Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Disney Plus'a Stan Lee Belgeseli Geliyor

Disney Plus'a Stan Lee Belgeseli Geliyor

Bu haberimizde Disney Plus'a yakında gelecek olan ve Marvel'ın bir çok karakterini yaratan isim Stan Lee'nin belgeseli gelmekte. Detaylar açıklama kısmında yer almakta.

Disney Plus'a yakın zamanda gelecek olan Marvel süper kahramanlarının yaratıcısı olan Stan Lee'nin belgeseli nihayet duyuruldu. Geçtiğim günlerde Disney Plus'ın abone artışının gittiğikçe fazla olduğunu görüyoruz ve Stan Lee'ya özel olarak bir Belgesel geliyor. Belgesel ise 2023 yılında Disney Plus'a gelmiş olacak. Hayatını kaybeden ünlü yazar ve Marvel dünyasının efsane ismi Stan Lee'nin hakkında çizgi roman dünyasına bir çok karakter kazandırdığı karakterler kadar ilginç bilgiler ile beraberinde getiriyor. Stan Lee sorusuna yanıt olarak yalnızca yaptığı çalışmalar ve yaptığı karakterlerden çok daha fazlasını kapsayan bir çok bilgiyi de beraberinde bizlere sunuyor.

Stan Lee Hakkında

Yaptığı süper kahramanlar ile çizgi romanı okur severler yaptığı karakterleri konu alan filmlerde ve kısacık sahnelerde boy göstermesi ile bilinir. Marvel Sinematik Evreninin ( MCU ) hayranlarının onun için kendini sevdiren Stan Lee tam bir Marvel efsanesi olarak kalmıştır. Yaptığı unutulmayan bir çok karakterin mimarisidir. Ancak bunun yanı sıra Stan Lee'nin ilginç bir kişiliğiyle de dikkat çekiliyor ve hayatının bir çok noktaları kendi yaptığı bir çizgi roman hikayesinden fırlamış gibi gözükmektedir. Stan Lee hakkında söylenecek çok fazla şey bulunuyor. Bu durumdan bunlar bile unutulmaz Marvel efsanesinin bir çok yönünü anlatmaya yetmez derecede bilgiye sahip olduğunu da biliriz. Bir çok yönden Stan Lee'nin hayranlara veya efsane isim üzerine araştırma yapan, okuyan ve bunlara bilgi sahibi olan kişilerin bildiği bazı ilginç bilgilerde bulunuyor.

Disney Plus

Stan Lee Belgeseli Ne zaman Geliyor?

Marvel Sinematik Evreninde gördüğümüz bir çok karakter ve çizgi romanlarının yanı sıra tüm süper kahramanların ardındaki mimarı olan Stan Lee 12 Kasım 2018 tarihinde ne yazı ki hayatını kaybetmişti. Stan Lee'nin bugünlerde ise Disney Plus'a özel olarak bir belgesel tanıtımı gelmişti. Disney Plus'a özel olarak yayınlanacak bu Belgesel Stan Lee’nin 100. yaşının kutlandığını ve 28 Aralık gününde çizgi roman oluşturucusunu konu alacak yepyeni belgeseli duyuruldu . “Stan Lee” ismiyle yayınlanacak olan belgesel için şimdilik 2023 yılının söylenildiği gözükmektedir. Ve bununla birlikte belgesel ile ilgili olarak bir duyuru fragmanı da yayınlandı.

Disney Plus


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?