Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Valorant Yeni Ajan Harbor

Valorant Yeni Ajan Harbor

Merhaba değerli itempazar okurları bugün sizlerle Valorant oyununa yeni geleceği duyurulan Harbor ajanına yakından bakacağız.

Yeni Ajan Harbor

FPS oyunu denilince artık akla ilk adı gelen oyun Valorant, yeni ajan Harbor'u oyuncularına duyurdu. Oyuncuların uzun zamandan beri merakla ve heyecanla beklediği yeni ajana gelin beraber detaylıca bakalım.

Bildiğiniz üzere Riot Games yapmış olduğu oyunlarda her hafta yeni güncellemeler ve yeni çıkarttığı oyun içerikleriyle oyunlarını oynayan oyuncularına sürekli dinamik ve yenilikçi bir oyun deneyimi sunmaya çalışıyor. Durum bu şekilde olunca Yeni ajan Harbor çıkana kadar birçok kaynağı belli olmayan haber sitelerinden veya kişisel hesaplardan ajanın özellikleriyle alakalı bilgi sızdırılıyor ve karakterin nasıl, hangi özelliklerde olacağı oyunculara söyleniyordu. Kimi haber kaynakları doğru olsa da büyük çoğunluğu tamamen ilgi veya takipçi, abone kazanmak amaçlı yalan haber yaptığı ortaya çıkmış oldu. Yeni ajanımıza gelecek olursak, karakterimizin ismi Varun Batra fakat Valorant bu şampiyonun oyundaki ismini Harbor olarak siz değerleri oyuncularına sunuyor. Yeni ajanın özelliğinin Kontrol Uzmanlığı üzerine olacağı bilgisi Valorant tarafından haftalar öncesinden duyurulmuştu.

Karakterin tüm detaylarına Valorant'ın yayınlamış olduğu fragman videosu üzerinden ulaşabiliyoruz. Fragmandan çıkarttığımız bilgiler ve öngörülerimize göre yetenekleri, hikayesi ve özelliklerine dair aklımızda bazı parçalar oluşmaya başlıyor. Oyun bu karakter ile Hint oyuncularına jest yapmış olacak ki şampiyonumuzun kökeni Hindistan yani ajanımız Hintli olarak karşımıza geliyor. Hikayesinden çıkarttığımız ufak ipuçları sayesinde şunları söyleyebiliriz ki, karakter bulduğu 'Yadigar' olarak adlandırdığı eşyası ile suyun gücünü düşmanlarını yenmek için kullanabiliyor. Yine fragman videosundan yola çıkarak ajanımızın çok tehlikeli bir çete olan Realm adlı çeteden kaçtığı ve kaçarken yine adını sıkça duyduğumuz BrimStone karakteri ile yolları kesişiyor. Hikayeye bakacak olursak Valorant dünyasına Harbor karakterini dahil eden ajanımız BrimeStone dersek doğru olur.

Yukarıda şampiyonumuzdan, neler yapabileceğinden, hikayesinden uzunca bahsettik. Peki bu karakterimizin yetenekleri ve oynanış tarzı nasıl. Hemen anlatalım, öncelikle en etkili yeteneklerinden biri olan Smoke yeteneği. Bu yetenekle, mermi geçirmeyen bir su duvarı oluşturabiliyor. Ve takım arkadaşlarına rakipleri karşısında oldukça uzun bir zaman kazandırıyor. Rakiplerine yukarıda da bahsettiğimiz gibi suyun gücü ile karşılık veren karakterimizin yetenekleri oyundaki tüm dengeyi alt üst edeceğe benziyor. Düşmanlarından gizlenme yeteneğine de sahip olan bu şampiyonumuz mermi geçirmez su kalkanı ile güç dengelerini bozup rakiplerine çok zor anlar yaşatacağa anlamına geliyor. Şampiyonumuz tamamen aktif hale geldiğinde tüm yeteneklerine ne ince ayrıntısı ile nasıl kullanılır, hangi durumlarda hangi yetenekleri kullanabiliriz gibi sorularınıza yanıt vereceğiz.

Valornat Yeni Ajan Ne Zaman Geliyor?

Yakın tarihte bizlerle olacak olan yeni kontrol uzmanımız Harbor, 19 Ekim Çarşamba günü olacak olan güncellemelerde oyuna eklenmesi bekleniyor. Yeni ajanı oyuna eklendiği gibi satın almak için yada yeni karakterimizi yeni çıkan silah kostümleriyle oynamak için sitemiz üzerinden her hafta düzenlenen kampanyalarımızdan veya indirimlerimizden yararlanarak anında VP satın alabilir ve oyun deneyiminizi bir üst noktaya taşıyabilirsiniz. Unutmayın ajanı oyuna eklendiği gibi almak için hesabınızda 1000 VP olması gerekmektedir.

Sitemiz üzerinden piyasa bulunan en güvenilir ve en ucuz VP fiyatlarını siz değerli kullanıcılarımıza sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Sunduğumuz bu ucuz VP' lere sahip olmak içinse sizlere birbirinden çeşitli, birbirinden güvenli ödeme seçenekleri sunarak kendinize uygun olanı seçmenize olanak sağlıyoruz. Bu sayede sitemizde kolay bir şekilde bakiye yükleyerek 7/24 anında satın alabiliyorsunuz. VP fiyatları için aşağıdaki linkte tıklamanız yeterli. Türkiye'nin en gelişmiş oyuncu pazaryeri sitesi olmaktan mutluluk duyuyoruz.

https://www.itempazar.com/urunler/valorant-vp-satin-al