Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
League of Legends En Güçlü 10 Şampiyon

League of Legends En Güçlü 10 Şampiyon

Bu haberimizde League of Legends oyununda seçilen şampiyonlarımızın oynanışı en güçlü 10 şampiyonu derledik detaylar açıklama kısmında.

League of Legends'te 150'den fazla şampiyon yer almaktadır. İyisi ve kötüsüyle bir çok şampiyon oynanışa hakim kişilerin bile şampiyona hakimken çok güçlü hissettiği şampiyonlar vardır ve bu şampiyonları oynarken nasıl bir his olduğunu herkes bilir. Ancak herkesin bir anda oynayabileceği ve alışabileceği çok güçlü şampiyonlar bulunuyor. Oynanışı zor ve kolay şampiyonlardan bazılar hem çok güçlü hem de oyunu taşıma potansiyeli oldukça yüksektir. Bugün League of Legends'te en güçlü oynanışa sahip 10 adet şampiyonu derledik.

Aatrox

League of Legends En Güçlü 10 Şampiyon

Aatrox mekaniksel olarak kuvvetli bir şampiyon. Aatrox güncellenmeden önce sadece düz vuruş yetenekleriyle canını doldurmaya yönelik bir savaşçı olmasının yanı sıra oynanışına bir çok kişi hakim olamıyordu. Aatrox güncellemeden sonra dirilme yeteneği ile yürüyebilir hale geldi ve çok kuvvetli şampiyonlar arasında yer aldı. Bir dönem Riot Games tarafından sürekli Nerf yiyen Aatrox dirilmesi kaldırılsa bile yine kuvvetli bir şampiyon olarak karşımıza çıkıyor. Anlık takım savaşlarında herkesi havaya sıçratabilen yeteneği ile düşmanlarının adeta korkulu rüyasıdır.

Bel'Veth

League of Legends En Güçlü 10 Şampiyon

Bel'Veth ilk günlerinde olduğu gibi muazzam yüksek hasarı ve saldırı hızıyla düşmanlarını ne olup bittiğini anlamadan yüksek hasar verebilen kuvvetli bir ormancıdır. Kendisi pasifi ile yük biriktikçe saldırı hızı sonsuz şekilde artıyor ve istediği yere doğru atılıp havaya savurma yeteneği ile düşmanları ondan kaçamıyor. Yerine sabitlenip canı düşük olan rakiplere hem fazladan hasar veriyor hem de bu süreçte çok fazla hasar yiyemiyor. En önemlisi ise Ulti yeteneğinden aldığı güçlendirme ve Alameti aldığı zamanki koridor ittirme potansiyeli ile hepimizin korkulu rüyası haline gelmiştir.

Sett

League of Legends En Güçlü 10 Şampiyon

Sett neredeyse herkesin kolayca alışabileceği çok güçlü bir şampiyondur. Muazzam dövüşçülüğü ile takım savaşını dağıtabilir ve çatışmanın kaderini değiştirebilir. Sett'in hem yüksek hasarı hem de tank oynanışıyla birlikte koridorda bile yenilmesi imkansız şampiyonlar arasında yer alıyor. Yeteneklerinin verdiği gerçek hasar ve Ultisi ile takım savaşında adeta bir canavardır.

Syndra

League of Legends En Güçlü 10 Şampiyon

Syndra son zamanlarda popülerliğini yitirmiş ancak Riot Games'in verdiği güçlendirmeler ile koridorda güçlendiği vakit rakiplerini adeta haritadan silebiliyor. Kendisi takım savaşlarında durumun kaderini değiştirebilecek güce sahiptir. Gelen güçlendirme ile Syndra hem gerçek hasar hem de infaz etme gücüne sahip oluyor ve bununla birlikte bir sürü rakibi geriye doğru savurabiliyor. Ne kadar çok güç topu biriktirirse de o kadar fazla hasar veren bir Ulti yeteneğine sahiptir.

Mordekaiser

League of Legends En Güçlü 10 Şampiyon

Mordekaiser hem tank oynanışıyla hem de yüksek derecede hasar verebilen ölümsüz bir şampiyondur. Mordekaiser bir rakibi ulti yeteneği sayesinde alıp onunla savaşabilecek bir alan oluştururken rakibin kaçma fırsatı neredeyse hiç yoktur. Mordekaiser bununla da kalmayarak kalkan ve can yenilemesi özelliği ile takım savaşında kolaylıkla durabilir ve rakibin canını sıkabilir.

Samira

League of Legends En Güçlü 10 Şampiyon

Samira çatışmaya yönelik muazzam hasarı, can çalması ve hareket hızıyla bir nişancıdan farklı olarak çok güçlü bir nişancı haline gelmiştir. Takım savaşlarında geriye düşse bile bu karakterin yüklerini biriktirdikten sonraki hasarı takım savaşının hem kaderini değiştirebilir hem de yüksek miktarda hasar verebilir. Samira karşısında oynarken gelen yetenek atışlarını silebilir ve bunu yaparken hasar verebilecek potansiyele sahip biridir.

Viego

League of Legends En Güçlü 10 Şampiyon

Viego potansiyel olarak en güçlü şampiyonlar arasında yerini alıyor. Ormancı olmasıyla bilinen Viego'nun oynanışı bir rakibi ele geçirdiğinde ulti dışındaki bütün yeteneklerini kullanabilir. Bununla birlikte görünmez olup pasifi sayesinde iki defa hasar uygulayabilir özellikle de birinin içindeyse Ulti yeteneği sıfırlanarak canı az olan rakiplere sürekli bu yeteneği uygulayabilir ve takım savaşlarında bir kere pasif ile birini geçirdikten sonra bunu yapması mümkündür.

Yasuo

League of Legends En Güçlü 10 Şampiyon

Yasuo herkesin bilebileceği bir şampiyon ancak oynanışı basit değildir. Yine de iki eşya sonrası yüzde yüz kritik hasara ulaşan Yasuo'nun yüksek hasara ulaşıp rakiplerini kolayca alt edebilmesi ona çok fazla deneyim kazandırabiliyor. Yasuo'nun yetenekleri sayesinde atılabilir hem rakipten gelen yetenek atışlarını silebilir hem de havaya sıçratıp muazzam miktarda kombo yaparak takım savaşını dağıtabilir.

Zed

League of Legends En Güçlü 10 Şampiyon

Zed gölgelerin efendisi lakabı ile bilinen orta koridor suikastçısı rakibe yönelik hasarı ile düşmanını anında katledebilir ve bunu uzaktan veya yakından yapması hiç fark etmemektedir. Zed rakibine yönelik muazzam hasarıyla takım savaşında bir rakibi aradan çıkabilir ve bununla da kalmayarak gölge kopyalarıyla hasar vermeye devam edebilir.


En Ucuz RP Kimden Alınır?

Yeni bir Etkinlik, yeni şampiyon, yeni kostüm veya yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı League of Legends RP ise tabii ki İtempazar'dan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidiniz.

https://www.itempazar.com/urunler/lol-rp-satin-al


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?