Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 Hızlı Gelişme Taktikleri ve Hangi Levelde Nerede Hesap Kasılır?

Metin2 Hızlı Gelişme Taktikleri ve Hangi Levelde Nerede Hesap Kasılır?

Metin2'de daha hızlı level atlamanızı sağlayacak ve hangi levelde nerede kasılacağınızı gösteren rehberimiz yayında. Detaylar aşağıda.

Metin2 Hızlı gelişme taktikleri ve hangi seviyede nerede hesap kasılır?

Bu yazımızda size Metin2 hızlı gelişme taktikleri ve Hangi seviyede nerede hesap kasılır? Metin2 Level kasma taktikleri, Gibi soruların cevabını vereceğiz. Öncelikle hangi seviye aralığında nerede kasmanız gerektiğini, ardından o seviye aralığında nelere sahip olmanız gerektiğini tavsiye edeceğiz. Bu yazı emekle gelişmek isteyenler içindir, hızlı yoldan gelişmek istiyorsanız sitemizden Metin2 Ejder Parası , M2Bob Metin2 hilesi satın alarak çok daha hızlı gelişip para kazanabilirsiniz.

İtempazar'dan Metin2 EP Satın Almak İçin Tıklayın.

Metin2 bir MMORPG yani çok oyunculu rol yapma oyunudur. Bu oyun türünde bireyler kendisine özgü bir karakter oluşturur ve bu karakteri geliştirmek için zamanını harcar. Şimdi size Metin2'de nasıl seviye atlanabileceğini ve gelişebileceğini açıklayacağız.

Hesabınızın seviyesini yükseltmeniz gereken haritalar

1.Köy

1-5 seviye arası Yabani köpeklerde rahatlıkla seviye atlayabilirsiniz. Genç kahramanlar silahınızı alıp canavarlara direk dalabilirsiniz sizi zorlamaz.

5-10 seviye arası Yaban domuzları ve mavi kurtlarda hesabınızın seviyesini yükseltebilirsiniz. Bu aralıkta oyunun av görevlerini ve biyoloğun verdiği görevleri yaparak zırh, kalkan ve miğfer kazanın ve kullanın.

10-20 seviye arası Beyaz yeminli canavarlarda hesabınızı geliştirebilirsiniz. Özellikle Moralsiz canavarlar çok fazla deneyim veriyor. 10.seviye kahramanlar silahınızı alın. Kalkan, miğfer ve zırhınızı +4 +5 seviyelerine getirin.

2.Köy

20-30 seviye arası 2.köy yabani uşak bölgesinde hesabınızı geliştirebilirsiniz. 20 seviye kahramanlar silahınızı alın. Yüzbaşının gümüş bilezik görevini yapın ve +6 kaplan plaka basmaya çalışın. 25 seviye olur olmaz at görevine başlayın.

Metin2 Hızlı Gelişme Taktikleri ve Hangi Levelde Nerede Hesap Kasılır?

Vadi

30-48 seviye arası vadide rahatlıkla karakterinizin seviyesini arttırabilirsiniz. 30 seviye Genç kahramanlar silahınızı alın. +7 Demir kask +7 Beşgen kalkan +6 ölümcül +6 abanoz küpe savunma için yeterli olacaktır. Ork dişi görevine başlamayı unutmayın. Vadide vahşi uzman ve vahşi okçudan dolunay kılıcı düşürerek para kazanabilirsiniz. Cor Draconis görevinizi alıp biriktirmeye başlayın ilerde simya yapmanız gerekecek.

Metin2 Hızlı Gelişme Taktikleri ve Hangi Levelde Nerede Hesap Kasılır?

Örümcek Zindanı 1. kat

48-55 Örümcek zindanı 1.Kat sonunda hesabınızı kasın. Genç kahramanlar silahınızı alın. +6 Siyah yuvarlak kalkan +9 ölümcül +9 demir kask +9 Abanoz küpe ve hayat puanlı iç eşyalarınızın olması gerek. Şaman varsa kendinizi kutsayarak kritik şansınızı ve fiziksel direncinizi arttırabilirsiniz. Düşen 45 50 seviye kılıçlarını satıcıya satarak iyi para kazanabilirsiniz.

