Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Komisyon İade Kampanyası

Komisyon İade Kampanyası

Merhaba kıymetli itempazar.com üyeleri, Tüm kategorilerde geçerli olmak üzere, 750 ₺ üzeri alışverişlerde komisyon bizden!

Site olarak siz değerli kullanıcılarımıza oyuncu pazarına bulunan tüm kategorilerde geçerli olmak üzere aktifleştirdiğimiz 750 ₺ ve üzeri alışverişlerinizde geçerli olmak üzere Komisyon İade kampanyasını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Valorant, PUBG Mobile, League of Legends, Roblox, Growtopia, Rise Online, Steam gibi, ve daha fazlası kategorilerde geçerli olmak üzere tüm 750 ₺ üzeri alışverişlerinizde %5 komisyon fırsatı. Yapmış olduğunuz 750 ₺ ve üzeri alışverişlerinizde yalnızca %5 komisyon alınacaktır. Sizlerde hemen itempazar.com adresine ücretsiz üye olun güvenli alışveriş sistemi ve birbirinden farklı kampanyalardan yararlanma fırsatını kaçırmayın. Üstelik alışverişlerinizi gerçekleştirirken aklınıza takılan soruları yada yaşadığınız sorunları, haftanın her günü sabahtan akşam saatlerine kadar açık olan canlı destek sistemine başvurarak çözebilir, Güvenli ticaret sistemi ve kaliteli alışveriş için geliştirdiğimiz birçok özellikleri destek sistemi veya yardım merkezine girerek ulaşabilirsiniz.

Haydi sende bu fırsattan yararlanmak için ilanını oluştur ve Komisyon İade Kampanyasının tadını çıkar.

Nasıl ilan satacağını öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki linke tıklamanız yeterli.

https://www.itempazar.com/yardim#nasil-ilan-satarim