Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Recep İvedik 7 Disney Plus'a 1 Milyon Abone Kazandırdı

Recep İvedik 7 Disney Plus'a 1 Milyon Abone Kazandırdı

Bu haberimizde Recep İvedik'in devam serisi olan Recep İvedik 7'nin Disney Plus'a gelmesiyle birlikte 1 milyon abone kazandırdığı açıklandı detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

Disney Plus'a gelen Recep İvedik serisinin 7. filmi Disney Plus için ne kadar çok karlı bir anlaşma olduğu net bir şekilde onaylanmış oldu. Gelen bilgilere göre Disney Plus içerisinde Recep İvedik 7'nin tam olarak 1 milyondan fazla yeni kullanıcı kazandırdığı belirtilmektedir ve bunun bir dünya rekoru olduğu söylenmektedir.

Recep İvedik 7 Disney Plus

Ülkemizde en sevilen komedyenlerinden biri olan Şahan Gökbakar'ın bundan kısa bir süre öncesinde Recep İvedik'in 7. filminin seyirciler için tekrardan geri döndü. En son filmi ve daha önceki Recep İvedik'in 6. filminin aksine bu defa sinemaya gelmesi değil, ülkemize yeni gelen Disney Plus adlı çevrimiçi dizi ve film platformu aracılığı ile izleyenlerin beğenisine sunuldu. Gelen son tepkiler ile birlikte, Şahan Gökbakar Disney Plus ile arasındaki anlaşma sayesinde platform için ciddi bir oranla çok karlı bir iş olduğunu net bir şekilde açıklayabildiler. Gazeteci olan Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgiler aracılığıyla Recep İvedik'in 7. filmi Disney Plus'a bir milyondan daha fazla yeni kullanıcı ve abone kazandırdı. Birsen Altuntaş bunun dünya rekoru olduğunu da belirtmektedir.

Recep İvedik 7 Disney Plus

Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgiler ile sonrasında çıkacak olan Recep İvedik serisinin bir sonraki filmleri için de görüşmelerin devam ettiğini net bir şekilde açıkladı. Disney Plus için, Recep İvedik 8 ve Recep İvedik 9'da çıkabileceği söylenmektedir. Recep İvedik 7'nin başarısından sonra bugüne dek alıştığımız Recep İvedik'in eski serilerinden çok farklıydı. Bu defa komedi üzerine değil bunun yerine toplumsal farkındalık ön plana çıkarılması ve bu konuda ki topluluğun aslında ne kadar güç sahibi olduğu gösterilmişti. Sonra Çıkabilecek olan Recep İvedik filmleri hakkında henüz net bir şey açıklanmasa da haberin detaylarına indiğimiz zaman sonraki filmlerin çıkışı mutlaka devam edecektir. Recep İvedik şu an hala yayında olmasıyla beraberinden gün geçtikçe Disney Plus'ın kitlesi büyümeye devam ediyor ve durmak bilmiyor. Bir sürü içeriği barından bu platforma sahip olabilmek için Disney Plus aboneliğine sahip olabilmeniz gerekmektedir. Recep İvedik'in başarısından sonra devam edecek olan seri artık Disney Plus üzerinden devam edeceği gözükmektedir.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?