Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 İtem ve Hesap Satın Alırken Ban Riskini Nasıl Azaltırım

Metin2 İtem ve Hesap Satın Alırken Ban Riskini Nasıl Azaltırım

Bu rehberde Metin2 item ve hesap satın alırken ban riskini nasıl azaltılabileceğine dair ipuçları paylaştık. Detaylar aşağıdadır.

Metin2 İtem ve Hesap (çar) Satın Alırken Ban Yememeniz İçin Yapmanız Gerekenler

Metin2'de çok fazla oyuncu İtem ve Hesap alışverişi yapmaktadır, bu rehberde bu işlemleri yaparken ban riskini nasıl azaltacağınızı anlatacağız.

Yapmanız Gerekenler

  • Asla kendi karakterinizle alışveriş yapmayın.
  • Açacağınız 1 level boş bir çarla alışveriş yapın. Bu hesabın maili kesinlikle diğer hesaplarınızla aynı olmasın. Mümkünse açtığınız boş hesaplarla 3’ten fazla alışveriş yapmayın. Sürekli hesap değişin.
  • Sabit ip kullanmayın. Sürekli ip adresinizi değiştirin. Böylelikle yöneticilerin sizi takibi zorlaşacak. Modeminizi aç kapat yaparak ip adresinizi değiştirebilirsiniz.
  • Alışveriş yaptığınız karakter ile kendi karakteriniz arasında sakın ticaret yapmayın. Ticaret geçmişi bırakmanız asıl hesabınızın da ban yemesine sebep olabilir.
  • Satın aldığınız eşyayı kendi hesabınıza aktarmak için ticaret veya Pazar kullanmayın. Satın aldığınız eşyayı yere atın ve kendi hesabınızdan girip yerden alın.

Bu önerilerimizi uygulayarak ban yeme riskinizi büyük oranda düşürebilirsiniz. Metin2 hesap ve Metin2 item Satın almak için güvenli adres İtempazar. Sitemiz üzerinden açılışa özel çok düşük komisyonlarla Metin2 Hesap alışverişi yapabilirsiniz.

Hesap Alışverişi Önerileri

  • Hesabın iki adımlı doğrulaması var mı kontrol ediniz.
  • Sitemiz üzerinden hesap satın almadan önce satıcıyla iletişime geçin ve aklınızdaki bütün soru işaretlerini giderin. Hesabın ban geçmişi var mı? Biyolog görevleri ne durumda? Detaylı eşya tanıtımı gibi bütün sorularınızı satıcıya iletin.
  • Sitemiz dışından asla kimseyle konuşmayın. Telefon numaralarınızı birbirinize vermeyin sitemiz dışındaki konuşmalardan yapılan alışverişlerde İtempazar.com sorumluluk kabul etmez. Sitemiz üzerinden konuşarak paranızı güvene alırsınız.
  • Hesap devir işlemi tamamen bitmeden sitemiz üzerinden teslim aldığınızı onaylamayın. Hesabı kendi üstünüze geçirip bütün şifreleri değiştirdikten sonra sitemizden onay vererek işlemi tamamlayabilirsiniz.       

Metin2 İtem ve Hesap Satın Alırken Ban Riskini Nasıl Azaltırım


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?