Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
PUBG Hesap Satın Alma ve Hesap Satma İşlemleri

PUBG Hesap Satın Alma ve Hesap Satma İşlemleri

Merhaba kıymetli okurlar bugün sizlere PUBG ve PUBG Mobile oyunlarında hesap alma veya satma işlemlerinin detaylarını anlatacağız.

PUBG Nedir Nasıl Oynanır?

PUBG, Bluehole şirketi tarafından dünyaya getirilmiş ve tüm geliştirmeleri ile birlikte günümüzdeki halini almış çok oyunculu online bir savaş, strateji oyunudur. Bu oyun şirketin yaptığı açıklamalara göre bazı dizi ve filmlerden uyarlanarak oluşturulmuş ve yapıldıkça akıllarına gelen fikirlerle oyuna ekleme yaparak muazzam bir oyun yapısına çevrilmiştir. Bu oyunun en güzel kısımlardan biri sizi sınırlayan şeylerin olmaması. Kısaca bahsedecek olursak oyuna giriş yaptığınızda oynamak istediğiniz haritayı seçiyorsunuz, daha sonrasında o haritayı seçmiş diğer dünyanın her yerinde bulunan oyunculardan 100 kişi seçiliyor. Bu seçim sizin rütbe ve seviyenize denk gelecek şekilde ayarlanıyor. Seçilen bu kişiler, yine seçmiş oldukları haritada bir uçakta oyuna başlıyor. Tüm harita boyuna uçak belirli bir rotadan ilerliyor. Uçak rotasını tamamlayana kadar istediğiniz yerde uçaktan atlayarak serüvene başlayabiliyorsunuz. Eğer uçaktan atlamazsanız uçak haritanın sonuna geldiğinde sizi otomatik olarak aşağı bırakıyor.

Bu oyunda hız çok önemli, uçaktan atladığınız gibi haritada içerisine yerleştirilmiş evlere girerek, evlerin içinde bulunan eşyaları; silah, kask, zırh, mermi, benzin, yara bandı, gibi bulmanız gerekiyor. Oyuna haritasına iniş yaptığınız gibi oyuna başladığınız 100 kişi birbirini öldürmek ve sona gelmek için büyük bir dikkatle oyunu oynuyorlar. Bu sebeple hemen eşyaları bulup olası bir karşı karşıya geme durumunda rakibinizi devre dışı bırakmak için hız çok önemli. Fakat şunu belirtmekte fayda var bu oyunu oynamak için sadece hızlı olmanız yetmiyor. Oyun yapısı gereği birçok aşamada karar yetinizi ve strateji kabiliyetinizin de sınırlarını zorluyor. Oyuna giriş yapıp haritaya inip eşya bulduktan sonra iş bitmiyor. Ardından 5 dakika sonra tüm haritayı zehirli bir duman kaplıyor ve çok küçük bir alan temiz kalıyor. Bu temiz alan her 4 dakikada bir küçülüyor bu alanın içerisinde zamanında giremeyen oyuncuların canları hızla azalıyor. Bu temiz alan oyun içerisinde rastgele oluştuğu için buna göre hareket etmek hayati önem taşıyor.

Oyun hem bireysel hem de takım olarak oynayabileceğiniz ortalama oyun süresi sizin en son hayatta kalan oyuncu olduğunuzu varsayarak 60 - 70 dakika civarında sürebiliyor. PUBG içerisinde oynayabileceğiniz 7 harita bulunuyor. Bu haritalar Nusa, Livik, Karakin, Sanhok, Vikendi, Miramar, Erangel olarak karşımıza çıkıyor.

PUBG yapısı gereği yüzlerce ekipman, yüzlerce silah, araba gibi eşyalardan oluştuğu için oyun şirketi tarafından oyunda bulunan tüm ögelere renklendirme paketleri kostümler ve farklı özellikler sunuyor. Tabii bu sunulan özellikleri gerçek para karşılığında satın alabiliyorsunuz. Hesaplarınıza ne kadar çok para yatırırsanız diğer oyuncular tarafından hesabınız o kadar elit gözüküyor ve ona göre rakiplerinize korku salabiliyorsunuz.

PUBG Hesap Satın Alma ve Hesap Satma İşlemleri

PUBG Mobile Nedir?

PUBG Mobile yayınlandığı tarihten itibaren yavaş yavaş yükseliş göstermiş fakat tam olarak beklentiyi karşılayamamıştır. Ardından oyun yöneticileri oyunun bu gidişatını beğenmeyerek oyuna oyuncuların isteğine yönelik geliştirmeler ve güncellemeler yapmışlardır. Oyun bu sayede daha çok sevilerek birden hızla yayılmaya ve oyuncu sayısını önemli bir şekilde arttırmaya başlamıştır. Hatta oyun belirli bir süre sonra patlamış ve dünyanın en çok anlık oyuncu sayısına sahip oyunu haline gelerek rekor kırmıştır. Oyun ilk çıktığında ücretli olmasına rağmen milyonlarca kişi tarafından satın alınmış ve rekabete direkt giriş yapmışlardır. Hal bu şekilde olunca oyun şirketi bu popülerliği sadece bilgisayarda değil oyuncuların tablet, telefon gibi cihazlarda da kullanabilmesi için çalışmalara başlamıştır. Oyunun yapımı tamamlayan şirket PUBG Mobile adı vererek oyunu tüm cihaz ve platformlardan oynama fırsatını oyuncularına sunmuş ve bunun karşılığı olarak mobil cihazlarda da oyun en çok indirilen ve oynanan oyun PUBG Mobile olarak rekorlar kırmıştır.

