Blog Hakkımızda Güvenilirlik İletişim Yardım Merkezi
Metin2 VS İçin En İyi Karakterler

Metin2 VS İçin En İyi Karakterler

Metin2'de en güçlü vs karakterlerini öğrenmek için makalemizi okuyabilirsiniz. Sizin için en güçlü vs karakterlerini listeledik ve puanladık.

Metin2

Bir neslin gençliğini solduran oyun... Uğruna okuldan kaçıp internet kafelerde saatlerimizi harcadığımız efsane MMORPG oyunu. Metin2'de amaç bir karakter oluşturup bunu dileğiniz yönde geliştirmek ve kendinizi oyuna yansıtmak. Bunu yapmak için binlerce yol var ve oyunu en zevkli kılan noktada bu. Dilerseniz düellolarda güçlü bir suikast uzmanı, dilerseniz grubunuzdaki arkadaşlarınıza destek veren bir büyücü, yapabileceklerinizin sınırı bulunmamakta!

Metin2 VS nedir?

Metin2 oyuncuları arasında kullanılan VS kelimesinin anlamı düellodur. Yani iki oyun karakterinin birbiriyle savaşmasına vs denmektedir. VS atabilmek için aynı bayraktaysanız birbirinize düello gönderebilirsiniz, eğer farklı bayraklardaysanız bir istek göndermeden direkt olarak savaşmaya başlayabilirsiniz. Her sınıfın 9 skill yani becerisi vardır. 5 farklı sınıf arasında seçim yaptıktan sonra bir seçim daha yapmanız gerekecek, örneğin savaşçı seçtikten sonra bedensel, veya zihinsel eğitim seçimi yapmanız gerekecek. Tamamen kendi zevklerinize göre çarınızı geliştirme şansına sahipsiniz.

Metin2 VS İçin En İyi Karakterler

VS'de en güçlü karakterler

5 Farklı karakterin de oynanışı farklı olduğu için bazı karakterler vs'de diğerlerine göre daha güçlü durumda. Öncelikle oyundaki 5 sınıfı sizlere iletmek istiyoruz;

  • Savaşçı:

Savaşçılar dengesiyle ünlüdür, hem farmda hem vs'de güçlüdürler.

  • Sura:

Sura da savaşçıyla aynı şekilde hem vs'de hem farmda oldukça etkilidir.

  • Ninja:

Düello denince akla gelen ilk sınıftır. Ninjalar vs'de adeta bir suikastçi gibidirler.

  • Şaman:

Genel görevi grubuna destek vermek olsa da iyileştirmeci şamanlar vs'de oldukça güçlüdür.

  • Lycan:

Bu karaktere Metin2 oyuncuları fazla ısınamamıştır, vs'de çok güçlü olmasa da farm yönü güçlüdür.

Karakterlerimizi tanıttık, şimdi gelelim Metin2'deki en güçlü vs karakterlerini sıralamaya:

Zihinsel Savaşçı

Güçlü beden yeteneği sayesinde adeta bir tank olan zihinsel savaşçılar asla yere düşürülemez. Bu sağlamlığın verdiği güvenin yanında ruh vuruşu, şiddetli vuruş gibi hasarı oldukça yüksek olan yeteneklere sahiptir. Ruh vuruşu kritik gelirse vereceği hasar neredeyse rakibinizi öldürmeye yetiyor. Dezavantajı ise güçlü beden yeteneği aktifken daha fazla delici vuruş alırsınız.

Metin2 VS İçin En İyi Karakterler

Kara Büyü Sura

Karanlık koruma yeteneği Metin2'de büyüye karşı dayanıklılık veren tek yetenektir. Bu sayede kara büyü suralar yetenek kullanan rakiplerine karşı çok avantajlıdır, aldıkları büyü hasarı oldukça azdır. Bunun yanı sıra ateş hayaleti gibi sürekli hasar veren bir yeteneği de mevcuttur. Karanlık küre yeteneği ile de yüksek hasar verdiği için vs'de kara büyü suralar çok güçlüdür.

Metin2 VS İçin En İyi Karakterler

Bıçakçı Ninja

VS dendiği zaman akla ilk gelen karakter bıçakçı ninjadır. Çok seri şekilde yeteneklerini kullanabilirler ve sizi ne olduğunu bile anlamadan yere serebilirler. Görünmez olduktan sonra rakibinin arkasına geçip suikast yeteneğini kullanırsa %70 daha fazla hasar verir, ve eğer bu hasarı verirken kritik vurmayı da başarırsa rakibini tek vuruşta öldürebilir. Zehirli bulut yeteneği sayesinde rakibini zehirler ve HP yenilemesini engeller. Tek dezavantajı savunmalarının çok düşük olmasıdır ve bir savaşçıyla vs atarken çok çabuk yere düşmesidir.

Metin2 VS İçin En İyi Karakterler

Okçu Ninja

Uzun mesafeden rakiplerine öldürücü saldırılan yapabilen okçu ninjalar oynaması en keyifli karakterlerden biridir. Ateşli ok, ok yağmuru, tekrarlanan atış gibi yetenekleriyle rakiplerine uzaktan çok yüksek hasar verebilir. Ve vs sırasında ata binerek at skillerini kullanarak hem hasar çıkartıp, hem de rakibinden kolayca kaçabilir. Çoğu Metin2 oyuncusu karşısında okçu görmekten nefret eder çünkü uzak dövüşçü ninjalar tam bir baş belasıdır!

Metin2 VS İçin En İyi Karakterler

İyileştirmeci Şaman

Şamanların işe yaramaz olduğu yargısını yıkan karakterdir iyileştirmeci şaman. VS esnasında iyileştirme yeteneği sayesinde kendine yüksek miktarda can basar ve rakibinin hasarını neredeyse almamış gibi olur. Ayrıca bu yeteneği üzerindeki zehir etkisini de kaldırdığı için bire bir vs'lerde oldukça fazla avantaj sağlamaktadır. Şimşek çağırma, şimşek atma ve şimşek pençesi yeteneklerinin bekleme süresi çok düşük olduğu için vs esnasında sürekli olarak yetenek kullanabilir. Tüm bunlar birleştiğinde iyileştirmeci şaman vs için en güçlü tercihlerden birisi arasına giriyor.

Metin2 VS İçin En İyi Karakterler

Metin2 en güçlü vs karakterlerini sizlerle birlikte inceledik. Bu makale sayesinde hangi Metin2 çarının düelloda daha güçlü olduğunu öğrendiniz.

Metin2 TR Ejderha Parası EP satın almak için tıklayınız.


En son yorumlar
Bu içerik için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz?