Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Riot Games ve Xbox İş Birliği İle Oyunculara Hediyeler Dağıtıyor

Riot Games ve Xbox İş Birliği İle Oyunculara Hediyeler Dağıtıyor

Haberimizde Riot Games ve Xbox iş birliği ile sayesinde oyunculara bir çok hediye dağıtmayı ve bu hediyelerden yaralanmayı hedefliyorlar. Detaylar açıklama kısmında.

Riot Games dünyanın en ünlü eğlence firmalarından biri olarak League of Legends, Teamfight Tactics, Valorant, Wild Rift ve Legends of Runeterra ile bir çok oyunda karşımıza çıkıyor. Riot Games haliyle son zamanlarda oldukça gelişti ve kendini bir üst seviyeye kadar yükselterek yeni oyunlarıyla en ünlü eğlence firmaları arasında olmayı kendini hedeflemişti. Xbox ise Microsoft tarafından kurulmuş olan ve bununla birlikte işletilen çevrimiçi çok oyunculu oyun ve dijital ortam dağıtım hizmeti sağlıyor.

Riot Games ve Xbox Ortaklığı Ne Amaçlıyor

Geçen süre boyunca Riot Games ve Xbox bir noktada güçlerini birleştirerek yepyeni bir tür niteliğinde tüm Riot oyunlarını Xbox Game Pass'e getirmeye çalıştı. Dünyanın en ünlü oyuncu topluluklarından ikisi olarak bir araya gelerek odakladıkları oyunculara yönelik tutkularını Xbox aracılığı ile kullanıcılara daha olumlu bir şekilde paylaşmak ve Riot Games'in Xbox ortaklığı ile birlikte PC oyunlarının yanı sıra Riot Games'in mobil oyunlarına özel bir şekilde Xbox yolu üzerinden erişebilir oyunları da bununla birlikte kapsamaktadır.

Riot Games ve Xbox İş Birliği İle Oyunculara Hediyeler Dağıtıyor

Riot Games'in tüm oyunlarında geçerli olmakla beraber seçkin ödüllere, hediyelere ve üyelere özel ayrıcalıklarla bizlere getiriyor. 12 Aralık'ta başlayan bu erişim hakkına sahip olmak için öncelikle bir Riot Games hesabınızın olması gerekir. Bir Riot Games hesabınızın varsa Game Pass üyeliğinizi Riot Games hesabınıza bağlamanız yeterli olacaktır. Xbox aracılığı ile Riot Games oyunlarına gelen ayrıcalığı kaçırmayarak sizde Gamepass hesabınızı kurabilir ve Riot Games hesabınıza bağlayarak dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Oyun içi ödüllerin yanı sıra aktif olarak duracak bazı özellikler mevcuttur. Gamepass içeriklerinin kazandırdığı ilave özellikler oyunlara şunları getiriyor:

Valorant

  • Tüm mevcut ajanlar
  • Yeni çıkan tüm ajanlara ilk günden erişim
  • Savaş Bileti, etkinlik kartı ve etkin ajan kontratı ilerleyişinde %20 XP takviyesi

League of Legends

  • 160'dan fazla şampiyonun tümü mevcut
  • Yeni çıkan tüm şampiyonlara ilk günden erişim
  • %20 XP takviyesi

Teamfight Tactics

  • 1 Yıldızlı Nadide Minik Efsaneler
  • Nisan 2023'e kadar 4 arena görünümü ve o tarihten sonra her ay 1 arena görünümü

League of Legends: Wild Rift

  • 80'den fazla şampiyonun hepsi mevcut
  • Yeni çıkan tüm şampiyonlara ilk günden erişim
  • %20 XP takviyesi

Legends of Runeterra

  • Temeller setindeki tüm kartlar


En Ucuz RP Kimden Alınır?

Yeni bir Etkinlik, yeni şampiyon, yeni kostüm veya yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı League of Legends RP ise tabii ki İtempazar'dan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidiniz.

https://www.itempazar.com/urunler/lol-rp-satin-al


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?