Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
League of Legends Yuumi Rework Geliyor

League of Legends Yuumi Rework Geliyor

Bu haberimizde League of Legends'in en çok oynan destek şampiyonları arasında olan Yuumi'nin güncellenmesiyle ilgili yazımız bulunmaktadır.

League of Legends'te bir süre oynan Yuumi hem kolay oynanışıyla bilinen hem de sinir bozuculuğu olan karakterin nihayet Güncelleme almasıyla ilgili Riot Games tarafından haber geldi. Yuumi'nin oynanışını etkileyecek bazı unsurlarda yer alıyor. 2019 yılında çıkan Yuumi o gün bugündür en popüler ve en tartışmalı şampiyonlardan biri. Yuumi hususi bir şampiyon zira hem yeni oyuncuların League of Legends'ı çabucak deneyimlemesini sağlıyor aynı zamanda onlara dostlarıyla omuz omuza vererek oyunu öğrenme imkânı tanıyor. Ancak bu ilk hedeflerde başarı göstermiş olsa da bununla beraber onca değişim ve güncellemeye karşın bütün kabiliyet düzeylerinde zorlayıcı tüm denge problemlerine haiz bir şampiyon

League of Legends Yuumi Rework Geliyor

Yuumi Güncellemesi

Yuumi onu öteki League of Legends şampiyonlarından değişik kılan benzeri olmayan mekaniği yardımıyla ekip arkadaşlarına yapışıp zaman sınırı olmadan hedef alınamaz hale gelebiliyor. Bu benzeri olmayan mekanik Yuumi'nin oldukça sayıda oyuncunun ilgisini çekmesini ve kalbini fethetmesini sağlamış oldu fakat bazı sorunları da bununla beraber getirdi. Yuumi'nin efsuncu düzeyindeki savunmaları, zaman içinde güçlenen doğası, kuvvetli çatışma başlatma araçlarına erişimi ve hedef alınamaz olması sinir bozucu bir oynanış seçimi için lüzumlu koşulları sağlarken rakiplerine hemen hemen asla karşı oyun imkânı sunmuyor. Normalde efsuncuların kabiliyet menzilleri ve kırılganlıkları rakip şampiyonlarca dizginlenmelerine imkan tanıyor. Böylece yakın dövüşçü ekip dostlarını koruma ve destekleme becerileri sınırlanıyor.

League of Legends Yuumi Rework Geliyor

Örneğin dövüşçü yada suikastçı şampiyonlar rakibin arka saflarına daldıklarında bunu Lulu'nun kalkanı, Soraka'nın iyileştirmesi yada çoğu zaman onlara yardım edebilecek eşya ve kabiliyetlere haiz efsuncular olmadan yapmak zorunda kalıyor. Ancak Yuumi en kuvvetli şampiyona dilediği şeklinde yapışabildiğinden bu şeklinde engellere takılmıyor. Özetle Riot Games Yuumi'nin mevcut durumundan memnun değil ve oyuncuların sevilmiş olduğu temel oynanış tarzını korurken ona karşı oynamayı daha azca sinir bozucu hale getirecek bir yenileme üstünde çalışılıyor

Yuumi'yi öğrenmesi rahat ve yalnızca ekip dostlarını koruyup güçlendiren bir efsuncu olacak biçimde bu nedenle Riot Games yenilemek istediklerine karar verdiler. Yuumi'nin kendi hasarını ve kitle kontrolünü erken safhalarda daha çok güç ve savunmayla takas ederek ekip arkadaşlarına iyi mi daha acele destek olabileceğinin önemini arttırıyor. Yuumi'nin uzun zaman yapışık kalmasının hem mevcut Yuumi aktörleri bununla beraber oyunu öğrenen oyuncular için olmazsa olmaz bulunulduğu düşünülüyor.

League of Legends Yuumi Rework Geliyor


Yuumi Güncellemesi Ne Zaman Gelecek?

Bununla birlikte hedef alınabilir ve kırılganlık bir çok efsuncunun temel sıska yönleri olduğundan bu yenilemenin Yuumi için karşı oyuna olanaklarını öne çıkarılması gerekmektedir. Yuumi'nin başarısını koridoru kazanmasına bağlayarak, kabiliyetlerini daha rahat kaçılabilecek biçimde değiştirerek ve hareket yeteneği yüksek şampiyonlarla sinerjisini azaltarak gerçekleşeceği iddia edilmektedir. Bu durumda Riot Games Yuumi yenilemesinin başındalar ve sadece gelecek yıl paylaşmaya değecek kadar ilerleme kaydettiklerine emin olmak ve bu mevzuda güncellemelerle karşılaşabiliriz.

En Ucuz RP Kimden Alınır?

Yeni bir Etkinlik, yeni şampiyon, yeni kostüm veya yeni içeriklerine sahip olmak istiyorsanız hesabınızın alışveriş kredisinin yeterli olması gerekir. En uygun fiyatlı League of Legends RP ise tabii ki İtempazar'dan satın alınır, hemen aşağıdaki linkte tıklayın ve ürün sayfasına gidiniz.

https://www.itempazar.com/urunler/lol-rp-satin-al


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?