Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Valorant Gekko Oynanış Rehberi

Valorant Gekko Oynanış Rehberi

Riot Games'in online FPS oyunu olan Valorant oyunun son günlerde yeni duyurduğu ajan Gekko hakkında sizler için bir oynanış rehberi hazırladık.

Valorant oyunu son zamanlarda popüler olan online FPS oyunudur, yapımcı şirketi Riot Games aynı firmaya ait birkaç popüler oyunlarda mevcut bugün konumuz ama Valorant ile ilgilidir. Geçtiğimiz günlerde açıklanan ajan Gekko hakkında birkaç bilgi edindik ve bu bilgileri sizlerle paylaşmak istiyoruz buyurun ajanımızı beraber inceleyelim.

Ajanımızın 4 adet canavar dostu bulunmaktadır bu dostlarıyla birlikte aramıza katıldı ve farkını gösterdi. Ajanımız oyuna 8 Mart günü gelen güncelleme ile birlikte dahil oldu ve kısa zamanda oyun severler tarafından beğeni topladı.

Ajanımız hakkında bilgileri sizler için topladık beraber inceleyelim;

Rolü: ÖNCÜ

Köken: ABD

Los Angeles çocuğu olan Gekko, tatlı canavarlardan oluşan belalı tayfasına liderlik etmekte. Gekko'nun tayfası ileri atılarak düşmanların başına bela olur. Sonrasında Gekko onları toplar ve birlikte tekrar bela olacak düşman aramaya koyulurlar.

Q YETENEĞİ - KANKUŞ

Valorant Gekko Oynanış Rehberi

Kankuş'u KUŞAN. Kankuş'u düşmanları arayıp bulmak üzere göndermek için ATEŞ ET. Kankuş gördüğü ilk düşmana doğru sersemletici bir patlama oluşturur. Kankuş'un Spike'ı yerleştirmesini ya da imha etmesini sağlamak için bir Spike bölgesine ya da yerleştirilmiş bir Spike'a nişan alırken ALT. ATIŞ'a bas. Spike'ı yerleştirmek için Gekko'nun Spike'ı almış olması gerekir. Kankuş süresi dolduğunda pasif bir küreye dönüşür. Onu geri almak ve kısa bir bekleme süresinin ardından bir Kankuş yükü daha edinmek için küreyle ETKİLEŞİME GİR.

E YETENEĞİ - ŞAŞKIN

Valorant Gekko Oynanış Rehberi

Şaşkın'ı KUŞAN. Şaşkın'ı fırlatmak için ATEŞ ET. Şaşkın görüşüne giren düşmanlara plazma atar. Plazmanın isabet ettiği düşmanlar kör olur. Şaşkın süresi dolduğunda pasif bir küreye dönüşür. Onu geri almak ve kısa bir bekleme süresinin ardından bir Şaşkın yükü daha edinmek için küreyle ETKİLEŞİME GİR.

C YETENEĞİ - POFUDUK TARLASI

Valorant Gekko Oynanış Rehberi

Pofu'yu KUŞAN. Pofu'yu bomba gibi fırlatmak için ATEŞ ET. Alçaktan fırlatmak için ALT. ATIŞ'a bas. Pofu indiği yerde büyük bir alana yayılır ve kısa bir gecikmeden sonra patlar.

X ULTİ YETENEĞİ - ZORBA

Valorant Gekko Oynanış Rehberi

Zorba'yı KUŞAN. Zorba'nın zihnine girerek onunla düşman bölgesinde gezinmek için ATEŞ ET. Zorba'nın ileri atılıp patlayarak küçük bir alandaki düşmanları alıkoyması için ETKİNLEŞTİR. Zorba süresi dolduğunda pasif bir küreye dönüşür. Onu geri almak ve kısa bir bekleme süresinin ardından bir Zorba yükü daha edinmek için küreyle ETKİLEŞİME GİR. Zorba yalnızca bir kere geri alınabilir.

Rehberimiz bu şekildedir eğer beğendiyseniz yorum bırakabilir ve Valorant hakkında daha fazla içerik için blog sayfamızı takipte kalabilirsiniz.

Uygun fiyatlara Valorant Points itempazar.com'da hemen kayıt olarak Buradaki linkten alışveriş yapabilirsiniz.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?