Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Popüler Sandbox Oyunlarından Biri Olan Growtopia Nedir?

Popüler Sandbox Oyunlarından Biri Olan Growtopia Nedir?

Bu haberimizde dünyanın en ünlü Sandbox oyunlarından biri olan Growtopia'yı konu alacağız. Detaylar açıklama kısmında yer almaktadır.

Growtopia Nedir ve Kimin tarafından Geliştirildi?

Growtopia, özgün olarak Robinson Technologies'den Seth Robinson ve Hamumu Clubhouse'dan Mike Hommel tarafınca geliştirilen bir 2D yaratıcı sandbox platform MMO oyunudur. Ancak, 2017 yılının Şubat ayında oyun geliştirme firması Ubisoft, franchise haklarını satın aldı. Seth Robinson, Growtopia'yı öncelikle 8 Eylül 2012'de tasarladı ve bağımsız oyun geliştiricisi Mike Hommel'den kısa bir müddet sonra projeye katılmasını istedi. Growtopia resmi olarak 9 Ocak 2013'te piyasaya sürüldü. O zamandan beri oyun, Robinson ve Hommel'in şimdiye kadar yapmış olduğu en başarıya ulaşmış oyun oldu. 28 Şubat 2017'de Growtopia , Ubisoft tarafınca satın alındı. Ubisoft Abu Dhabi'deki yeni merkezi ile yeni bir takım o zamandan beri oyun üstünde çalışıyor. Growtopia günümüzde bir çok yerde ve bir çok şekilde hala daha oynanmaktadır. Sizde bu maceraya katılmak için Growtopia'yı rahatlıkla oynayabilmektesiniz.

Popüler Sandbox Oyunlarından Biri Olan Growtopia Nedir?

Growtopia oyunu tamamı birbirine bağlı, müddetsiz dünyalardan oluşan bir evrendir. Arkadaşlarınızla beraber akıl almaz dünyalar yaratın ve onları kalbinizin istediği her şeyle doldurabilirsiniz. Tohum toplamak, ağaç yetiştirmek, tohumları toplamak ve yenilerini yapmak için birleştirmek oyunun seviyesidir. Evrenler ilerledikçe Growtopia bayağı kahramanlar ve birtakım fena adamlarla dolu. Yenilikçi dünya kilit sistemi ile eşyalarınızı koruyun ve arkadaşlarınızla güvenle oynayabilirsiniz

Growtopia Nasıl Oynanmalı?

Growtopia ilk önce popüler tür sandbox mekaniğinden oluşmaktadır ve oyuncu, blokları kırabilir ve yerleştirebilir ya da değişik türdeki tohumları kendine göre ekebilir ve birleştirebilir, blok özelliklerini düzenleyebilir ve dünyalarını zarardan korumak için kilitleyebilir. Oyuncular öteki oyuncuların dünyalarına gidebilir ve onlarla etkileşimli olarak eşyalarını verebilir. Yeni yaratılan dünyalar düzenli olarak oluşturulur.

Growtopia Diamond Lock Satın Alma

Popüler Sandbox Oyunlarından Biri Olan Growtopia Nedir?

Diamond lock Growtopia oyunu içerisinde bir çeşit para biriminden oluşmaktadır. Diamond lock ile gelişebilirsiniz ve Growtopia'da ki eviniz ile DL satın alabilmektesiniz. DL satın almanızla birlikte diğer oyuncuların önüne geçebilirsiniz ve oyun içerisinde istediğiniz kadar her şeye sahip olabilirsiniz. Güvenli bir şekilde Growtopia Diamond Lock almak için https://www.itempazar.com/ilanlar/growtopia-dl-satin-al?type=1082 linkine tıklayıp size uygun DL'yi alabilirsiniz.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?