Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
VALORANT Yeni Ajan Tanıtımı Deadlock

VALORANT Yeni Ajan Tanıtımı Deadlock

Riot Games tarafından geliştirilen online FPS oyunu olan VALORANT yeni güncelleme ile olan gelecek ajanı yakın tarihte açıkladı.

VALORANT Bölüm 6 Aydınlanma bitmesiyle birlikte yeni bölüm olan 7. Bölüm Bertaraf gelnesi ile birlikte oyuna eklenecek olan yeni ajan Deadlock tanıtıldı, makalemizde yeni ajanımız hakkında size bir kaç bilgi vereceğiz.

Deadlock Yetenekleri ve Özellikleri;

22. Ajan olan Deadlock incelediğimizde yetenekleri ile birlikte takıma çok büyük bir katkısı olacak bir ajan, takım arkadaşlarınızla birlikte oyuna girdiğinize bu ajan size çok fazla avantaj sağlayabilecek bir kapasitededir. Ajanımızın yetenekleri rakiplerin hareketlerine kısıtlamaya yönelik daha çok diğer düellocu örneğin Raze, Jett ve Phoneix tarzı ajanlar gibi rakibe hasar verecek özelliklere sahip değildir.

E Yeteneği Bariyer;

Bariyer yeteneği X şeklinde bir bariyer oluşturmaktadır ve bu bariyer kurşun geçirmektedir, bariyerin amacaı düşman hareketini ve girişleri kapatma üzerinedir.

VALORANT Yeni Ajan Tanıtımı Deadlock

Q Yeteneği Ses Sensörü;

Ses sensörü yeteneğini bir bölgeye kurduğunuzda bu yetenek sayesinde bölgede olan düşmanları tespit edebilirsiniz. Patlattığınızda ise düşmanı sarsan bir yetenektir.

VALORANT Yeni Ajan Tanıtımı Deadlock

C Yeteneği Ağ Bombası;

Bu yeteneği kullandığınızda düşmanlarınızın hareketini kısıtlıyorsunuz, düşman o ağ içerisindeyken F tuşunu kullanarak üzerinden sizin ağını atmaz ise takım arkadaşlarınıza veya size gafil avlanabilir.

VALORANT Yeni Ajan Tanıtımı Deadlock

X Ulti Yeteneği;

Ajanımızın ulti yeteneği ise düşmanı bir ağ içerisine alıp hareketine engel olmaktadır eğer ki takım arkadaşı bunu bozmaz ise rakibi alt edebilirsiniz bu yetenekle. Bu yetenek bir rakibi öldürüp diğer rakibin dikkatini dağıtmak için kullanmaya el verişlidir.

VALORANT Yeni Ajan Tanıtımı Deadlock

Ajanımızın yetenekleri bu şekildedir, sizler ajan hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtebilirsiniz..

Ajan oyuna ne zaman dahil olacak?

Yeni ajanımız oyuna 29 Haziran Perşembe gecesi gelecek olan güncelleme ile oyuna dahil olacaktır, keyifli oyunlar dileriz..

Ajan tanıtım videosu;

 

Sizde bu içeriğe uygun fiyatlara sahip olmak isterseniz BURADAN 7/24 anında teslimat ve itempazar.com güvencesi ile Valorant Points satın alabilirsiniz.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?