız, yansıtma ve saldırı gücü verme yetenekleri sayesinde patron canavar keserken veya alan savaşlarında vazgeçilmez karakterdir. Bir şaman tek başına hesabını geliştiremez, fakat şaman yardımıyla savaşçı ve suralar durdurulamaz olacaktır.

Lycan

Metin2 TR ve Metin2 PvP Hesap Satış Sitesi

Metin2'ye en son eklenen karakterdir, kurt adamdan esinlenerek tasarlanmıştır. Avantajı çok güçlü atakları ve güçlü olan yetenekleridir, dezavantajı ise çok düşük olan defansıdır.

İtempazar'da Metin2 Hesap İlanı Satmanın Avantajları

İtempazar.com Metin2 oyuncularının güvenli bir şekilde sanal alemde alışveriş yapması için oluşturulmuş bir platformdur. Gelin size sitemizin artı yönlerinden ve işlevlerinden kısaca bahsedelim.

  1. Ücretsiz kayıt olma
  2. Google, Facebook ve Twitter hesaplarıyla hızlı kayıt olma
  3. Ücretsiz ilan oluşturma
  4. Açılışa özel 1 ay boyunca %0 komisyon kampanyası
  5. Güvenli ödeme altyapısı
  6. Havuz sistemi
  7. %100 Müşteri memnuniyeti garantisi
  8. Canlı destek ve Destek sistemi
  9. Güvenli ticaret sistemi
  10. Banka, İninal veya papara hesaplarınıza bakiyenizi nakit olarak çekebilme
  11. Türkiye'nin en ucuz fiyatlarından Metin2 Ejderha Parası satışı
  12. Anlık sohbet (mesajlaşma) sistemi
  13. Gelişmiş hesap güvenliği seçenekleri
  14. Tartışma sistemi
  15. Otomasyon reklam verme sistemi

Metin2 TR ve Metin2 PvP Hesap Satış Sitesi

Metin2 Hesap Satış İlanı Oluşturma

İtempazar güvencesiyle Metin2 Hesap Satışı yaparak para kazanabilirsiniz. Hemen satış yapmaya başlamak için aşağıdaki adımları izlemen yeterlidir.

İtempazar'a ücretsiz üye ol

Metin2 Hesap İlanı oluştur

İlanının satılmasını bekle

Telefon ve mail adresinize satıldığına dair bilgi geldiğinde siteye bağlanın

Hesap İlanınız Satıldıktan Sonra Yapmanız Gerekenler

Siparişler sayfasından "sattıklarım" bölümüne girip "ürün teslime hazır" seçeneğini işaretleyin, bu aşamada alıcının telefonuna ve mail adresine mesaj gönderilir.

Site üzerindeki anlık mesajlaşma sistemi üzerinden alıcıya hesap adı ve şifresini teslim edin

Alıcının maili üzerine almasını sağlayın

Tekrar siparişler sayfasından "sattıklarım" bölümüne girin ve "ürünü teslim ettiğimi onaylıyorum" seçeneğini işaretleyin

Bu işlemi yaptıktan sonra alıcı onayını bekleyeceksiniz, alıcının işlemi onaylaması için 24 saati mevcuttur, eğer bu süre içerisinde onay vermezse ilan tutarı otomatik olarak üyeliğinize gelecektir.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?