Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 TR Battle Royale Modu Geliyor!

Metin2 TR Battle Royale Modu Geliyor!

Gameforge'nin en popüler oyunlarından olan Metin2 için Battle Royale güncellemesi geliyor.

Metin2 TR Battle Royale Güncellemesi Geliyor

Metin2 son yıllarda kaybettiği oyuncuların yanı sıra, artık oyuncularına keyif vermeyen oyun yapısıyla da eleştirilerin odağında bulunmakta. Birçok kez bu durumu düzeltmek için adım atan Gameforge, gerek başarısız Steam sunucu açılışı olsun, gerek oyundaki gecikme sorunları ve ticaret camı gibi bitmeyen sorunlar yüzünden Metin2 oyuncularını bezdirmiş durumda. Kendisini affetmek istiyor gibi gözüken yayıncı şirket, Metin2 Battle Royale etkinliğini getirmeyi planlıyor. Yayınladığı Metin2 videolarıyla "5in1" adıyla tanınan Youtube içerik üreticisi Koridor, bugün paylaştığı videoda güncellemeye dair bildiklerini paylaştı.

Battle Royale haritasına yalnızca Ninja karakterler giriş yapabiliyor. Erkek veya Kadın karakter seçimi yapabilme imkanınız bulunuyor. Ekranınızın sol üst bölümünde bulunan bilgi çubuğundan savaşa kaç kişinin katıldığını ve yaşayan kaç kişi olduğunun bilgisini alabileceksiniz. Savaş başladığı anda her oyuncu farklı haritalara gönderiliyor, karakterlerin üstünde eşya bulunmaz. Bu haritada metin taşları bulunuyor, bu metin taşlarını kırarak kılıç, zırh, silah, yay, kalkan, ayakkabı, iksir, balık güçlendirmesi gibi eşyalar elde ederek karakterinizi güçlendirmeniz gerekiyor. Birkaç dakika içerisinde harita rastgele bir yere doğru daralmakta. Bu daralmayı takip ederken metin taşlarını kırıp karakterinizi güçlendirin ve kendinizi savaşa hazırlayın! Savaş alanında karakterinizin yeteneklerinizi kullanılamıyor, bu yüzden okçu karakter oynamanız avantajınıza olacaktır.

Metin2 TR Battle Royale Modu Geliyor!

Resmi forumdan yapılan eleştiriler çok sert

Metin2 oyuncularının bu güncellemeye yaptığı eleştirilerin çoğunluğu olumsuz olsa da, bir kısım oyuncu tarafından güncelleme heyecanla bekleniyor. Şikayetlerin geneli oyundaki gecikme probleminin ve giriş problemlerinin düzeltilmesi üzerine. Yeni pazar haritası ve ticaret camındaki sorunların da acilen düzeltilmesi gerekirken bu güncellemenin gereksiz olduğunu belirten oyuncular, bir an önce bu sorunların düzeltilmesini talep ediyor.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?