Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
LoL Lee Sin'e Karşı Nasıl Oynanılır?

LoL Lee Sin'e Karşı Nasıl Oynanılır?

Bu haberimizden League of Legends'te ki Lee Sin karakterine karşı nasıl oynayabileceğinizden bahsedeceğiz detaylar aşağıda.

Lee Sin Ne Zaman Piyasaya Sürüldü?

Lee Sin 1 Nisan 2011 tarihinde Sihirdar vadisine gelerek oyuncuların beğenisine sunuldu. Lee Sin ormanda oynanabilen ve dövüşçüsü rolünde oyuna odak gerektiren karakterlerden biridir. Lee Sin insecleri ve hakkında bir sürü oynanış derinliği barından şampiyonumuz oyunu darmadağın etmeye hazırdır. League of Legends Lee Sin'e karşı nasıl oynayabileceğinizden ve Counter şampiyonlarının hangileri olduğundan bahsedeceğiz. İlk başta Rakibimizi tanımalıyız.

Pasif Yeteneği:

Lee Sin'in bir yetenek kullandıktan sonraki 2 normal saldırısı, saldırı hızı kazandırır ve enerji iade eder.

Q Yeteneği:

Ses Dalgası: Lee Sin'in rakiplerinin yerini tespit etmek için yolladığı ses dalgası, çarptığı ilk rakibe fiziksel hasar verir. Ses Dalgası bir rakibe isabet ederse Lee Sin sonraki 3 saniye boyunca Titreşim Darbesi gerçekleştirebilir. Titreşim Darbesi: Lee Sin, Ses Dalgası' nın isabet ettiği rakibin üstüne atılıp rakibin eksik can miktarına bağlı olarak fiziksel hasar verir.

W Yeteneği:

Koruma Güdüsü: Lee Sin hedef takım arkadaşına atılarak kendini ve onu hasardan korur. Lee Sin, Koruma Güdüsü'nü kullandıktan sonraki 3 saniye boyunca Demir İrade kullanabilir. Demir İrade: Lee Sin'in yoğun eğitimi, savaşta avantaj sağlar. Lee Sin 4 saniyeliğine can çalma ve can emme elde eder.

E Yeteneği:

Fırtına: Lee Sin yere vurarak büyü hasarı veren ve isabet ettiği rakip birimleri açığa çıkaran bir şok dalgası gönderir. Fırtına bir rakibe isabet ederse, Lee Sin sonraki 3 saniye boyunca Sakatla yeteneğini kullanabilir. Sakatla: Lee Sin, Fırtına'dan hasar alan yakındaki rakipleri sakatlayarak onların hareket hızını 4 saniyeliğine azaltır. Hareket hızı, etki süresi boyunca normale döner.

R Yeteneği:

Lee Sin güçlü bir döner tekmeyle hedefini geri savurarak, hedefe ve çarptığı bütün rakiplere fiziksel hasar verir. Hedefin çarpıştığı hedefler de kısa süreliğine havaya savrulur.

Lee Sin'e Karşı En İyi Counter Şampiyonlar

  • Rammus
  • Amumu
  • Maokai
  • Nocturne
  • Zac
  • Warwick
  • Elise
  • Vi
  • Poppy
  • Gragas

Lee Sin'e Karşı En Kötü Counter Şampiyonlar

  • Zed
  • Viego
  • Talon
  • Trundle
  • Hecarim
  • Sylas
  • Rengar
  • Karthus
  • Shaco
  • Kha'Zix

LoL Lee Sin

Karşımızda Lee Sin Varsa Nasıl Oynamalıyız?

Kör keşiş Lee Sin orman rolünde oynadığı esnada becer ile yaptığı baskınlar sayesinde rakiplerinin canını oldukça sıkabilir. Lee Sin Q yeteneğini attığı sırada bu yetenek size tutarsa Lee Sin ikinci kullanımda hem size hasar verir hem de yanınıza gelir. Atılma yeteneğiniz olsa dahil Lee Sin her zaman yanınıza doğru gelir. Lee Sin'in size gelmesinin durdurmanın tek yolu Stan atabilecek veya geriye savurabileceğiniz yeteneklerinizin olması gerekir. Örneğin bir Thresh oyuncusuysanız E veya Q yeteneğiniz ile rakip Lee Sin size doğru Q yeteneği ile geldiği sırada yeteneklerinizi hazırlayıp Lee Sin'e karşı kullanabilirsiniz. Hem bu sayede Lee Sin'den hasar almazsınız hem de rakibinizi zor bir pozisyona sokarsınız.

Lee Sin W yeteneği ile kendine kalkan basıp can emme kazanabilir veya bunu takım arkadaşlarına doğru atarak onlara da kalkan verebilir. Bunun gerçekleşmemesi için Lee Sin'i bir yandan takip edebilmeniz gerekir eğer rakip Lee'ye çok yaklaşmışsa kalkan basabilir bu yüzden Lee Sin'e odaklanabilirsiniz.

Lee Sin Ulti yeteneği ile rakibe yüksek miktarda hasar verip geriye savurabilir. İnsec kombosu ile arkanıza doğru geçer ve bir totem bıraktığı sırada W yeteneği ile geçer ve sizi bulunduğunuz konumdan rakip konuma atabilir. Gecenin Kıyısı veya Banshee eşyalarını tercih ederek Lee Sin'in kombolarından sıyrılabilirsiniz. Lee Sin'in baskınlarına dikkat etmek ve totem yerleştirmeniz gerekebilir Lee Sin'i her yerde takip edebileceğiniz gibi pek bir işlevi kalmayacaktır ve bu sayede zafere ulaşabileceksiniz.

Lee Sin'in Hikayesi

Ionia'nın kadim dövüş sanatı ustalarından Lee Sin, her tür zorluğu ejderha ruhunun özüyle aşan, ilkeli bir dövüşçü. Yıllar önce görüş yeteneğini kaybetmesine rağmen bu savaşçı keşiş; hayatını, topraklarının kutsal dengesini bozmaya yeltenenlere karşı ülkesini korumaya adamış. Dünya işlerini bir kenara bırakıp sükunete ağırlık veren tavrını hafife alan hasımları ise Lee Sin'in dillere destan, yanan yumruklarının ve alevli döner tekmelerinin tadına bakmaya mahkûm.

En Ucuz RP Kimden Alınır?

Yeni bir Etkinlik, yeni şampiyon, yeni kostüm veya yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı League of Legends RP ise tabii ki İtempazar'dan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidiniz.

https://www.itempazar.com/urunler/lol-rp-satin-al


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?