Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 Yakın Zamanda Sunucuları Birleştiriyor

Metin2 Yakın Zamanda Sunucuları Birleştiriyor

Uzun zamandır MMORPG oyun piyasasında tahtını koruyan Metin2 oyunundan yeni bir güncelleme haberi var gelin beraber inceleyelim.

Çoğumuzun çocukluğundan beri oynadığı ve hala vazgeçilemez olan Metin2 oyunu güncelliğini korumaya devam etmektedir. Gerek iyileştirmeler olsun gerek etkinlikler olsun hala daha oyuncularını mutlu etme konusunda başarı ile devam etmektedir.

Son günlerde yapılan açıklamalar doğrultusunda sunucuları birleştirmeye karar verdiler bununla birlikte dünyanın dört bir yanındaki oyuncular birbirlerine daha yakın olacak ve oyunun keyfini süreceklerdir. Bu güncelleme ile birlikte kendinize yeni arkadaşlıklar ve müttefikler edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra kendiniz için sadece dost değil yeni bir rakip edinip mücadeleyi kızıştırabilirsiniz.

Farklı dostlar edinip yeni lonca kurabilir ve karşınızda rakip olabilecek yeni loncalar olabilir bu güncelleme ile birlikte tek sunucuda daha fazla kitleye hitap edileceği kesin.

Sunucular ne zaman birleşecek?

Sunucu birleşmeleri tahmini olarak 1 Şubat 2023 tarihinde oyuna gelecek olan güncelleme ile birlikte sağlanacaktır. Peki hangi sunucular birleşiyor bunun hakkında bilgi edinmek isterseniz sizin için bir liste hazırladık buyurun beraber inceleyelim.

  • Felis + Avrupa - Avrupa ( Batı Avrupa Kümesi)
  • Portekiz + Espana - İberya (Batı Avrupa Kümes)
  • Vinç + Polyphemos - Poliphemos ( Doğu Avrupa Kümesi)
  • Anadolu + Dandanakan - Dandanakan ( Türk Kümesi)
  • Van + Barbaros - Barbaros ( Türk Kümesi)

Birleşecek olan sunucuların listesi bu şekildedir 2 adet Türk Kümesi, 2 adet Batı Avrupa Kümesi ve 1 adet Doğu Avrupa Kümesi olmak üzere 5 kümeden oluşacaktır.

Sizler için bu bilgileri topladık ve paylaşmak istedik, bunun gibi daha fazla Metin2 içeriği ve güncellemesi için bloğumuzu takipte kalın keyifli oyunlar dileriz.

Bu güncelleme hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak bizimle paylaşabilirsiniz. Güncelleme sizce iyi mi yoksa kötü mü?

Metin2 TR Ejderha Parası %7'ye varan indirimli fiyatlara itempazar.com'da buraya tıklayarak alışveriş yapabilirsiniz.

Metin2 TR İtem, Hesap ve Yang alışverişleri için ilan pazarına buradan erişebilirsiniz. Dilerseniz sizde sitemize kayıt olarak satış yapabilirsiniz.

Metin2 PVP serverlerı için kategorilerimizde mevcuttur. Bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?