PUBG Hesap Satın Alma ve Hesap Satma İşlemleri

PUBG Hesap Alma

Satın alıp oynamaya başladınız ve gün geçtikçe oyununuzu geliştirdiniz fakat hesabınızın içeriği oynadığınız oyuna göre düşük kaldığını düşünüyorsunuz. Bunun çözümü olarak oyuna para yatırmak ve yatırdığınız parayla hesabınıza eşyalar kostümler satın alarak hesabınızı popüler ve prestijli hale getirmek istiyorsunuz. Bu durum oldukça maliyetli olduğu için bir çok bu düşüncede bulunan oyuncu hesabını istediği gibi şekillendirememekte. İşte tam bu noktada alternatif olarak. İtempazar.com adresi üzerinden güvenli alışveriş ticareti sistemi ve günün 14 saatinde aktif olan canlı desteği sayesinde. Oyunu bırakmış, yada paraya ihtiyacı olduğu için hesabını satılığa koymuş veya bu işin ticaretini yapan satıcılardan istediğiniz hesabı kolay ve güvenli bir şekilde en uygun fiyata satın alabilirsiniz. Nasıl mı itempazar.com adresine üye olduktan sonra ister yukarıdaki arama bölümüne isterseniz oyuncu pazarı sekmesine isterseniz de kategoriler kısmından PUBG Satılık Hesaplar kısmına giriş yaparak istediğiniz PUBG veya PUBG Mobile hesapların özellikleri doğrultusunda filtreleme ve sıralama gerçekleştirerek bütçenize uygun hesabı satın alabilirsiniz. Bunun için siteye alacağınız ilan fiyatında bakiye yüklemeniz gerekmektedir. Bakiye yükleme işlemini üyeliğinize giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda bulunan cüzdan butonuna basarak bakiye yükle seçeneği ile birbirinden farklı ödeme seçenekleriyle anında bakiye yükleyebilir ve istediğiniz ilanı anında satın alabilirsiniz. Satın aldığınız hesabı bağları ile satın aldıysanız, tüm bağları üzerinize almadan satın alma işlemini teslim aldım şeklinde onaylamamaya dikkat etmelisiniz. Ürün açıklamadaki veya ilandaki gibi değilse ürünü bildirimler kısmından kanıtlarınız ile birlikte reddedebilir ve ücret iadenizi alabilirsiniz.

PUBG Hesap Satma

Oynamış olduğunuz PUBG veya PUBG Mobile hesabınızı sitemizde ilan açarak kolayca satabileceğinizi biliyor muydunuz? Evet yanlış okumadınız oynamış olduğunuz ve artık oynamaktan zevk almadığınız veya belirli sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldığınız yada hesabınızı satıp gerçek paraya ihtiyaç duyduğunuz anlarda sitemiz üzerinden kayıt olarak PUBG Mobile veya PUBG Hesap satışı yapabilirsiniz. Üyeliğinize giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda bulunan ilan ekle butonuna basarak ilan ekleme sayfasına giriş yapıp. Ardından kategorisini ve bilgilerini doldurarak ilanımızı kolayca alıcıların karşısına çıkartabiliriz. İlanınızın çok daha hızlı satılmasını istiyorsanız ilanı oluşturma sayfası altında bulunan doping seçeneklerine göz atabilirsiniz. Alacağınız dopingler ilanınızı satıcıların karşısına daha çok çıkartarak ilanınızı daha hızlı satılmasına yardımcı olmaktadır.

Sitemizde bulunan bir alıcı hesabınızı satın aldıktan sonra teslimata hazır olduğunuzu bildirmeniz gerekiyor. Tüm bu işlemleri bildirimler kısmından yapabiliyorsunuz. Teslimata hazır olduğunuzu bildirdikten sonra alıcıyla iletişime geçilmesi için mesaj gönderilmekte ve alıcı sizinle iletişime geçmektedir. Alıcıya teslimatı yaptıktan sonra alıcı onaylama işlemini yaptığı gibi paranız otomatik olarak hesabınız yansımaktadır. Tüm bu süreç boyunca video kaydı almanız oluşabilecek herhangi bir sorunda sizler için avantaj sağlayabileceğini söylemekte fayda var. Daha sonra kazandığınız bu tutarı ister İninal ister Papara isterseniz diğer banka hesaplarınız üzerinden kolayca çekebiliyorsunuz. Dilerseniz site üzerinde bulunan diğer ilan ve ürün seçeneklerinden satın alım yaparak da kullanabiliyorsunuz. Oluşabilecek herhangi bir sorunda canlı desteğimiz veya destek talebi kısmından bizlere ulaşarak sorunlarınıza çözüm bulabiliyorsunuz.

Türkiye'nin en gelişmiş oyuncu pazaryeri sitesi itempazar.com adresini tercih ettiğiniz teşekkür ederiz. En uygun PUBG UC fiyatlarını ve her hafta yenilenen birbirinden farklı hediyeler dağıttığımız Ücretsiz Çekilişler sayfamıza göz gezdirmeyi ve tüm kampanyalardan haber olup fırsatları kaçırmamak için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın.