Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Lol Yeni Şampiyon K'Sante

Lol Yeni Şampiyon K'Sante

Riot Games tarafından yakın zamanda açıklanan League of Legends dünyasına dahil edeceği ilk siyahi karakter K'Sante duyuruldu.

Geçtiğimiz günler League of Legends tarafından tüm oyuncuların sabırsızlıkla beklediği, oyundaki ilk siyahi karakter K'Sante'nin oynanış video fragmanı yayınlandı. Açıklanan bu karakterin üst koridor için olduğunu söylememiz mümkün. Canavar avcısı olarak karşımıza çıkan ve elinde 2 adet baltaya benzer tofanya adında silahlara sahip olan bu karakterimiz Lol dünyasında dengeleri bozarak herkes tarafından tercih edileceğe benziyor. K'Sante rakiplerine fiziksel hasar ağırlıklı ve odaklandığı rakibine daha fazla hasar verme özelliklerine sahip dövüşçü bir şampiyon. Haydi gelin beraber bu şampiyonun özelliklerine yeteneklerine ve nasıl oynandığına göz atalım.

League Of Legends Yeni Şampiyon K'Sante

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi yetenek setleri üst koridora uyumlu olarak ayarlanmış bu karakterimiz, oynanış olarak oyuncuları zorlayacağa benziyor. Yetenekleri yakın menzilden rakiplerinin yanında hızlıca giderek onlara işaret bırakıp ardından seri bir şekilde savaşma üzerine kurulu olan bu şampiyonumuz aynı zamanda e yeteneği sayesinde tank dediğimiz dayanıklılığı yüksek bir şampiyona da dönüşebiliyor. Sett karakterini andıran K'Sante hem savunma anlamında hem de ultisi sayesinde rakiplerin içlerine dalarak savaş başlatma açısından Sett ile benzerlik gösteriyor. Haydi gelin karakterimizin yeteneklerine detaylı bir şekilde yakından bakalım.

Pasif - Korkusuz İçgüdü : K'Sante karşına gelen herhangi bir rakibine bir vuruş yaptıktan sonra, rakibini işaretleyerek işaretlemiş olduğu düşmanı karşısında güçlenir ve işaretli rakibe en yüksek fiziksel hasarı verir.

Q - Ntofo Saldırıları : Şampiyonumuz elinde tutmuş olduğu silahları karşısındaki düşmanına veya düşmanlarına vurarak kısa süreliğine yavaşlatma etkisi yaratır ve yavaşlattığı rakiplerinden yük kazanır. Kazanmış olduğu bu yükle yetenek tekrar aktif olur ve tekrar kullanıldığında iki farklı yön ile düşmanları kendisine doğru çeken bir şok dalgası fırlatır.

W - Yol Açıcı : Kahramanımız elindeki tofanya adlı silahlarını havaya kaldırarak kendisine kalkan olarak kullanır. Bu kaldırma süresi zarfında durdurulamaz özelliği kazanır. Aynı zamanda aldığı hasarları çok önemli bir ölçüde azaltarak kendisine uzun süre dayanıklılık sağlar. Daha sonra silahlarını indirerek ileri bir atlayış yapıp rakibine en yüksek fiziksel hasarı verir. Bu yetenek rakipleri odaklanma süresine bağlı olarak sersemletebilir.

E - Ayak İşi : K'Sante ileri atılarak kendi çevresine etkili olacak bir kalkan kazanır. Bu atılma hareketi kullanıldığında çevresindeki takım arkadaşlarına değerse almış olduğu kalkan ciddi miktarda artar ve bu kalkanı takım arkadaşıyla da paylaşmış olur.

R - Hepsi DIşarı : Karakterimiz ellerinde tuttuğu tofanyaları parçalayarak rakibine önemli ölçüde hasar verir ve o rakibi geriye doğru ittirir. Bu yetenek bir yapıya doğru yapılırsa yeteneğin hasarı daha da artarak rakibi bu yapının arkasına kadar götürür ve sersemletir. Aynı zamanda ultisini kullandığı rakibinin arkasına geçerek ona tüm yetenek setlerini sıralayarak uzun süre hasar ve kitle kontrol etkisi yaratmış olur.

K'Sante şampiyonu oyun içerisinde savunma, saldırı ve kitle kontrol açısından önemli bir yere sahip olacağa benziyor. Oyuncular tarafından sıklıkla oynanarak yeni yetenek setleri yeni oynanış ve yeni eşya dizilimleri görebileceğiz. Karakterimiz oyunda 3 kasım itibari ile eklenecek olup aynı zamanda Lil Nas x Prestige Empyrean adlı kostümle giriş yapacak. Bu kostüm yalnızca 10 gün açık kalacak ve daha sonrasında kalkacak. Şampiyonumuz Sylas ve Sett karşımı özelliklere sahip fakat aynı zamanda hem tank hem de hasar olarak daha yüksek hasara sahip. Tüm oyuncular gibi bizler de bu karakteri oynamak için sabırsızlıkla beklemedeyiz.

Şampiyon 13 kasımda gerçekleşecek olan güncellemeden hemen sonra aktif olacak. Şampiyonu anında satın alıp oynamak ve sınır sürede aktif olacak olan kostümünü satın almanın en hızlı yolu RP sahibi olmak. En ucuz güvenilir ve anında teslimat özellikleriyle bu RP ihtiyacınızı itempazar.com adresinden League Of Legends RP kategorisinden kampanyalı ve tüm sektördeki en ucuz, indirimli fiyatlarla satın alma fırsatını kaçırmayın. Aşağıda vermiş olduğumuz linkten Lol rp fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

https://www.itempazar.com/urunler/lol-rp-satin-al

Aynı zamanda siz değerli kullanıcılarımıza birbirinden farklı ve birbirinden güvenilir bakiye yükleme seçenekleriyle kendinize uygun yükleme seçeneğini kullanma fırsatı sağlıyoruz. Bunun yanı sıra haftanın her günü açık olan canlı destek sistemimiz ve sitedeki her detayın görsel ve açıklanarak anlatıldığı yardım merkezi sayfamız ile siz kullanıcılarımıza sunduğumuz desteğimizi hiçbir zaman eksik etmiyoruz. Haydi sende itempazar.com adresine üye ol birbirinden çeşitli ürünleri en ucuz fiyatlara alma şansını yakala.