Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 Sistem Gereksinimleri Nedir

Metin2 Sistem Gereksinimleri Nedir

Metin2 sistem gereksinimleri, bilgisayarım Metin2 oynamak için yeterli mi? gibi sorularınızın cevabını bu rehberde paylaşacağız.

Metin2

Bir neslin gençliğini solduran efsane oyun... Metin2 hayatımıza 2005 yılında giren bir çok oyunculu rol yapma oyunudur. 5 Farklı karakter arasından istediğinizi seçip, onu geliştirmenin keyfini sonuna kadar yaşadığınız harika bir oyundu. Hatta 2008 yılında dünyada en çok oynanan çevrim için oyun ödülü de almıştı.

Metin Sistem Gereksinimleri

Bu kadar popüler bir oyun olmasına rağmen Metin2 oynayabilmek için çok üst düzey bir bilgisayara ihtiyacınız yok. Sıradan bir eski bilgisayarla bile oyuna giriş sağlayabilirsiniz. Sorun yaşayabileceğiniz tek nokta 1. köyler ve pazar alanı bölgesi olacaktır. Bunun sebebi de Metin2'nin alt yapısının çok eski olması ve aynı anda çok fazla oyuncunun bir arada olunca ekranın donması gibi sorunların ortaya çıkmasıdır.

En üst düzey bilgisayara bile sahip olsanız, pazar alanındayken uzun süre hareketsiz kaldığında ekranınızın donduğuna şahit olacaksınız. Özellikle AMD FX serisi işlemciler ve Dizüstü (LAPTOP) bilgisayarlar ile Metin2 oynamak bir eziyet.

Metin2 Sistem Gereksinimleri Nedir

Metin2 Minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8, Windows 10

İşlemci: 2. Nesil İntel Core i3, i5, i7

RAM: 1 GB

Ekran Kartı: 512 MB Ram

Ses Kartı: DirectX 9.0 desteği

Metin Önerilen sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8, Windows 10

İşlemci: 7. Nesil İntel Core i3, i5, i7

RAM: 2 GB

Ekran Kartı: 1 GB Ram

Ses Kartı: DirectX 9.0 desteği

İşte Metin2 minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini sizlerle paylaştık. Metin2 içerikleri ve çok daha fazlası için İtempazar'ı takipte kalın...

%6 İndirimli Metin2 Ejder Parası satın almak için hemen tıkla.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?