Örümcek Zindanı 2. kat

55-61 Örümcek Zindanı 2.Kat sonunda takılın. Genç kahramanlar silahınızı almayı unutmayın. 1.Kat sonu için hazırladığınız eşyalar burası içinde yeterli olabilir.

Metin2 Hızlı Gelişme Taktikleri ve Hangi Levelde Nerede Hesap Kasılır?

Örümcek Zindanı 3. kat

61-75 seviye arası Örümcek Zindanı 3.katta takılın. Genç kahramanlar silahınızı alın ona çok ihtiyacınız olacak. +9 Şahin kalkanı, +9 ölümcül en az 1500 hayat puanı ve +4 korunma taşı ekli olması lazım. Ve bütün iç eşyalarınızda hayat puanı olması lazım. +9 Anka ayakkabınız olursa alacağınız 10 blok sayesinde karakteriniz çok tank olacaktır. Şaman kutsaması aldıktan sonra katta canavarları rahat öldüreceksiniz. Atınızı 21. Seviye Asker at yaparsanız +150 ekstra defans alacağınız için canavarlara dayanabileceksiniz.

Sürgün Mağarası

75-95 seviye arası sürgün mağarasına giriş yapın. Gelelim en zor ve masraflı kısıma. 75 seviye olduktan sonra artık simya takmanız lazım. Ortalama savunma ve saldırı değeri olan yakut, çift hayat puanı ve hayat puanı çalma olan yeşim, şimşeğe karşı dayanıklılığı olan bir grena yeterli olacaktır. +40 Ortalama bir zehir kılıcı sürgün mağarası için yeterli olacaktır. Bunun yanı sıra şimşeğe karşı dayanıklılık efsunu buradaki yaratıklara karşı direnç sağlar. Şeytanlara karşı güçlü efsunu ile saldırınızı çok yüksek derecede arttırabilirsiniz. Buradan düşen 70 seviye eşyalarını markete satarak çok fazla para kazanabilirsiniz. Buraya çıkmadan önce 4 envanter açmaya çalışın.

Metin2 Hızlı Gelişme Taktikleri ve Hangi Levelde Nerede Hesap Kasılır?

Büyülü Orman

95-120 seviye arası büyülü ormana giriş yapın. Seviye 95 olduktan sonra hemen kendimize rüzgara karşı dayanıklılık ve şeytanlara karşı güçlü efsunu olan eşyalar ayarlıyoruz. En az 95 direncimiz olmalı büyülü ormanda canımızın gitmemesi için. Hasar için yakut gerekiyor. Burada isterseniz metin kırarak çok güzel paralar elde edebilirsiniz isterseniz de hesabınızı oto ava bırakarak karakterinizin seviyesini geliştirebilirsiniz.

Metin2 Hızlı Gelişme Taktikleri ve Hangi Levelde Nerede Hesap Kasılır?

İtempazar, Türkiye'nin en yeni Metin2 platformu. İster Metin2 item, yang, won veya hesap satışı yapın. İster Metin2 TR ve Metin2 PvP sunucuları için Ejderha Parası satın alın. Tüm işlemleriniz bizim güvencemizde hızlı bir şekilde gerçekleştirilecektir.

Bu rehberde Metin2 Hızlı Gelişme Taktikleri ve Hangi Levelde Nerede Hesap Kasılır? Sorunuza cevap vermeye çalıştık. Umarız başarmışızdır, tüm ziyaretçilerimize sağlıklı günler dileriz.

Daha fazla Metin2 rehberi için sitemize ücretsiz bir şekilde üye olabilirsiniz. Bizi takipte kalın.

İnstagram hesabımız


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?