Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 Nedir? Ne zaman çıktı?

Metin2 Nedir? Ne zaman çıktı?

Hoş geldiniz İtempazar ziyaretçileri. Bu yazımızda sizlerle Metin2'nin tarihini ve Metin2 PvP'lerin ortaya çıkışını paylaşacağız.

Eski Günler

Bir neslin gençliğini sömüren oyundur Metin2... Kimimiz bu oyun için okuldan kaçıp İnternet salonlarına gittik, kimimiz okula hiç gitmeyip evde bilgisayar başında sabahlara kadar hesabımızı geliştirdik. Vadinin ortasında 8 kişi grup yapıp çar kasma zevki, okçuların canavarları çekip savaşçı ve sura karakterlerin canavarları biçtiği ve şamanların bu güzel insanları kutsadığı efsane Metin2 günleri gerçekten çok özlendi. Sayısız güzel anılarımızın olduğu bu oyunda hoş olmadan anılarımız da mevcut maalesef. Kız taklidi yapıp Dolunay kılıcımızı çalan karaktersizler, item kopyalama hilesi göstereceğim deyip eşyalarımızı bir bir çalan hırsızlar ve daha nicesi. İyisiyle kötüsüyle yıllarımızı harcayıp emek verdiğimiz bu oyun çıkalı tam 15 yıl olmuş, vay be. Keşke eski günlere geri dönüp bu güzel anıları tekrar yaşayabilme imkanımız olsaydı.

Metin2 Nedir? Ne zaman çıktı?

Metin2 2005 yılında Kore'de yayın hayatına başladı. 2006 Yılında Gameforge tarafından satın alınmasıyla birlikte Almanya'da beta sürümü başlatıldı. 2007 Yılının Mayıs ayında beta sürümü bitti ve Metin2 tam 17 dilde yayınlandı. Ülkemizdeki ve Dünyadaki milyonlarca MMORPG oyuncusu tarafından oynayan ve çok sevilen Metin2, 2008 yılında dünyanın en iyi MMORPG oyunu seçildi. Oyunun geliştiriciliği Ymir üstlenirken, 2011 yılından sonra Webzen bu rolü üstlendi. Bu geliştirici değişikliğinin ardından oyuna birçok yenilik eklendi. Eski Metin2 oyuncuları bu yeniliklere çok tepki göstererek, oyunun sade halini daha çok sevdiklerini ve gidişattan memnun olmadıklarını sürekli dile getiriyorlardı. Metin2 yapım şirketi oyuncuları dinlemeyince olanlar oldu... Oyuncular artık Metin2 PvP sunuculara yönelmeye başladı. Şirket bu durumla mücadele etse de PvP sunucuların önüne geçmeyi başaramadı.

Metin2 Nedir? Ne zaman çıktı?

Metin2 PvP Sunucuların TR'den farkı ne?

"PvP" İngilizce "Private" yani Türkçe'de "Özel" anlamına gelmektedir. Bu sunucuları açan kişiler oyunu kendi veya oyuncularının isteklerine göre dizayn edebilirler. Örnek verecek olursak şuanda Metin2 Türkiye'de level aralığı 1-120 ama Metin2 PvP sunucularında 1-99, 55-120, 1-120, 1-250, 98-99 level aralıkları mevcuttur.

Metin2 TR'ye sıfırdan başlayıp karakter geliştirmek oldukça zordur. Başlangıçta silah, zırh, at, pet gibi destekler bulunmamaktadır. Gelişmek için görevlerle uğraşmalı ve aylarınızı harcamalısınız.

Metin2 PvP sunucularda ise başlangıçta +9 silah, zırh ve ekipmanlar verilmektedir. Bunun yanında kostüm, pet, binek, tılsım ve yüzük gibi destekleyici itemler verilmektedir. Bunlar sayesinde TR'ye göre çok daha az zaman harcayarak karakterinizi geliştirebilirsiniz. Metin2 seven oyuncu kitlesinin çoğunun PvP sunucu tercih etmesinin sebebi bu.

Metin2 Nedir? Ne zaman çıktı?

Metin2 PvP Sunucu tipleri ve zorluk seviyeleri
  • 1-99 Eski TR tipi Zor emek
  • 1-105 Kolay 
  • 1-120 Orta Emek Farm
  • 55-120 Kolay Farm
  • 55-99 Orta
  • 98-99 Ws'lik Server
  • 1-250 Emek
  • 65-250 Orta
  • 104-105 Ws'lik

Metin2 Nedir? Ne zaman çıktı?

Metin2 PvP Server Tanıtımları ve Reklam Hizmetleri

İtempazar her gün binlerce Metin2 oyuncusunun giriş yaptığı ve aktif olarak bulunduğu bir sitedir. PvP sunucu açmayı düşünüyorsanız uygun fiyatlardan on binlerce Metin2 oyuncusuna reklam vermek için İtempazar'da reklam verebilirsiniz. Reklam alanları rezervasyon sistemiyle tam otomatik olarak çalışmaktadır. İstediğiniz tarihte 1 hafta boyunca istediğiniz reklam alanını satın alabilirsiniz.

Metin2 Pvp Server Ödeme Sağlayıcılığı Hizmetleri

İtempazar üzerinden yeni açacağınız Metin2 sunucusunda kullanmak üzere ödeme sağlayıcılığı hizmeti satın alabilirsiniz. Bu sayede tüm kredi banka kartlarından, havale & eft , mobil ödeme, yurtdışı ödemeleri gibi daha sayamadığımız birçok ödeme yöntemi ile ödeme alabilir ve oyuncularınızın faydalanabileceği site üzerinde bulunan canlı desteğimizden yardım alabilirsiniz. Detaylar için iletişime geçebilirsiniz.

Metin2 PvP Serverlar, Server Tanıtımı, Yeni açılacak editsiz, farmlık, emek, ws'lik Serverlar

Sizler için güncel Metin2 PvP serverlarını, sunucu özelliklerine göre listeliyoruz.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?